• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Ale pozor, je to inženýr!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: ... protoze to, jaky ma clovek nohy, je ta nejdulezitejsi informace, ktera o nem vypovida.

A taky velkej nos a pejzy!
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    DAVIDO: ja jsem optimista. pockam, az lide dostanou rozum.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Na Kalouskovi mne odjakziva prijdou podivne jeho dolni koncetiny. Ma takove divne sejtky, jak odrostly skaut, a notoricky kratke gate. Polobotkovy tesilkar.

Výprask pravice. TOP 09 nemá žádný mandát a ODS ztratila Prahu | Domov | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...k.lidovky&utm_medium=text&utm_campaign=a-hlavnizpravyAsloupec.clanky.clicks
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Jestli ti vadi a rozciluje te hloupost a stadnost, prestehuj se na neobydlenej ostrov. Anebo muzes taky udelat revoluci a ty lidi vyhubit/pozavirat, zalezi na co mas zaludek.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SHEALA: To máš jedno, oboje hospodařej stejně.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ADMIX: to neni presne. jako osoba je mi celkem ukradeny, co mi vadi, je jeho bezduvodna, hloupa a stadni popularita, coz vrcholilo v dobe karlomanie v dobe prezidentskych volem, kdy se topce podarilo vytvorit hruzne simulakrum.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ja bych zvatlala nejradsi videl na vysocine, kde by s Ozralou objimali stromy, ale kdyz vidim, jak ti lezi v zaludku, tak pevne doufam, ze tady bude jeste min. dalsich 30 let.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    EDWARD_BELLAMY: ale klidně ať volí levici, klidně ať KSČM nebo ČSSD. Ale Československé dráhy? :)
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Co si to vubec dovoluje, neplatne hlasovat!!! Uff, to jsem se rozohnil!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: az zvitezi pravda a laska, lidove milice doruci dedkovi eutanazii az do bytu.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ADMIX: ver nebo ne, nekteri lide neumi volit spravne. treba vhazuji listky bez obalek, a podobne, a pritom si troufaji predsedat vladni strane. unmoeglich!
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SHEALA: vubec nepochopila, ze cesta ke svetlym zitrkum vede toliko skrz tradici, odpovednost a prosperitu. a ze ma volit karla. nana jedna!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MAMBELINA: sousedka mojí babičky mimo jiné prohlásila že volí ČSD. Prostě některý lidi nepochopěj skoro nic.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LONESTAR: Dalsim krokem pak bude povinnost volit tzv. spravne.

Inu, co lide chteji, to lide dostanou :)))
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    MAMBELINA: coz pro vykydani neradu po zbytecne vlade Necase a Kalouska snad bude stacit, a nevnikne prilis neradu noveho.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    LONESTAR: Vzdyt to tu rikam, Mlho, uz drahne dlouho.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Vox po(pa)puli, vox Dei! : D :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam