• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    a nejake chvalozpevy na neboheho Standu, byvaleho korunniho prince oranzovych, nebudou?
    SARF
    SARF --- ---
    ADMIX: ďáďa Boris se strejdou Viktorem
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    jak pisu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SARF: Te plati Kalousek?!
    SARF
    SARF --- ---
    EDWARD_BELLAMY: je obtížný s tebou diskutovat když ti došly argumenty.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Nejses kvuli tomu tvymu predstaveni zbytecne hysterickej?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    je to tu nuda. stadni anonymni masa, nudici se pod spolecnou radobyelitni poklickou. meltingpot internetove pkrocilosti, ted uz nastesti bez aframovych slintoanket a dalsich ozvlastneni... asi spacham sve zdejsi buhvikolikate identite obradni harakiri.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    PHAILO: ano
    IF_: ne
    IF_
    IF_ --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Nemel bys truchlit za prikladneho socana Grosse??
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Budeš tam pobíhat nahý?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    odvazny jsem dost.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    EDWARD_BELLAMY: Zaujimas malo odvazne obcanske postoje, tak proc tam chodit?
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    zitra opet nikdo, do divadla? :) ze se ptam. takove svalnate postoje jste tu zaujimali, postovali si kterak mi chtel klaus dat do zubu, a kdyz mate moznost videt mne zarit na prknech, nahle nic? bobaaanci...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    neprojdou
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    MANFRED: sjednoceni narodu a jednoceni repy jsou trosku ruzne discipliny, ale jinak si to pamatujete dobre, manfrede.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    EDWARD_BELLAMY: No tak jako jiná alternativa mne napadala přednáška o sovětských úspěších v sjednocení řepy pod rudou fanglî, ale dycky první nabízím líbivější alternativy.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    MANFRED: i tak to lze pochopit. osobni zkusenost? VS nepoznamenany, po soudech vlaceny?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    To jsi měl teda u soudu peknou návštěvu. Ono skandální kauzy a legrační obviněnej holt lidi přitahují.
    EDWARD_BELLAMY
    EDWARD_BELLAMY --- ---
    tak jako prednasejici jsem si uzival 250 lidi v one-man show uz od 26ti :). tohle je jen trosku volnejsi format...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    EDWARD_BELLAMY: a to zase jakože chválím, snažíte se rozvijet svoje soft skills. Postavit se s kůži na trh před 200 lidí není něco, co by člověk uměl bez nějaký práce na sobě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam