• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: ne, zpatecni - mam to tu, navzdory soucasnemu neoliberalnimu marasmu rizutemu postkomunismem a hysterickym cernoprdelnim antikomunismem, preci jen rad. vis - prirodu, krajinu, nektere lidi...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: jednosmernou* :)

Muzes si s nama pak psat po internetu z Kuby ... oh wait
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    VYHULENY_UFO: Smaz se, toto je jak od patnactileteho kluka.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: nabidku na letenku prijimam, rad bych se tam podival, dokud tam Barbudo jeste uraduje. Po jeho smrti uz nebude Kuba tou Kubou, jakou jsme ji znali.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    VYHULENY_UFO: nikdy bych se k tomu nesnizil, kdybys k tomu nezavdal vecnou pricinu.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: tak znovu, abys to pochopil, karle - pro mne je nejaky davido tataz druha ruka, jako muj znamy. oboji je zprostredkovana zkusenost nekoho, kdo tam byl, sdelena me malickosti. kapisto?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ADMIX: kdyby jenom z druhý, známej je rozhodně cennější zdroj, než nějakej DAVIDO z internetů... tlustcova logika je dokonale neprůstřelná.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Kdyz tam nekdo byl, tak je to z druhe ruky? Zrejme nejaky newspeak ... well, nezbyva mi, nez te politovat, ze musis trpet s nami v imperialismu, misto aby sis uzival pod fidelem.

Nechces koupit letenku?
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    VYHULENY_UFO: Mene THC, a vice informovanosti.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: Tak pro mne je zkusenost DAVIDO a nejakych 5-7 znamych rovnocenna - oboji je z druhe ruky. Takzde to zatim Castro vyhrava 7:1.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Hrozne se mi libi, jak tlustec profesionalne odpruzil nepohodlnou zkusenost z Kuby z prvni ruky, ktera se nehodi do kramu :) Proc nejdes do politiky?
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    A prave jsem zhledl OVM s Milosem Zemanem, a nezklamal. Jsem rad, ze jsem jej volil, protoze az na naproste marginalie plne naplnuje to, proc jsem jej volil.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Jen bych jeste dodal, ze zdejsi kratochvile se posouva do druhe faze. Vir diskuze pritahl intelektove mene vybavene novacky, kteri v nadeji, ze zde probiha jakasi nenarocna "cybersikana", rozhodli se taky si kopnout. Nepochopili, ze jde spis o simultanni partii, a tak jsme svedky trapnych pokusu intelektualne se zaskvet i od takovych, jako jsou DAVIDO nebo CLAVEN.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CAMOD3LKNH: ale jistě, už to žhavim

Žhavil Béda žhavil drát
    http://www.youtube.com/watch?v=UmtOXPnOpPw
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CAMOD3LKNH: Chlapec môj, ja mám dosť možno viac sociálneho cítenia ako ty, ale fakt si nemyslím, že zatváranie ľudí do basy za iný názor je prejavom nejakej zásadnej empatie.

Síce chápem, že sa ti dobre schováva za solidaritu a pekné myšlienky, ale keď si konečne priznáš, že si obyčajný netolerantný smrad, ktorému chýba totalita najmä kvôli potláčaniu iných názorov, budeš sa sám cítiť lepšie.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    btw. dlouhodobe nechapu tu naprosto demenci obhajcu kapitalismu, priblizim jejijch myslenkove pochody:
    - kapitalismus je skvely, protoze ja se mam skvele
    - pokud se nekdo skvele nema, co je mi do nej
    - pokud jej nekdo kritizuje, urcite je z tech, co se nemaji skvele

je to neuveritelny mix malomestacke tuposti, na odiv davaneho sobectvi, neschopnosti videt dobu v sirsim kontextu a neochota zapnout mozek.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    OMNIHASH: mas pocit, ze nic realneho a produktivniho nevytvarim? :) mozna bych se mohl predstavit, abys mohl misto kecu nazhavit google.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CAMOD3LKNH: ne, čtvrstoletí se to sere možná tak u tebe. Čistě hypoteticky, kdybys ze sebe nedělal na plnej úvazek šaška na nyxu, ale místo toho dělal něco reálnýho a produktivního, tak by se ti to třeba taky tak nesralo...
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    VYHULENY_UFO: to se nerika, to je Matous 5, 3. kdybys chapal kontext, vedel bys, ze "duch" je zde minen nikoliv jako intelektualni schopnost, ale jako vira. viz stare rceni "neklesat na duchu", ktere skutecne neznamena stavat se retardovanym. to thc je zlo.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    OMNIHASH: ono se to snad uz ctvrt stoleti "nesere"? svata prostoto, jeden system nalepkovat za hruzny, nemozny a koren vseho zal, a z druheho udelat bezmala biologickou nutnost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam