• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    HWLLFFRDD: Ja jsem hezci.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Černý kašel se vrací | Canadian Medical Care
    http://www.cmcpraha.cz/cs-CZ/novinky/cerny-kasel-se-vraci

"Uz jsme ho povazovali za nemoc minulosti. Ted se vraci."

... no jake prekvapeni. reinstalovali jste system minulosti, takze zas vime, co je to zebrak, bida, chudinska ctvrt, zastavarna, ghetto... v tomto systemu spolecnost neexistuje, jen atomizovany jedinec. tak dokonale atomizovany, ze mu casto ani nedojde, oc vyhodnejsi je pro spolecnost postarat se o sve slabe, nez resit a kazdeho zas a znova, co od nedustojne umirajicich na ulici chytil... stydim se za tuhle dobu. je blba.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ADMIX: Hlavně uvědomělá komunistka by si nepatlala peroxid do vlasů, že
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HWLLFFRDD: To nemuze bejt on, ta zenska od pohledu nema cistej rodokmen.
    SARF
    SARF --- ---
    HWLLFFRDD: Kluk v akci?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Koho mi to jen...

EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    No konecne: http://www.zeit.de/politik/2014-12/aufruf-russland-dialog
    Aspon v Nemecku maji historickou zkusenost (a rozum).
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SARF: prosim kocaba nepripominat. jako hudebnika ho mam rad, plno veci z jeho tvorby posloucham dodnes, ale politicky i ekonomicky, zrovnatak lidskopravne, teto zemi moc nepomohl... snad jedine plus bylo, ze od nas z Turnova vyprovodil ruskou posadku uz v kvetnu 1990, jako z uplne prvniho mesta v CR.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: no jo, no.
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: pokud jsou českým zájmem buřty a pivo a nenávist tak rozhodně.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    A jsem rad, ze se zastavate Milose. Je to dobry prezident - od roku 1989 hajici ceske zajmy asi nejlepe...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    BONGI: bongi, ty uz delas hrubky ve shode prisudku s podmetem?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    OMNIHASH: projekce, se tomu rika. ver nebo ne, mily nedovtipo, ze mam asi milion jinych, zajimavejsich a bohulibejsich veci na praci, nez nejakemu jelitu "posravat zivot". a pokud takovi lide, ktere toto naplnuje, preci jen existuji, a nedejboze se dostali k funkci - pak mam za to, ze dnesni doba je jich plna zrovnatak :).
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    OMNIHASH: Blbý na tom je, že jak se ho nejde zbavit normálním postupem, tedy ho odstavit ve volbách což je normální postup v zemích směrem na západ, vrháme se na různá řešení, která nehezky potvrzují fakt, že patříme na východ.
    Taky bych nepodceňoval fakt, že když ukazujem světu, jakýho magora jsme si zvolili, ukazujem tím bohužel především vlastní blbost ( myslím, že pro zbytek planety nejde o žádnej překvapivej objev).
    SARF
    SARF --- ---
    OMNIHASH: řek bych, že Zeman na svojí fyzický skáze pracuje důkladněji než nějaký vrhači. Btw. u dlouho jsme neslyšeli zprávu od jeho lékařskýho koncilia. Poslední info bylo krátce po viróze, že Zeman nepije přes míru, od vývalýho ministra zdravotnictví /asi v žoldu českých vinařů a lihovarníků/.
    BONGI
    BONGI --- ---
    OTAVA: No jo, jenze u tech specialnich, urcenych pro nektere vrcholne predstavite, je pak prevali na svych stehnech mlade, krasne devy, aby si sooudruzi, co uz jinak nemohou, k sexu aspon cuchly.

A prave tyhle zna nas Edward, ma holt styky. :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Evidentne jsi na Kube nebyl.

Na malem a scalnatem stehne leppe devy nalze uvalet velky doutnik. Proto pred fabrikou sedi velky tlusty machy se stejnama jako hroch kterejm se na to stehno vejde peknej doutnik a valej. Taky u toho nejakej ten doutnik vykourej, takze jsou v ksichte extemne hnusny a zuby taky nic moc.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ADMIX: navíc tu vzniká pátá kolona fašistů se zbrojákem, co se tvářej, že s dalším Klementem si to půjdou vyřídit osobně...zajímalo by mě, kdy to schytá Zeman, jestli to bude jako u Paroubka, tak po vajíčkách příjdou flašky a šutry.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    OMNIHASH: Cheche. Ta frustrace, kdyz nekdo nedela to, co bys chtel ... ooou!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HWLLFFRDD: naopak, já mám z podobnejch jedinců vždycky super pocit. Před třiceti rokama by ti rádi aktivně posrali celej život, teď se zmůžou jenom na šaškování po internetech. Vždycky když je čtu, mám chuť poslat americký vládě šek na deset dolarů jejich jménem za účelem rozšíření kryptofašistický vlády židozednářů po celým světě a přilehlým okolí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam