• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Fakin hell bejt kripl .)) nerepre sukně s laclem (zato oblíbenej kus pro dny “mámvoteklývšechno”). Jo a potřebuju stojací zrcadlo pro hezký outfit fotky!

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NEI: to bude věkem. S odhalenými rameny je mi větší zima než v tričku, i když mám přes to svetr. :)
    NEI
    NEI --- ---
    MAR_TINA: Můžeš si přes to vzít svetr. :)
    Stejně teď všichni chodíme v 50 vrstvách jako matrjošky. Předpokládala jsem, že tam, kde Alexis pracuje, je teplo, protože má tričko s krátkým rukávem.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Já bych nechala barvu trika určitě, protože v kombinaci s tou hnědou to skvěle funguje. Triko dovnitř sukně by podtrhlo tu krásnou siluetu přesýpacích hodin - doladila bych páskem ve světle hnědé barvě (taková ta rezavě hnědá). Určitě by to chtělo dovyvážit něčím nahoru: měkký vlněný přehoz, šál přes ramena - ideálně pletenina s jasnou texturou. Wearing vs styling.
    Líbí se mi ale moc ta barevná kombinace- je to hezká modrá a ta sukně mě baví.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BERRUNA: zastrčené jsem to právě měla dopoledne, proto je i trochu pokrčené, ale prostě jak sedím celý den v kanclu za stolem, tak je mi to pak nepohodlné.

NEI: asi na léto dobrý, ale do současného počasí si spíš nechám něco, co má krytá ramena. V kanclu občas nosím přes triko i svetr.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ALEXIS: tj zkus to fakt zastrčit. Uvidíš, že to nepřidá vůbec nic ;) ta sukně má parádní barvu, k té půjde kombinovat více věcí ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: tílko a vlněná sukně, to chceš, když tvoje ramena zůstanou na Kanárech, zatímco zadek dojel do zasněžené Prahy.
    NEI
    NEI --- ---
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NEI: kalhoty a tílka nenosím prakticky vůbec, když nepočítám legíny a občasné tílko na cvičení, ale když někde narazím na top se širokými ramínky, tak ho třeba zkusím. Zatím mi to vždy v kombinaci s hrudním objemem připadalo vulgární nebo mělo moc tenká ramínka, ze kterých čouhala podprda.
    NEI
    NEI --- ---
    ALEXIS: Ta akce vypadá dobře, díky za tip! :)
    Vzala bych si k tomu džíny, nebo prostě kalhoty a přišlo by to ok, k té sukni to fakt nesedí.
    To triko je takový sportovní střih.
    Umím si představit černé bavlněné tílko s širokými ramínky a zakasané do sukně, to by ti slušelo moc.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MART1NKA: ono jak píše Alexis. Pro některé je to způsob komunikace. Kolegyně také nosí trička z polských akcí a pro vědce je to celkem téma k ""pozeptani se"". Jednou jsem si na sebe vzala.misto šatů mikinu z Berhsky s potiskem klikihaku a kočkou.....no a ptali se mě jestli se učím japonsky. 😆
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MART1NKA: V pohodě, já to beru, jen jaksi na mých kozách vypadá cokoliv s knoflíky dost vulgárně nebo je to nepohodlné nebo mi to přidává asi tak dvacet kilo. 🤷🏻‍♀️
    Takže nosím spíš elastická trička, která jsou mi pohodlná, jelikož v práci nemusím reprezentovat, akorát sedím osm hodin denně za stolem.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ALEXIS: na té fotce ti to moc sluší a to tričko je roztomilé 🙂
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALEXIS: ja neviem no... nosim podobne veci do gymu, na zahradu alebo na houby do lesa atd... s leginami, dzinami. tam mi to do oci nebije. ale s peknou vlnenou suknou si dam peknu halenku :) tot vse :).
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MART1NKA: to je název akce, kterou organizuju a ráda propaguju :D
    A ani, vlastním i trička z lepší bavlny bez obrázku, jen je to prostě nuda.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALEXIS: ako jasne :) ale kypre zeny (v tom najlepsom slova zmysle) a trika s obrazkami rybicek a reklamnym napisom...

LUSINDA: nemusi byt cerne :) moze k tomu byt hezka jednofarebna bluzka ci triko z lepsej bavlny co sa tolko nemacka.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MART1NKA: taky mě to v první chvíli přišlo....ale.kdyz k takové sukni das černé triko..... tak si přidáš nedobrovolně min. 10 let. Takhle si těch 10 uberes. Nějakým způsobem se mi to líbí.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MADIETTA: je mi to strašně nepohodlné, ale občas to dělám, no.

MART1NKA: njn, trička s obrázky nosím dlouhodobě, protože mě baví, ale schválně udělám jindy fotku z (pro mě) nudné kombinace s neobrázkovým. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALEXIS: mne teda to triko pride ako triko na spanie/doma a stylom sa vobec k tej sukni nehodi.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ALEXIS: tričko zastrčit, prosím prosím smutně koukám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam