• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TEZZ108Dámský klub......(ne)jen pro ŽENY na ŽENY
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Prčic, už je mi bez ženský fakt smutno. Nevíte o nějaké pěkné, inteligentní, citlivé, upřímné a spolehlivé lesbičce?
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    WICKY:
    ALIQUPISO: s tim naprosto souhlasím; nemusíme chodit vyloženě do L klubu, to jsem ani neřekla, jen bych se ráda pohybovala více mezi L ženami .).. můžeme se domluvit, co nám vyhovuje všem nejvíc a něco vyberem...
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    WICKY: Přesně, všude hrajou komerční sračky.
    WICKY
    WICKY --- ---
    MMISHA23: Já bych klidně zašla, ale L kluby nestojí za nic....
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    Ženy, nechce se vám někdy zajít někam do klubu? Pokecat, zapařit, to je jedno. Poslední dva roky se vůbec nepohybuju v L scéně a už mi to trochu chybí.
    THASUN
    THASUN --- ---
    Zdravím dámy
    WANILL
    WANILL --- ---
    Highheelsmaster, nejsi moje bývalka ? :-D
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    HIGHHEELSMASTER: Nene, okruh mých známých leseb, pansexuálek a bisexuálek není finančně na výši, aby si mohly dovolit zlatokopku.
    HIGHHEELSMASTER
    HIGHHEELSMASTER --- ---
    ALIQUPISO: A nevíš o někom ze známých? :-)
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    HIGHHEELSMASTER: Díky za nabídku, ale panenek mám dost.
    HIGHHEELSMASTER
    HIGHHEELSMASTER --- ---
    Ahoj ženy :-) nechcete někdo holku, kterou si budete moci obléknout do krásného oblečení, nalíčit, učesat atd? Piště do zpráv :-)
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    JARDAHOROR: Haha a jsi alespoň homosexuální?
    JARDAHOROR
    JARDAHOROR --- ---
    čau holky já si s klukama nerozumim, ale nechci to hned nějak hrotit,a jsem hodně opatrnej .myslim si že nemám, moc problémů, a tak jsem tady .:-P
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    FOAMISS: OK :-)
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    ALIQUPISO: to ráda slyšim! :) taky tam nechodim každý měsíc, ale občas je to sranda. Tak se tam třeba někdy uvidíme a zajdeme na panáka! :))
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    FOAMISS: Bylo to moc fajn, ale každý měsíc bych tam chodit nemohla. Dala jsem si víno a cigára skoro po roce a ulítla si s jednou krásnou zrzkou, mám jí ve čtvrtek vidět, tak snad to bude mít zdárné pokračování.
    M4RC
    M4RC --- ---
    ALIQUPISO: No tak to mi zase přijde jako druhý extrém. Freedom zase nesnáším já.
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    ALIQUPISO: jaký to bylo? Já tam chtěla na praso prso press, ale bohužel teď nikam nemůžu! Doufám, že to alespoň stálo za to :D
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    M4RC: To asi ne no. Včera jsem byla na Freedomu a jakože mazec jsem si to užila, po dvou letech, dost mě překvapilo, kolik jsem tam těch méně i více známých lesbických ksichtů potkala.
    M4RC
    M4RC --- ---
    Já taky pracuju s lidma, uznávám, že někdy je to dost těžký, ale neříkejte mi, že sem chodí diskutovat jen samé misantropky, které by nejraději trávily život zavřené někde samy ve sklepě?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam