• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CAMOD3LKNH: Marxe hodně, teda zdánlivě, vono jak vykradl koho se dalo, obecně se mu přisuzujou výroky a závěry, který už jaksi někdo dříve řikal. Naopak Adolfa cituje spousta lidí, ani o tom neví, amíci předváděj co to blitzkrieg co chvíli, když vypráskaj nějakýho neporazitelnýho diktátora,i když spoustu věcí taky okopčil, pravda, třeba systém lágrů a koncentráků baťušky Uljanova :-)
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    MANFRED: laskave si porovnej, kolk svetovych filozofu a intelektualu cituje Mein Kampf a kolik z marxe, kdyz uz michas oboje tak statecne dohromady a klades sem trapne necasokalouskovskovajickarske rovnitko. jihocesky studente.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: Jen aby.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    CLAVEN: presne odtamtud cerpam, clovece. ty jsi mistr v golech do vlastni branky, lopato. jan lopuch.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Masini jsou vrazi a Fidel je hrdina a ikona. Byl jsem slepy, ale jiz vidim!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CAMOD3LKNH: Zájdi si niekedy na Kubu a potom sa vráť vysvetľovať, aká je Fidel ikona, ty komik.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CAMOD3LKNH: No dyť já furt tvrdim, že komouši maj spoustu společnýho s náckama, kdo dneska třeba zná ty nýmandy co oponovali v německu i zahraničí Dolfíkovi (akorát jemu ekonomika holt fungovala) a zrovna Fidel neměl chybu, vyléčil spoustu amíků z levičáctví(i když na muj vkus byl na komára moc inteligentní a měl pochybnej třídní původ).
    I když subjektivně radši mám Kimovce (jediný tlustý severokorejci), s nima a jejich propagandou a stranou je větší prdel...teda pokud člověk nejni tam a strejda.

CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    "Marxism taught me what society was. I was like a blindfolded man in a forest, who doesn't even know where north or south is. If you don't eventually come to truly understand the history of the class struggle, or at least have a clear idea that society is divided between the rich and the poor, and that some people subjugate and exploit other people, you're lost in a forest, not knowing anything."
    — Fidel Castro on discovering Marxism, 2009.

Libi se mi, jak se z Fidela uz i v zapadnim svete davno stala ikona, zatimco po imperialistickych zapsklicich, co mu leta nemohli prijit na jmeno a skodili, sec mohli, ni pes nestekne.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    No, obávám se, že by CIA donášeli především co chytrýho řekli na schůzi KSČ :-) případně jakej barák po sudeťákách zabrali...
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    MANFRED: donaseci gestapa tu zadni nejsou. co by tu delali, kdyz se meli u CIA jako v bavlnce.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CAMOD3LKNH: Jo, podle toho kolik dostali rudý vrazi, mohli by mít hnědý taky dost naděje:-), a nějakej ten donašeč gestapa by taky nevadil.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    MANFRED: neprekvapujes. je to zcela v intencnich soucasneho vyvoje.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Nevim jak kdo, já bych volil NSDAP. Jak jsem se někde dočetl, nikoho nezabili dýl než komouši a nemaj žádný korupční skandály, kmotry, nezaměstnanost neměli, ještě museli lidi dovážet.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    BONGI: nach volit Kovarickovce, kdyz mame Kovare - to bylo jen takove gesto.
    BONGI
    BONGI --- ---
    No jo Tlustec je silne frustrovan - ke zmene stavajiciho systemu mu jeho uvazliva volba Zemanovcu asi nepomuze. :D
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    aha. vse vysvetleno.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Ja lituju, ze jsem nakonec nevolil okamuru, kdybych vedel, ze to dopadne takhle, tak to mel ode me jisty
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: moment, co je napravo od cerpozadelni top09, uz jsou jen strany na hrane/za hranou zakona. DSSS?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ano admix je volicem SSO, coz vmych ocich je snad jeste horsi nez volic komunistu.. ale holt nikdo nejsme dokonaly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam