JOHNYTHEDEVIL: Ne, psal jsem o tom, co s tim muže tak dělat rodina, když tedy dědova penze nestačí na zaplacení nemocnice+nájmu s elektrikou a doložit nemaj z čeho. Ale ten děda v bolestech prodávající všechno, to je jak vod Semelový, dost dobrý:-). Ale chraň pánbu že bych chtěl někomu předepisovat, klidně to mužou hodit za hlavu a počkat, jak to dopadne, každýmu podle jeho gusta, z něčeho musí být mašinerie inkasní kancelář-soud-exekutor živi.
Znám spoustu případů seniorů, který byli sami a nikdy jsem neviděl že by se u nich někdo stavil, pomohl jim a tak, leckdy sem musel nastoupit sám (třeba když jsem se dozvěděl že za vyprání záclon+závěsů chce asistenční služba pětikilo, pral a věšel sem to dědkovi sousedovi několik let) a ve chvíli, kdy umřeli, se ze všech stran slétla hejna synků, dcer, vnoučátek (sranda byla, že první co je napadlo u toho dědy se záclonama bylo, že "pánbuh ví, co mu odtamtud odnesl, protože proč by mu jinak pomáhal?":-) .
CAMOD3LKNH: Hele, stárnu v pohodě, zvlášť když vidim, jak jsou mladý až pozoruhodně nezblblí bolševickejma hovadinama na rozdíl od mejch vrstevníků, který maximálně skuhraj tu na zlej kapitálizmus, ondy demográcii, reuma a hemoroidy:-) poslední dobou už i na golfu :-)