• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SINCBAMBOO ELEMENT instalace
    PULP121
    PULP121 --- ---
    holky už to neberte!!! :-)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    BARCIA: já to musela smazat, měla jsem tam nějakou hrozně hrozně hloupou pravopisnou chybu, málo jsem spala, zrak rozostřený, mozek nejde. stagnuje.
    každopádně! až vás na psytofree potkám, tak vás obě za ty vaše knírky pochytám a umotám vám na nich dredy chachacha!
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    SAKJA_PANDITA: nasi knirci nejsou opelichani,,mame kniry az na zem a pod nim skovany picky s ceckama neblbni baby ,)
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    SAKJA_PANDITA: jou jou to by silnicari koukali co se jim to vyrojilo na silnicich :D hele baby nase bibri nejsou ujety ,,ale poradne kniraty,,az za usima,,bacha aby ti z nich neupadla brada do kalhotek ,D
    jinak kalhotky udelame neboj,,a jedny budou tvoje :D
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    BARCIA: já bych nejraději polepila všechny ty žluté dopravní kosočtverce v celým centru!
    jinak se hlásim! ale né do těch vašich ujetejch bíbrů:D
    co ty kalhotky? mrk mrk ,)
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    SAKJA_PANDITA: ha takze se hlasis do tymu odvaznych ?? to me normalne pomalu utvrzuje to opravdu udelat a to potom bude fakt prca ,,a sem zvedava co na to muzske osazenstvo ;D
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    BAREKULA: kecáš jaký kalhotky? to mě zajímá.. a budou mít knír jo?

BAREKULA: Barboro kníraté pičky? to už zavání deviací!
    (já jednou takhle nalepila real frndu doprostřed náměstí na ceduli hl. silnice - a měla všechny ty pysky a podobné náležitosti, no radost pohledět!:)
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    BARCIA: taktak, knir se hodi ke vsemu...no ty gatky, to bude extra trida jen pro ty nejodvaznejsi:DD
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    OPRAH: zrovna takhle nas to nenapadlo,,ale proc ne ,,kniratej cecek ;D
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    wow! kalhotky? cecky? kniry? dohromady? :DDD
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    BAREKULA: jop a nezapomenna cecky !!! coz mi pripomelo ze musime zrealizovat ty echt iber gutische odvaznise kalhotky vis ktery ?? ,D
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    si pis, ale poradnej real:Dty budes mit mracky, ja picky a oboji bude knirate:D
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    BAREKULA: hele natisknem naky picky samolepky co rikas,,knoure muj ? ,]
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    BAREKULA: gramec je mutagena,,kamaradka chtela nakonec misto buliku gramec,,a jak sem udelal jednu samolepku,, tak sem jich udelal vic ;] jou jou mutagen je siula nas ;]
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    BARCIA: a knirecku ten gramec je tvuj, jo?fiha, ten je good, ja myslela že je mutagena...si sikulka sikovna s knireckem na pravem miste:D
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    dneska vecer jedna zakzecka = potistena mikci,,taskou a bonus k tomu i samolepky ,,no a jak sem udelala jednu ,,tak sem se rozjela a jejich asi 20 :D vecer sem trosku malo zbombila Letnou ...

BARCIA
    BARCIA --- ---
    SAKJA_PANDITA: no pockej,,az nas uvidis v akci to budes jeste sveho knirka strezit pred nasima knireckama a to ti pekne maznem knira pod knira,, az za usi :D

PULP121: ten probihal primo na nadrazi ,,a malovali tam desne prisni kluci ,,se divim ze ty si tam nebyl ,D
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    PULP121: chcech ty se taky nezapres D
    PULP121
    PULP121 --- ---
    BARCIA:
    graffiti jam? kde tam byl?
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    SAKJA_PANDITA: si pis, kníry hejbou svetem...aspon tim nasim:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam