• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Nechod Vasku s pany na led! V JuEsEj evidentne nastava nova doba McCarthismu...
    TOP Týdeník Občanské Právo : Mouřenín posloužil, mouřenín může jít aneb Nechoď Vašku s pány na led!
    http://tydenikobcanskepravo.parlamentnilisty.cz/...ourenin-poslouzil-mourenim-muze-jit.html?spref=tw

No, pekne veci k nam dolehaji ze zamori... od nasich americkych havlopratel...
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ADAMIRA: blablabla... takove placnuti do vody, vid, kloucku.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    HWLLFFRDD: Boj s bolševismem stejně dlouhodobě prohráváme, protože idea ukradni bohatýmu, je prostě tak lákavá....
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    no soude dle tech casu s kadence je ten kluk regulerne na lumpenpervitinu z prazskyho nadrazi, stiny sherwoodu ta kavarna uz taky delsi dobu sere...
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: jo to s Fidelem ti věřím.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    OMNIHASH: tak na tom, ze je top09 horsi jak ods, se asi shodla vetsina naroda uz pred lety. ale bohuzel, top08 k sobe osobou knizete dokazala prilakat v dobe volby i havlisticke pohrobky, kteri aktualne pri vyhrocene retorice proti rusku delaji uzitecnejsi idioty, nez lecktera modrostraka.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    KAKTUSX: to je pravda, ale narozdil od antizemanovcu karlovi nepreju nic zleho. postaci, kdyz nebude prznit nasi politiku. nicmene je fakt, ze nahrada za nej, co by stejne efektivne poblaznila prazskou kavarnu a uhranula jihoceske studenty, zkratka neni.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Mě se líbí, jak je tlustec ukazatel generační obměny politiků. Ještě před třema rokama by tu vyřvával o modroptákách a spiknutím na Ráthovi, a dneska tu valí frky ze svý nový desky o bursíkohavlistický lumpenkavárně.
    KAKTUSX
    KAKTUSX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ono to má ale jeden zádrhel. Karí není nejmladší, pokud nebere něco od Illuminátů tak ani nesmrtelný. Otázka je kdo po něm? Místopředseda strany MK asi ne ;-), kdo, Halík? Nebo mediálně našlehají dalšího feudála?
    Hjůstne, máme problém!
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---

Bengiho kamos Fidelis. Ja radsi Fidela.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    »Pamatuji si, že jsem v listopadu potřeboval projet Prahou za nějakým obchodem a všude na silnicích stáli lidé a cinkali klíči! Lidé se tehdy bouřili za státní peníze. Chodili demonstrovat a brali za to výplatu. Bolševik si platil svoje odpůrce, mě však neplatil. Musel jsem si na jídlo vydělat, a proto jsem neměl čas chodit demonstrovat. Z toho plyne poučení, že kdyby v té době byly živnostníků, jako jsem byl já, miliony, nikdy by k listopadu 1989 nedošlo! Neměli by čas stávkovat.«

Fidelis Schlee
    [no comment]
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    vazne ikona, ten fidelis schlee: http://bydleni.idnes.cz/...zlatem-klozetu-pyz-/dum_osobnosti.aspx?c=A111025_132933_dum_osobnosti_rez

ikona snobstvi a zbohatlicke malomestacke omezenosti.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    aby se ale nezapomnelo na bdsm-lumpensklipek
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    zpovykana medialne kulturni fronta a bekana ceska, tedy bakalova, televize.... fuj. radsi na to nemyslet, ani na zdejsi nyxackou odnoz hentai-kavarnocajovny. vecere s fidelisem schlede, kterou tgu onehda ohromoval Bengi Illuzi, mi prisla na mysl. Snobarna!
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    A pak je tu ještě třetí Karel Schwarzenberg. Schwarzenberg coby mediální produkt a nástroj prezidentské kampaně. Prezidenta si nezvolí lidé, nýbrž média, varovali mnozí po zavedení přímé volby. A realita jim dává mnohonásobně za pravdu. To, co se okolo nás v posledních týdnech děje, je tak brutální mediální manipulace, ba přímo schwarzenbergovský kobercový nálet a vymývání mozků, že je to moc i na zdejší zpovykané mediální poměry. Nechvalně proslulá mediálně-kulturní fronta nasadila všechny své možné i nemožné páky. Za zády Karla Schwarzenberga se opět vynořují ty samé tragické figury, jež tak důvěrně známe z akcí typu Impuls 99, Děkujeme, odejděte! či televizní krize.
    Je to zvláštní druh lidí. Sami o sobě mají to nejvyšší mínění, považují se za elitu národa.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: no ja zas nechodim na kafe do prahy
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    proc bruntal, proboha. tam na pivo nechodim.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: me teda spis nez prazska kavarna stve bruntalska hospoda
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    vazne mne ten fenomen prazske kavarny stve. jde o nesourodou skupinu pisalku, hudebniku, umelcu, novinaru a dalsich prazskych budizknicemu, co se v pripade volby prezidenta nahle zesebeidentifikovali s vytvorenym simulakrem kraela schrwangbra, a ta vize byla tak orgasticka, ze se ji dodnes ve svych vlhkych snech nevzdali, ac ten tydyt je v politice ctvrt stoleti, a nehnul pro cesky lid prstem... coz ale kavarne evidentne nevadi.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Foldynův výprask pražské kavárně: Kdyby byl dnes Schwarzenberg prezident, lidé v Praze by zpívali „Jedeme na Rusa a nevíme proč" | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...zident-lide-v-Praze-by-zpivali-Jedeme-na-Rusa-a-nevime-proc-348927
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam