• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: to se teda dostal do svizelne situace, kdyz musi kvuli banderkavarne spolupracovat s vrahem z wallstreetu...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ale je to spis tim, ze kellner ma silne vazby na rusko, a tak je zemanovym aktualnim spojencem v oponenture vuci proukrajinske banderovske hysterii, vyvolavane predevsim pidistranou top09 a jeji klikou kavarenskych nohsledu.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    HWLLFFRDD: to mas recht. milous se dostal do jakehosi podivneho kellnerosmejcoveho vlivu ze sklenenych domu...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    HWLLFFRDD: to mi trosku vadi. kellner neni zadny uspesny podnikatel, nic nevymyslel, nic nevyrobil, home credit jsou lichvari. byt zemanem, moc se s nim nekamaradim, sak on jednou skonci v cinskem lagru, az tou jeho lichvou zacne sikmooke ryzojedy zdimat presprilis...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    _BENNY: Šlouf už je out, ale zajímalo by mě, jaký je Zilogův názor na Petra Kellnera, když tady furt šermuje s tím Bakalou
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    se sloufem uz milos nespolupracvuje, a veleba je jediny, kdo mel odvahu se verejne zastat prezidenta - tomu rikam komplot, v jedne osobe :P havlokavarni plky.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    a co na to sloufovskovelebovsky rusokomplot?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    EDWARD_BELLAMY: myslim že bys měl brát nějaký prášky
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    HWLLFFRDD: bakana, ci bekana, ches-li, je ted predevsim bursikohavlisticka ceska televize.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    _BENNY: asi je to bakané
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    HWLLFFRDD: nejake pozitron mne tu plusovalo, weighte. zjednej si doma poradek, jednotny postup proti me malickosti si nedej rozvracet!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: chybi mi v tom textu Kradousek, nemas v tom programu chybu?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    _BENNY: nonkonformní bot
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    brnenska kravalna se ozvala se svou troskou do mainstreamoveho konformniho mlyna...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: ty jses normalni bot!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Muzes nahodit link na generator tehle blabolu? Neverim, ze to vymejslis sam ...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Dnesni prezidentsky Pressklub nezklamal. Volil jsem Milose, protoze je schopny politik, a vedel jsem, ze dokaze spravcne rozcerit nablble vody prazske havloschwarzenberske kavarny, aktivizovane kalouskostopkou. Coz cini, a dobre cini.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Klaus se prý k této „laciné kritice“ nehodlá přidávat, přestože má na řadu věcí rozdílný názor a spoustu věcí by dělal jinak. Za lacinou kritiku označil například listopadový protest s červenými kartami. „Hloupost pražské kavárny je nekonečná,“ podotkl Klaus.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/klaus-v-partii-0pg-/domaci.aspx?c=A150104_113243_domaci_zt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam