• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CAMOD3LKNH: jakze to bylo s tim urazenim oponentu?:))
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    FEMUR: o jake prekvapeni, lehce mozkove dysfunkcni socialnedemokraticka politicky nedovzdelana podrztasko.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CAMOD3LKNH: a vis ze je mi to uplne jedno? delam to z presvedceni, ne kvuli tomu aby dysfcni sociopat a troll mel radost :-p
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CAMOD3LKNH: Neopravitelnych veci tu bude vic.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    FEMUR: to mas male, bezvyznamne plus.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: vicevrstve praskle PCB jsou bohuzel neopravitelne - tedy ne ze by to fyzicky po tydnu piplacky neslo provest i doma na kolene, ale mechanicky to uzbude navzdy zdrojem zavad.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Ja odchazim taky, kapitalista se nepta, cim jsem prispel lidstvu, a tak musim rano na uzitecny meetink.

So long, suckers!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    a proto je cas se rozloucit. papa
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tohle me bavi:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: mam tady bazmek od Compaqu, ma prasklou desku, puvodne jsem ho chtel zkanibalizovat a vyhodit, ale co by udelal uvedomely svazak, aby zabranil tomu, ze z nej bude skoropolitik?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CAMOD3LKNH: haha lol. nikdy jsem si nekoupil novy mobilni telefon, vzdy z druhe ruky, kdyz se rozbila antena sroub a alobal tomu pomohl. oba notebooky co vlastnim jsou z druhe ruky kdyz se rozbilo napajeni - zadny novy ntb nebo baterka, ale univerzalni nabijecka a rozbita opravena jako zalozni.. auto kterym nejezdim, ojete. bryle co mam na nose, jsem nasel.

ty tvoje soudy jsou cim dal vic vedle:D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    CAMOD3LKNH: vidíš, troubelíne - a kouzlo kapitalismu spočívá (mj.) v tom, že můžeš místo toho imperialistického zmetku klidně navrhnout, vyrobit a prodávat skvělou levnou a fungující alternativu ;)
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    zacina to tu sklouzavat do nudy. osobni invektivy nevedou nikam, i kdyz evidentne teprve nyni to zacalo nektere jednodussi diskutery naplnovat. mne to ale zacina nudit. zpet k tematu, nebo alt-f4.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CAMOD3LKNH: klameš :) a ešte veľmi hlúpo. Pro tip: keď už chceš priamo klamať, ideálne o niečom, čo si nikto nedokáže overiť za 5 sekúnd.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CLAVEN: operation farewell. center for intelligence studies
    :)
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    FEMUR: no ty broucku, jakozto technicky diletant, hodis bazmek do popelnice, protoze "se to rozbilo". ty jsi totiz politik. a koupis si novy. uvedomele :P.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FEMUR: lebo však balšája techňika je balšája techňika, preto sa nakupovali do najmodernejších fabrík zastaralé modely zo Západu.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    CLAVEN: vybral jsem, co mi vybehlo na NEFILTROVANY dotaz, vsak muzes ucinit totez a overit, odkud ten paste vzesel. Lopataku, Vlado!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tohle tu bylo taky bamblionkrat, kdyz dojde argument a stava zacne se rozcilovat nad bazmekem co mu lezi na stole. so 1999
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CAMOD3LKNH: :DD
    vyberať to, čo sa ti hodí, vieš pekne, súdruh. Na Kube by z teba bol super novinár :D

(a podarilo sa ti vzbudiť u mňa nejakú emóciu, zasmial som sa, i keď som to čakal)
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    dneska mne bavite snad jeste mene, nez ten posrany kapitalisticky imperialisticky zmetek ALi M7103. desetkrat rebrandovany nedodelek, kde se ani vyrobce neobtezuje nechat na strankach binarku puvodniho fw, protoze si kazdy jiste koupy nejaky novy nedodelek, ekonomika musi rust, soudruzi, a ze to nefunguje, je vedlejsi, hlavne, kdyz se to da prodat....

tohle jsme chteli?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam