• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: ale tobe vzdycky stacil Mlety Standard
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    Tu pije luza z Janeira. Elity piji cibetkovou.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    jenom jsem se chtel zeptat jestli by nekdo nemel chut na pravou brazilskou kavu...?
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    EDWARD_BELLAMY: jakoze za stareho Rima jedli vsichni stridme?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Libi se mi tvoje sebekritika, to je to predstaveni tak hrozny, ze na nej i nejotrlejsi jedinci musi hledat odvahu?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    20.4. dalsi predstaveni. volnasky uz nedavame, ale kdo chce slevu, staci rict. ale proc to sem pisu, ze zdejsich klavesnicovych mudrlantu nikdo nenasel odvahu prijit :)

Depresivní děti podvádějí, lžou a manipulují. Tleskám. | Váš kulturní portál – výstavy, divadlo, film, hudba - kulturissimo.cz
    http://www.kulturissimo.cz/...y-dopis-zene-kterou-nemilujeme-venuse-ve-svehlovce-recenze&detail=2842
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    prezirani se vzniklo za prvni republiky - rauty, vecirek s pani tovarnikovou, chlebicky, kaviar - a chudina lamala chleba do kafe z vyvareneho logru. a kdyz bylo jednou mesicne maso, tak se nacpali. hanba jim, zed?
    IF_
    IF_ --- ---
    EDWARD_BELLAMY: A kdo zavedl to neustale prezirani se az na hranici obezity? Podle toho, co vidim cim dal vic kolem sebe se mi nrjak nezda tva teze, ze tu lide umiraji hlady na ulici.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jsem pred lidovyma milicema v bezpeci, vcera jsem v devet jeste bezpecne spal.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: nezapomen na leta kapitalistickeho klausromantismu!
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    ano, chozeni na devatou a ponocovani do vecera v praci zavedly az havlopravdarska kavarenska leta.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    vcasnym prichodem do prace zasadime zdrcujici uder americkym imperialistum!
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    kvuliva prujezdu konvoje to ale oprasim.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Máš to nějaké zašlé.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    nastal cas prihlasit se k trvalemu bydlisti radsi... radsi v Praze. Dyninska vyzva #2, nebo jak se ta trapnokravina poplatna jmenovala. Tohle je totez, kdyz prijel Keller, prisli 2 lidi, kdyz blbec kalousek, u mikuly to praskalo ve svech. Jsme blbe mesto.
    Turnovská výzva prezidentovi - Jablonecký deník
    http://jablonecky.denik.cz/zpravy_region/turnovska-vyzva-prezidentovi-20150320.html
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EDWARD_BELLAMY: premluv babu
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: tak to nevím, ale rozhodně jsi do nikoho nezasel pochybnosti o budování komunizmu.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---

Jsem rad, ze jsem do vas zasel seme revolucnich pochybnosti o spravnosti liberalne kapitalistickeho svetonazoru. Uz jsem to povazoval za ztracene, ale - vida. Uvazujte mozky, nikoliv penezenkami ci spolu s komentarem Respektu.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    vubec bych se nedivil, kdyby si Fidelis nakradl stejne jako Kradousek. smeje se na nas stejne jako Fidelisovo pozlaceny hajzlprkynko, slusnym obycejnym lidem, kteri nekradou, navzdory.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Zadnyho Kradouska neznam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam