HALCYON:
Myslel jsem, že bych to, pokud by měl stejného dodavatele jako já, spláchnul jedním mailem, ale pak jsem se tak trochu rozhlídnul a ono by to asi nepomohlo, i kdyby to šlo.
Problém není v dluhu u EONu.
Ono tedy,je to poněkud složitější, ale i tak já Vám to shrnu, ať to nemusíte stopovat. Je to universální příběh, stále dokola se opakující:
Pánova dcera měla exekuci. Stane se, nic vyjímečného.
Rozhodl se pomoci jí. Někde během toho pomáhání si půjčil.
(zde dcera z příběhu mizí)
Nedomyslel že se může něco přihodit. Přivydělával si u bezpečnostní služby k důchodu, tak usoudil že tomu tak bude vždycky.
Dostal mrtvici čímž přišel o možnost si přivydělávat.
Průšvih. Měl na to nadimenzovaný ten úvěr a založil na tom svou špatnou finanční rozvahu .
Dostal se tedy do insolvence.
Dluhy už má u několika věřitelů.(jak vypovídá jméno jednoho z věřitelů, Provident, tak pořádný insolvence a soudil bych, že zkusil vyřešit dluh dluhem).
Takže momentálně dluží věřitelum nějakejch +-400 000(České spořitelny má úvěr v současné výši 107 019,95 Kč a druhý ve výši 207 299,31 Kč + kartu na bankomat na 20 000 Kč. Další půjčka je u f.CETELEM ve výši 70 000 a u Providentu ve výši 35 000Kč. To jsou největší půjčky - See more at:
http://www.blisty.cz/art/71774.html#sthash.b83g3BNv.dpuf), asi to z něj už dobejvaj, tak neplatí ani elektřinu apod.(odtud tedy ten zlý EON). Odhadl bych že penále, inkasní společnosti apod. už šroubujou ten dluh nahoru rychleji, než jemu stačí chodit důchod.
Zkontaktoval neziskovky, pochopitelně bez výsledku, napsal nějakému Zemanovi (prej nějakej prezident) pochopitelně bez výsledku, zkusil to nějak řešit s bankama..pochopitelně bez výsledku, tam není co řešit, jedině že by to banka prostě zaplatila z peněz ostatních klientů.
Z čehož usoudil že žije ve státě porušujícím lidská práva,úmluvy o právech zdravotně postižených, zkritizoval kde co, včetně jiných dobročinných aktivit atd. což je ale u lidí, který se dostanou do problémů, vcelku standardní, chápu to.
Takže on by to byl případ pro finančního poradce, ale tušim že jediný co by mu poradil je insolvence(na kterou by dosáhnout asi mohl), hlavně teda pro sociální pracovnici (protože v tom jebníku podpor a podobnejch vejdobytků se vyzná jen málokdo).
LONESTAR: Krááásné, turbostudent umí:-)