• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Tyto uvedomele mladezncke bojuvky, vetsinou slo o studenty prav, platil poslanec fr. hodac, otec hereck natasi gollove.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ja jsem burzoazie, to jsme si vyjasnili uz pred lety. Nastesti uz na me lidove milice nedosahnou, az to prijde ...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    EDWARD_BELLAMY: sem myslela že v tvým světě pitomí = dobrý? Tak chceš dovnitř nebo ven?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ADMIX: podobne se chodili uchichtavat studenti (pitomi byli zrejme uz tehdy, deticky bohatych rodicu, zlata mladez) na predstaveni V+W do Osvobozeneho divadla. Nejakou socialni satiru nemeli sanci pochopit, jsouc ze zajistenych kruhu, a meli velkou bzundu z toho, kdyz mohli rozvratit predstaveni, co se zastavalo chudych...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ja resim lokalni problemy. Rano prijdu k autu - USA mi zapadly auto snehem. Jdu vynest odpadky - CIA zaplnila popelnice. Jedu do prace - Obama naboural kamion a stojime v kolone. V obchode nemaji housky, vykoupili je imperialisti, aby nam dali pocitit hladu. Chapes, nejaka ukrajina ...

Nicmene chodim sem stale rad, protoze vety jako "typicky kavarenskoplkalovskoelitarsky ovci server nejede banderovskou karlopisnicku" clovek uslysi jen sibru tvyho razeni, a tvoje tvorba je vskutku kvalitni.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ADMIX: asi tak nějak. Ano tlustec měl pravdu, ztratili jsme svoje ostří.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    prekvapuje mne, ze takto typicky kavarenskoplkalovskoelitarsky ovci server nejede banderovskou karlopisnicku jako jeden muz...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ADMIX: nemelo byt. kyjev je hnedy jak trenky zezadu, a jestli usa neprestane tohle prizivovat, mame tu valku za humny. pro hovno. hnede, banderovske.

Украина -принадлежит украинцам!-Бандеровский марш~Киев/01.01.2015/
    https://www.youtube.com/watch?v=lpdWPXOwZ50

... a nase media opet nevidi, neslysi...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Nevim jak ostatnim, ale mne napriklad je to uz uplne jedno :)
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    btw. koukam, ze na me proruske nazory nijak nereagujete. znamena to snad, ze nejste presvedceni havlomajdaniste?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HWLLFFRDD: jo, no urážení, to komouši uměli.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    pred sebou mam jasno, ale ty ses ptal, tak mi prislo ferove to objasnit i tobe, vite, Vite? :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    EDWARD_BELLAMY: pokud to sám před sebou dokážeš takto obhájit, good for you
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    HWLLFFRDD: bedlive mne sledujes, weighte. u karkulky je prusvih, ze co si vydela nad kadinkou, nastrka do predrazenych goth-uchylnosti, ktere jsou podivne uz na 26lete holce, a ne pro zenskou ktere tahne na 40. tak jsem ji chtel pomoci, neb trolluje take statecne. reverzni psychologie to neni, spis nazor na neco, co povazuji za nestastny krok vedle.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Pamatuju si doby, kdy Zilog častoval nejednoho diskutéra označením "slinta"
    A dnes to zkouší reverzní psychologií na id Karkulka
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    SHEALA: Porád už... socík, klece, kriplíci... fixní idea?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Neklasifikoval bych to jako více legrace, je tam jen vyšší koncentrace debilů na m2.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ADAMIRA: dobře ty. Jinak ani psychiatr, ani Cimický, nemá co diagnostikovat na potkání v médiích. Předpokládám že je to taky myšlení soci style, co je nám do nějaký ochrany osobnosti pacienta... do klecí s náma.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SHEALA: začátek toho slova máš správně... od toho íčka to jde špatnym směrem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam