• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: jak se ten divadelní kus jmenuje?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    IF_: nemudruj a kup si listek.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    TEKKIT: tudiz je na case, jako neoliberalne uvedomely divak, polozit si otazku - a platil jsem?
    IF_
    IF_ --- ---
    TEKKIT: Cas otupi i ostry brit... Uz to na stara kolena neni co to byvalo, zda se mi.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    EDWARD_BELLAMY: gratuluju, jsem nepravidelným svědkem tvého absurdního divadla již několik sezon:*
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    jiz brzy mate sanci videt mou malickost na prknech cinohernich. premiera druhy unorovy tyden, vstupenky na ticketpro jiz ted.
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: už jsme to tipovali na další reinkarnaci.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    PREVIT: tesla ma nekolik dobijecek, tan jemen vykonna jede i na zasuvku 230v/16a. tohle bych nekomu vubec nezlival, a fascinuje mne, ze se zrovna blbci z ods tak rovnostarsky ozvali.

ale ted mne vic hnetou slunickari, co tu nechteji island, popilek, sopky a perove bundy... takze vas tu zanedbavam, vim.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ústecký politik dráždí luxusním elektromobilem, opozice mu vyčítá dobití - iDNES.cz
    http://usti.idnes.cz/...tora-usti-hausenblase-fs6-/usti-zpravy.aspx?c=A150120_171635_usti-zpravy_alh

Co ty na to, Zilogu?
    IF_
    IF_ --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Ale, kam chodíš na takový bulvární infošky?
    IF_
    IF_ --- ---
    A jak by mohlo být, kdyby se konečně pořádně oholili živnostníci a korporace.

Schodek důchodového systému neudržitelně roste, varoval NKÚ - E15.cz / zprávy
    http://zpravy.e15.cz/.../udalosti/schodek-duchodoveho-systemu-neudrzitelne-roste-varoval-nku-1154255
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ano, tak nejak lidsky :P.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: takze je ti ho lito?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    _BENNY: ten se udajne rozvadi a hori mu koudel u zadele.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    _BENNY: Placnul se pres kapsu a tlustce si koupil.
    KAKTUSX
    KAKTUSX --- ---
    Bakala je zmrd, potvrdí každý Ostravák.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: bakany bakala uz neni v kurzu?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    vypada to na definitivni soumrak multikulti havloslunicek, kocabu, bursiku, schwarzenbergu a dalsi verbeze.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EDWARD_BELLAMY: No, cheto abys na sobe jeste moc pracoval - napriklad v diskuznich prostredcich pouzivas triku a faulu, ktere byly v mode tak do zacatku devadesatych let - to je jako bys porad nosil fialove sako a bile frote ponozky. Ale mozna ze na slavnostni prilezitosti porad nosis, co?
    Tak pracuj, vylepsuj svou osobnost, nejake prescasy a budes mit mozna sanci vystridat Mynare na Hrade. Byt blizko sveho idolu, to je prece motivace!
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    BONGI: Jiste, Vecerni praha byl za sociku jediny tak trochu bulvar, a s Schlee to posunul smerem k zadouci obcanske uvedomelosti ala Mlada Fronta - a pole bulvaru obsadila zahy jina periodika. Tomas Sokol je synonymum pro nefungujici porevolucni justici, muzes si gratulovat.

No, a k te uspesnosti - za neuspesneho se nemam duvod povazovat, kdezto fakt, ze manzelem Illuze je nekdo jiny, za uspech povazovat lze, toz asi tak :P.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam