• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TEZZ108Dámský klub......(ne)jen pro ŽENY na ŽENY
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: každopádně..to jsem si nemohla odpustit..:).. Radši si pojďme povídat o tom, jaký jsi měla dnes den?:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: tolerance odlišnosti..vidíš..to mě nenapadlo, že by to takhle mohl někdo brát..mě to připadalo jako jasné spojení pro toho, kdo se cítí být v něčem odlišný..a třeba se setkal s opakem tolerance..tady by měl najít právě tu přívětivější tvář..
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    opravdova tolerance odlisnosti se dle mne ve spolecenstvi (jakemkoliv) projevuje tak, ze neni zapotrebi ji jiz jako odlisnost (ktera by mela byt tolerovana) diskutovat.

a vubec, samotna formulace "tolerance odlisnosti" mne jaksi podprahove stve, protoze implikuje, ze odlisnost je neco negativniho, co ma byt tolerovano.

(nic ve zlym, evy se cist prakticky nedaji, aniz by mi nevyletel adrenalin a ja si moc cenim snahu udelat prijemnej damskej klub na pokec. co tak nemilitantni all-friendly damsky klub? :)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TEZZ108: na to jsem zase prilis moralni.
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    TLUSTEC: :)z toho se dá pěkně "těžit"..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TEZZ108: kdepak tlusty, to bych mohl zhubnout, a bylo by po starostech. ale ja se narodil prilis chytry...
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    to pivko nebylo ohromné, jak mohlo z kontextu vyznít, ale sazka je ohromná..ehm
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    TLUSTEC: jo jako brý den pane Švejk?..:)..nebo že by tlustý pán?..to zas taková odlišnost není..:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    Ještě jsem se s nikým pořádně nepodělila o včerejší..vlastně dnes už předvčerejší zážitek z koncertu JM Jarreho..paráááda..:)byla jsem i poprvé v Sazka aréně..pivko za čtyři pětky..ale fakt ohromné..Chlapík hrál jen 1,5 hodiny..a to jsme si ještě dva přídavky museli vytleskat a vyřvat..ale bylo to super, hudba procházela celým tělem..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TEZZ108: pokud ji nevidis, tak volam hura, znormalizoval jsem se.
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    TLUSTEC: jaká je tvá odlišnost?
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    PRSKAFKA: cokoliv co tě napadne..:)..třeba to co v "Evách" nenajdeš..:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    jsem odlisny, a vasim ukolem bude mou odlisnost tolerovat. uvidite, oc je to tezsi, nez se navzajem mlatit po hlave citankovymi idealy, co se krasne vypravi, ale ztuha realizuji.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    o tema se postaram, s dovolenim, ja.
    PRSKAFKA
    PRSKAFKA --- ---
    a co se tu bude probírat? :)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    Možná bych si tu mohla trénovat samomluvu..:)věčný dialog mezi mnou a mým schizofrenním dvojčetem..:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    Teda..je lehčí přijít do klubu, který je rozjetý..než ho rozjíždět..ale tak snad se to tu podaří..
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    Něco lehkého pro spestření..:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam