• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    no proste uvidite. predstaveni bude koncipovano zajimave, a za blbce budeme v zaveru my, strujci zla :P. a vic uz ani muk.
    BONGI
    BONGI --- ---
    PREVIT: Byls prvni. :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: progresivni je i paralyza
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    politika v tom nehraje roli vubec :). ale jsou jina temata, ze...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Progresivni muze byt i paralyza.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Zrejme jsem progresivni :P. Coz ostatne diokazuje i ma zivotnost na tomto zpatecnickem miste.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Tak to bude prvni tajemnik UBU.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ale tak tam bude dost mladych levicaku co se jim bude plivani na kapitalismus libit ne? nebo hodlate hodne durazne vynaset minuly rezim do nebes?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EDWARD_BELLAMY:"Prostor je otevřen především progresivním uměleckým skupinám a studentským inciativám."

Co tam budes delat ty?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Zatim tajny projekt, dost mozna po predstaveni dostaneme pres hubu :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Co to bude za hru? Timur a jeho parta po sedmdesati letech aneb k Cukovi jsme nesehnali Geka?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Uz jsem se lekl, ze je to ve Svehlove ulici. Ona je to Svehlova kolej ve Slavikove, drive kolej 17. listopadu (nebo nejakeho kvetna? uz nevim...) pro studenty zahranicnich rozvedek.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    PREVIT: undergroundoveho, samozrejme :). http://venuse-ve-svehlovce.blogspot.cz/
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Staci napsat nazev dividla.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    jeste neni, ale az budou propagacni materialy na webu odkazovatelne, predpokladam, ze uz tu nebudu :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Do ktereho divadla?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    davej odkaz tedy
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    s tim se pocita, previte. a je to vlastne dobre, na mlaceni prazdne slamy na nyxu nemam cas... jsem angazovan v ruznych jinych bohulibych aktivitach, pojdte na mne do divadla, premiera cca v lednu :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Sorry, ale takhle zase brzo pudes....
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    previte, budicek. chapu, ze na tomto smutnem miste tve diskuzni i kognitivni funkce nijak neprosperovaly, nicmene... vzchopte se, stariku. gregaricke diskutovani ala zvlastni skola, kde je v kazde odpovedi zopakovana otazka a vyjasnena souvislost jak v emerickem bijaku, tomu jsem (a rad) odvyknul...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam