• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CAMOD3LKNH: a padak sis usil sam, uzivateli luxusnich kapitalisticch vydobytku, nebo deti v Barme?
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: myslis tu sit, co byla minulou vladu temer demontovana?
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    IF_: pozorovatel konzumerismu a konzument neni totez.
    IF_
    IF_ --- ---
    FEMUR: Ještěže my co roztáčíme kola kapitalismu jsme v práci a jsme placeni za to, že zabíjíme čas na nyxu:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    IF_: Projekce se tomu rika :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Hovno vyloucenim, po praze potkava bezdomovce, ale ze by pro ne neco udelal, na to moc smrdej.
    IF_
    IF_ --- ---
    CAMOD3LKNH: Prosimtě proč jsi tak posedlý konzumem? Takových lidí je mi líto.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX: + k soucasnym duchodcum pada i nejaka 'socialni zachranna sit' - ac to slovo nemam rad, tak ten princip k modernimu statu patri, at uz je sebemensi.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jen prochazim, ale tlustec zase trpi socialnim vyloucenim a nema v sobotu co delat?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Ja nechci statni duchod. Akceptuju, ze v soucasny dobe musim platit nejakou socialni dan, protoze tady 40 let vladla ruka komunistova, a dnesni duchodci nekde na ty duchody vzit musi, ale jinak me nas socialni system nezajima, zajima me, jak vyziju ja a moje rodina, a na zajisteni toho pracuju.

Ale opravdu nebudu spolehat na castku na ucte, protoze kazdej rok muze prijit nova spravedliva menova reforma, nebo mi nejaky prolet tveho typu zabavi muj dum, protoze kam bysme dosli, kdyby kazdej moh mit vlastni dum ... Jak rikam, co nejdal od komunistovy chamtive ruky.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    IF_: No, tebe bych tipoval spis na nove kozacky, co nevydrzi do jara, a znackove granule.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    IF_: Je to hyena.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: jenze mila pracujici chudino, zblba propagandou k podpore hornich 10k, tvuj duchod bude zavsly na ochote odstatnich za 50 let utrit ti zakonceni nebo vymenit bazanta. a je vic nez pravdepodobne, ze za nejake virtualni penize, ulite pred 30 lety, to asi nebudou chtit delat. nebudes jim zkratka moci nabidnout zadnou hodnotu, bude pro ne ekonomictejsi nechat te umrit - nebudou te potrebovat. dedecek a babicka, ujidaj nam z chlebicka... budes drandit s vozikem po marketu a vybirat mezi "produkty", co je jeste jedle a v tvem financnim niveau. a to jeste v tom lepsim pripade...
    IF_
    IF_ --- ---
    ADMIX: Tak to dělá Tlustec taky, už s ek tomu v minulosti doznal, že na potřebné nemyslí až tak, jak by vzhledem ke svému přesvědčení měl a doma radši střádá do štrozoku...
    IF_
    IF_ --- ---
    CAMOD3LKNH: Ano přesně kvůli tomu pracuji více, než průměr populace. Abych si koupila smartfouna a novou plazmu. Děkuju, žes mi otevřel obzory :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Souhlasim s tebou - kdyz se s duchodem spolehnu pouze na stat, tak si za mesicni duchod koupim mozna tech pet vajicek, pokud nejaky duchod vubec budu mit.

Jenze ja jsem ten pravicovy zmrd, co si tohle uvedomuje, a tak za zvuku proletariatu odklani tezce vydelane penize nekam mimo dosah socalistovych chamtivych rukou ...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    CAMOD3LKNH: teď už se můj koráb rozumu definitivně potápí v moři demagogie:))
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    studujte, vy chudi samozrejmepravicaci! at vite, co vas ceka:
    Bezdomovectví - charakteristika | NICM
    http://www.nicm.cz/bezdomovectvi-charakteristika
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    DAVIDO: dojmy, predsudky 100%, argument 0%. snad ani nepokracuj.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    TEKKIT: to je na tom to trapne - v podstate jde o pokracovani nadenckeho proletariatu, kteremu jen bylo naockovano, ze je necim vic, kdyz ma v kapse smartfouna. ze je smartfoun je obdobou zaviraciho noze z pulky minuleho stoleti, a ta existencialni bida je tataz, jim dojde az pozdeji...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam