• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIETUhříněvští alkoholici a ostatní vesničani z okolních luhů a hájů...
    rozbalit záhlaví
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    PASTEL: jj... Uhříněves za chvíli vybouchne!
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Mafiánská skvadra opět na radnici kompletní a v plné síle. Zachraň se, kdo můžeš.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    RADENA: Kuchyně u Karla....no musim řict, že jsem tam nikdy nejedla nic špatnýho,ale ten smrad, co se z te kuchyně line, ve mně vzbuzuje nejistotu. Je to cítit až před hospodou.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    RADENA: no to je zrovna přesně ten starostuv podnik
    RADENA
    RADENA --- ---
    PASTEL: co vim tak u Karla i dobre vari pokud sr nepletu. A co pivovar uhrineves ? Jak tam s pivkem? Mam to totiz bliz nez do Karla.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    My chodíme do Švejka (u Karla), na Lišce maji Krušky a ty my neradi. No a pak je tu ještě projekt kašpárka, kterýho tu máme za starostu (resp. nějakýho mafiána, kterej mu šéfuje, (počátám Lagmajer)), nepáchla bych tam ani kdyby tam měli nejlepší pivo na světě.
    RADENA
    RADENA --- ---
    A kde mají v Uhříněvsi nejlepší pivko ? :-)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    NATALIE: radnice už hoří
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    RADENA: Všude... i třeba Romance 2
    RADENA
    RADENA --- ---
    NATALIE: to jsou ty u trati za mostem ? :)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Jak se těší Uhříněves na dalších 1500 bytů ? :)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    GOLDENSAINT: cus :) jj Boor bar. Bývalý Yetti, sv.Jakub, Zátíší, čína. Pajzl je to podobný jako býval Orange. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009676687318&fref=ts
    GOLDENSAINT
    GOLDENSAINT --- ---
    Funguje v uhrinevsi jeste Orange bar? Pripadne nejaka jina hospoda/bar kam se da zajit na pivko a brko a nemusim kvuli brku vylejzat ven do zimy?
    TARIS
    TARIS --- ---
    Zdravím sousedé... Já osobně jsem se přesunul z Říčan do Uhříněvse před rokem, takže kdyby se aktualizovala nástěnka můžete mě klidně přepsat....

    Abych nebyl ot a přidal svojí zkušenost ohledně restaurací ...

    BBQ u Davida - byl jsem jednou a velmi špatná zkušenost. Personál nepříjemný - kam jsme se posadili tam prý měli rezervaci ( žádná cedulka nic ), takže po třetí už jsme si konečně sedli správně ... Byla sobota restaurace prázdná. Burger podprůměr, maso totálně suchý bez chuti, chedar se neroztekl. Rozhodně cena ( 179 za burger v Uhří je úlet ) x výkon špatný špatný. Nicméně každý má někdy horší den a tak bych asi úplně nechtěl odradit od návštěvy.

    Velká Praha - Typicky řemeslnická restaurace, kde se nemusíte bát dát si klasiku české kuchyně. Rozhodně se nepouštějte do dezertů, sálátů, rybiček atd. to je průšvih. V kuchyni bude zřejmě stará škola. Porce neúměrně velké a cena menu včetně polévky je max. 100kč. Takže když je hlad a nechcete utratit hodně peněz doporučuji ! Na zahrádce se také griluje, takže super :-)

    U Splavu - Sem chodím několikrát do týdne a vždycky spokojenost. Slyšel jsem o restauraci špatné hodnocení, ale vždycky rád vyzkouším na vlastní kůži. Údajně zde proběhli nějaké personální ( možná i majitelé ? ) změny. Prý se špatně a draze vařilo atd atd. Nicméně polední menu včetně polévky je za 95kč. Porce ideální. Něco jde klukům ( co vím a viděl jsem tak velmi mladí kuchaři ) lépe, něco méně. Saláty velké, žádné gastronomické umění ale na uhříněves nadprůměr. Polévky v pořádku. V menu je spousta menších jídel. Doporučuji - grilovaný hermelín, quesadilla. Dezerty -> Crepés - několik druhů palačinek, které opravdu umí. K pití jsou vždy připravené domácí limonády. Holky z obsluhy jsou příjemné a hezky se na ně kouká O:).

    Pivovarská - Pokaždé jinak.... dřív jsme sem chodili často, ale usoudili jsme že personál nad sebou poslední dobou nemá pevnou ruku. Přístup polovinu číšníků by stál minimálně za vytahání za uši. Jídlo umí furt moc dobré :-), ale víc bych asi nepsal... to si musí každý vyzkoušet na vlastní kůži...

    Metamorfozzi - Tady to už je několik měsíců pěkný průšvih. Jezdil jsem sem ještě z Říčan a vždy jsem se těšil. Nevím co se stalo, ale nejspíš jedou v červených číslech a je to tam prostě cítit ze všeho od personálu přes jídlo. Nechci se nějak rozepisovat, nicméně když si sednete ke stolu a dostane naprosto rozmačkanej, politej vyloženě hnusnej jídelní lístek tak už je něco špatně. V kuchyni byla tma. Když jsem si objednal vstal nějaký pán od televize a šel pracovat ( myslím že už prostě nemají kuchaře a vaří majitel ) ... Do kuchyně naběhla i servírka a začala mi dělat špagety. Bylo mi z toho smutno, ale takovej už je svět gastronomie. Cena jídel bude dle vzhledu jídelního lístku již několik let stejná takže zbytečné nějak komentovat. Co se týče pizzy - to je zřejmě jediný důvod proč ještě nezavřeli. Jejich auto lítá po městě furt a ten kluk co jí tam dělá, jí dělá dobře.

    Nedávno se mi nic nechtělo a objednal jsem si Caesar salát a to byl přátelé ten největší průser v historii Ceasar salátů za poslední miliardu let. Naprostý nesmysl. Avokádo, do toho hozený nerozkrájený UZENÝ, rajčata, papriky .. prostě všechno čemu asi končila trvanlivost, jinak si to nedovedu vysvětlit. Okamžitě jsem volal do restaurace jestli tohle myslíš vážně. Prý ho takoví prostě dělají tak jsme si položili telefon ... :-)

    Jinam moc nechodíme - občas si objednám z Fofr pizzy, ale pizza je taková nudná poslední dobou. Quesadilla je fajn ...





    OTZ
    OTZ --- ---
    aha, nástěnka :D

    jj, už třetím rokem. ale nejspíš se to beztak vbrzku změní.
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    OTZ: Bylo tím myšleno BBQ U Davida. Každopádně alespoň výběr, to v Kolovratech je to s jídlem zlý.
    A ty bydlíš v Uhříněvsi? Na nástěnce máš Lipany :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam