• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CAMOD3LKNH: jo to zname uz prvni republiku: kudy chodil tudy krad, socialni demokrat.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LONESTAR: V takovem pripade je taky moznost nevolit vubec. Volba mensiho zla je stale volbou zla.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PREVIT: no teď už asi nic :)
    jen doufám, že příště bude mít druhé kolo lepší personální obsazení - volby mezi morem a cholerou mě nebaví...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LONESTAR: A co s tim ted hodlas delat? :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BONGI
    BONGI --- ---
    CAMOD3LKNH: ..ze jakakoli vykonna moc a rozhodnuti pochazi od te zvatlajici postavicky.. On Kalousek diriguje Zemana?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LONESTAR: eh :)

Ja se bez muceni priznam, ze jsem prezidenta nevolil, protoze jsem si nemel z koho vybrat. Zvlast druhe kolo bylo pikantni, ve stylu "je lepsi kulka nebo provaz?" a nez jsem se rozhodl, palenice uz jely naplno.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    LONESTAR: to te slechti.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    CAMOD3LKNH: já jsem Zemana v druhém kole volil, woe :D
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: samozrejme, clovece :). snad si nemyslis, ze jakakoli vykonna moc a rozhodnuti pochazi od te zvatlajici postavicky.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ale jinak mas pravdu, Zmrda, ani Stranu Pratel Ozraleho Zmrda jsem nevolil.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Kalousek taky kandidoval na prezidenta? To jsou mi veci ...
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: ale ano, nemam iluze, ze by tu kdokoli z vas volil zemana, nebo nevolil vubec. takze ano, i ten kalousek.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Nerozumim reci tve sociologicke skupiny?

Takze je to ten kalousek, ze jo?
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: glock v kapse?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Mimochodem, skoro se na to bojim zeptat, ale co z toho meho prispevku jsou militantne domobranni choutky? Volba kalouska, uctivani knizete, nebo vrazdeni bezdomovcu kladivem?

Myslim, ze volba kalouska, ale nejsem si tim uplne jistej. Zajima me ovsem tvoje predstava domobrannich choutek :)))))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: No to te ani prekvapovat nemusi, ja se jimi nikdy netajil. Ovsem od jiste doby jsem prisel o posledni zbytky vlastenectvi, takze bych tenhle bananistan plnej debilu radsi prenechal nepriteli, nez za nej bojovat. Nemusis se tedy bat - az povedes lidove milice ulicemi v ramci konecneho vitezstvi, ja uz budu davno za kopeckama.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    ADMIX: zrovna u tebe by mne ty militantne domobranni choutky moc neprekvapovaly, kadle.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    SARF: v prumeru je lepsi, protoze kazdy ma pul kurete, namisto tretiny. ale pro nektere jednotlivce to stale znamena zadne kure.

stejne by byo mozne hodnotit padesata leta - tez se vetsina lidi mela ekonomicky lepe nez na konci 40. let, jen nekteri jednotlivci ne. proc uplatnujes dvoji metr?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CAMOD3LKNH: Ze ti nekdo pise, ze ses debil a bolsevik, a tvoje napady jsou vyplody choryho mozku, to neni priznak toho, ze voli kalouska, chodi do pruvodu zehnat knizeti a ve volnych chvilich vrazdi bezdomovce kladivem.

Ale myslim, ze uz tu nekde padla poznamka o zavisti tveho binarniho videni sveta :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam