• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Je to hned vedle obchodu pro priznivce jednotne medialni fronty.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    tu salu chci! kde se to da koupit?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SARF: Obcansky postoj se muze pouze za predpokladu, ze postava spravnym, tj. tlustcovym smerem.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Duchodci! Milos! Rusko!

EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SARF: holt nejaky veleba s lenickou prochazkovic nemuze konkurovat jednotne medialni kulturni fronte. navic, my proznivci zemana nemame duvod k nespokojenosti, mame sveho prezidenta. rude vidi kadlici.
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: i pět set je proti Národní nebo Albertovu zoufale málo.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SARF: na klarove bylo slovy ct asi 50 lidi (tedy pres 500).
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: díky že jsi sem spostnul legitimní projev občanského postoje.

Btw. jaktože na Klárově bylo tak málo příznivců Zemana, když ho tolik lidí volilo?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: A zida poznas na sto metru :))
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Studenti! Karel! Amerika... free cool in, woe jako ganja husty, ne? Cywe nakej Zeman...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Jinak ja si prazskou kavarnu predstavuji zhruba takto - a tohle presne tam bylo a bucelo jak stado telat.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    hipsteri a nanynky z FHS:
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ze jsi odbornik na kadrovani, o tom jsem ani na okamzik nepochyboval, soudruhu.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ADMIX: prazskokavarenskeho vymleteho hipstera v brylich s kostenymi obrouckami poznam na 100 honu, Kadle.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jak vis, ze to byli volici knizete, tys je vsechny legitimoval?

oh wait, ja zapomnel, kdo nenosi klopu s ozralou, je volic knizete ...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    BONGI: to, ceho jsem byl svedkem na albertove, v nasich zakonech zadny prostor nemelo. to byla mezinarodni osuda, zneucteni 17. listoadu 1939, rektora UK, a bucici dav karlovych volicu.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Jenze to je take demokracie. Klidne beru v uvahu, ze je to prezident zvoleny na urcitou dobu, urcitou skupinou obcanu, ktera mela vetsinu. A to je vse. Vubec to neznamena, ze v ramci platnych zakonu se proti jeho vystupovani a chovani nemuzou vest kampane, protestovat, ze se nemuze kritizovat apod. Ucta k funkci neznamena automaticky uctu k osobe. A take vubec nemusi prevazovat. Naopak, pokud sam Zeman nema uctu k funkci, kterou predstavuje, nevidim duvod, proc by mela prevazovat u ostatnich.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    EDWARD_BELLAMY: On to 3 roky nevydrží a exne. Včera zas měl omítku tlustou jak zdi katedrály. Nehledě na to, že byl evidentně v procesu kocoviny.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ano, je to VAS prezident.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Libi se mi, jak je pro tebe vsechno cerny, nebo bily. Bud jsi pritel, nebo lumpenkavarensky radobyintelektualni pravicovy imperialista.
    Zeman je prezident CR, tim to ale hasne. Reprezentuje lidi, jako ses ty, lidi, kvuli kterejm jsem si v CR uz leta pripadal jako cizinec, a kvuli kterejm jsem se za svoji zemi stydel. Nereprezentuje mne ani nikoho z mych kavarenskych spolupravicovych extremo-imperialistu.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ale vzdyt to neni kritika, ale masivni kampan jednotne kulturni medialni fronty. tohle je o ctvrtstoleti jinde, ne Zeman.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam