• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SINCBAMBOO ELEMENT instalace
    AFRE
    AFRE --- ---
    113KW: klíďo můžem něco vymyslet na místě... a vemu teda i žabáka s sebou
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    hmm, dobry, no tak budeme delat, jakože je tam jenom jeden příspěvek...díky:)
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    113KW: hehe, to s tim odporem je fakt docela přesný:))
    113KW
    113KW --- ---
    ahoj, suotam se zminil ze se zucastnite freeze turbulence 14.2. v hale c, ja mam v planu tam natacet o tom veceru dokument, a rada bych kdybyste mi neco rekli na kameru a mikrofon - ale netrvam na tom, ze to musi mit hlavu a patu, spis si predstavuju neco jako :
    zaber na nekoho, ten s papirovym pytlikem pres hlavu neco "vtipne" rika o svoji tvorbe- nakonec zakryje kameru rukou.

samozrejme netrvam na papirovym pytliku, ale neco v tomhle smyslu, proste zadny "ja jsem pepa, delam street art" - styl dokument ct o lidech z domova duchodcu.

souhlasili by ste s natacenim?

napadlo me ze by se hodilo vymyslet naky for s hypnozabou...neco jako "hypno zaba nas nuti tvorit" ...nebo spis "odpor k hypnozabe nas nutin tvorit", a pak bych mohla v kompu obraz stocit do spiraly (jako efekt hypnozaby oci X-D)

to je navrh, nejlepsi by bylo kdyby ste neco vymysleli sami - co vy na to?

natacet budou pomahat mlady lidi z famu, takze zvukova i obrazova kvalita zajistena :-)
    kristina
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    ahoj, na Trade show 1 jsem si objednala triko, dala jsem kontakt na sebe s tim, ze se mi do 3 tydnu ozvete s hotovym trikem, no uz je to tydnu skoro 6 a porad nic. konecne jsem na vas sehnala nejaky kontakt, tak prosim o napravu ,)
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    cau kuci. nabizim rozdelanou zakazku k dodelani. ja diky zamestnani a skole momentalne neztiham. jedna se o tisk nalepky 35 x 45 soutisk 4 barev. sita mam (nenasviceny) a mam podklad k te nalepce, jak by mela vypadat. je to 1 ku jedne, takze staci rozkreslit na ctyri pauzaky kazdou jednotlivou barvu a tisknout. jeste jsem schopny zajistit barvy. kapne z toho slusny peniz. more info posta nebo 731272748
    SINC
    SINC --- ---
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    Ahoj, triga predpokladam mate pansky i damsky, co? A barvy?
    SINC
    SINC --- ---
    no chtelo by to zejo
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    tyjo, s tim mym mezernikem už musim něco udelat...
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    helebastardi budemdelat naky novy motivy na další sítotisk?užněco chystam, chachaa:)
    SINC
    SINC --- ---
    super :)
    MELOO
    MELOO --- ---
    .)
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    podle fotek to vypada, ze ste meli peknou dovolenou u mooore:)
    AFRE
    AFRE --- ---
    SUOTAM: čaues jakpak ty barvy...? nepořešíme to.....?
    SINC
    SINC --- ---
    jo jo mame to v sedmi pronajaty
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    to je vas 7 jo?
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    SINC: cha! tak to je dobry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam