• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILHOUSEPITEL SOUND FREETEKK LABORATORY - - - - - - MÁCHÁČ CORP.
    ZRK
    ZRK --- ---
    TVRDAS: Právě jsem to našim nadhodila, tak uvidíme.
    U nás se teď prozměnu řeší, že by půlka jela radši na Moravu:(
    Hlavně, že jsme se tehdá všichni sešli a VŠICHNI chtěli Meziříčko...trotlové!
    Mno takže uvidíme, jestli za a bychom přenechali fleka, nebo se za b jenom pospojovali i s němcema - to by se mi i líbilo;)
    KETA
    KETA --- ---
    TVRDAS: ELUSIVE: jojojo! vsichni jako vloni ;))
    TVRDAS
    TVRDAS --- ---
    ZRK: he ze by sme s nemcema zmenili flek :)))
    KETA
    KETA --- ---
    ELUSIVE: no tak Eliii... nebud labut a pojed taky... vzdyt vetsina bude muset jit v pondeli do prace, nekdo to v nedeli bude muset odridit zpatky, takze s tebou budu klidne drzet basu a v sobotu uz tolik nekalit ;)

aaa koukam, ze jsme na tebe uz dve :))
    ZRK
    ZRK --- ---
    ELUSIVE: Aha, já si řikala, že už v těch jeskyních byl nějakej divnej:D
    Trdlo naše:) Takže radši zůstane doma opěvovanej sám sebou? :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    TVRDAS: jakou, jakou?:)
    ELUSIVE: Se nezlob:-* A pojeď taky...;)
    Taky bych radši zůstala s Vítkem někde v klidu, vyrazila na véču a na výlet - máme tříletý výročí 1.5. žejo - sme se "seznámili" na čárách v Krásně:D Ale bohužel... A zas na druhou stranu mam k našim nějaký závazky. Musíme držet pospolu a když už se to jsednou v nadšení dohodlo, tak by se to mělo dodržet a v klidu to tam odkroutit a užít si to a ne plakat, že např. na Moravě budou uplně všichni a my tam letos poprvý budem chybět:-/
    TVRDAS
    TVRDAS --- ---
    PITEL: leda ze by sme udelali zmenu :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    ELUSIVE: sama ukončuju 22 května. čtyři dny mě nezabijou. Škoda. Fakt škoda. A Sokič jako nechce proč?:(

Mnoa vy pytláci pojedete?
    PITEL
    PITEL --- ---
    ZRK: css simte sem byl akorat trosicku malilinko vic nez obvykle, ale pak jsem se vykoupal v rybnicku a byl zas hned fit... jak si bylo pak mozno vsimnout v nedeli ;o))

TVRDAS: aha no to sem nevedel, rozumek o nich jeste pred par dny mluvil, takze tohle je vyreseny...

TUTENSMUK: nema cenu se ucit 3 tejdny dopredu, protoze, co si budeme povidat zejo - znam to z vlastnim zkusenosti vic nez dobre, do doby nez nastane cas zkousky to zas vesele zapomenes ;o))
    KETA
    KETA --- ---
    TUTENSMUK: tyjo nedelejte kina, Lipaci... nechat si ujit takovy paradni misto :/
    ...stejne se zacnes ucit tejden pred maturitou a to do ty doby vystrizlivis ;)
    TUTENSMUK
    TUTENSMUK --- ---
    PITEL:sokic rikal ze nepojede a ja nevim,auto je na picu a navic budu mit 3 tydny pred maturitou.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    lindava zas?
    TVRDAS
    TVRDAS --- ---
    PITEL: cece nemce uz sem pozval k nam na sewer ;)

ZRK
    ZRK --- ---
    PITEL: jj, komplet. Původně to bylo celý, ale odpadli nám NSK a NP25...
    ZRK
    ZRK --- ---
    PITEL: jooo, tebe si tam vlastně pamatuju:) Tys byl málo, když jsi tam oslavoval mimčo:D
    PITEL
    PITEL --- ---
    TUTENSMUK: hele ja sem pro, mlh se na to nejak zvlast netvari, ze je to daleko, ale myslim ze ho zpacifikuju... prinejhorsim bych vzal do dodavky co by se veslo a nejak by sme to dohromady poskladali, krome vsech moznejch abstaku na me zacina lizt i ten rychtozni

ZRK: hele a jak to vypada s ostatnima stage? komplet obsazeny, pac myslim ze prespolni kuci od desystematik by taky radi prijeli...
    ZRK
    ZRK --- ---
    TUTENSMUK: v Meziříčku. Jednalo by se ale o větší stage, než jsem si myslela, krapet:)
    Jooo, holt kucí z toho ještě nevyrostli. Byli bychom my, vy a CL, SQS a tranzit dohromady, takhle jak to píšu rozdělený na bary, pokud ho budete chtít.
    Potřebujeme to vědět co nejdříve kvůli letákům, nejpozději do zítra odpo asi. Tak šup, šup, v Meziříčku je to fajn a já se na vás šecky těšim!;)
    TUTENSMUK
    TUTENSMUK --- ---
    Cus ozvali se nam DWC jestli vi a mi s nima nechcem delat carodky v meziricsku.Tak se njak zamyslete jestli byste do toho sly.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    DNES HRADEK NAD NISOU

KETA
    KETA --- ---
    hezkyyy... tralala lalala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam