• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ACKO: ne, ale dost možná to vyřvává před kamarádama, nebo to řeší s ostatními kolegy :- D
    ACKO
    ACKO --- ---
    ENTENTYKY: Mysliš tedy, že nějaký kolega Moody píše na net, že tam maj novou mladou doktorku, který prosvitaj kalhotky?;-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ACKO: a myslis, ze chlapi si timhle mozek nezamestnavaj jo? haha - pac ona vnitrne resi, co kde prosvita, a oni zase, kde co komu prosvitalo (a intenzita tohohle reseni bude u obou tak zhruba stejna, proste to cloveka napadne, kdy to nosi/vidi), o jejich zodpovednosti to nevypovida nic
    BOS
    BOS --- ---
    GENEVIEVE: protože nude prostě nemůže vypadat hezky...

    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    vážně? Vážně se tady dohadujete o tom, že někomu vadí průsvitné kalhoty? A ještě z toho bude aféra, jak Moody podráží snažení feministek? Seriously?
    ACKO
    ACKO --- ---
    To mi připomíná, že vedle proběhla nedávno debata, jak se ženské nehodí na některá zodpovědná povolání. Fakt by mě nenapadlo, že pro tuhle teorii jim jedna obratem dodá potřebnou munici. To fakt nevymysliš, jak se ty věci daj spojit do kruhu, prostě je tady vidět marnost snažení, když některé se snaží působit seriózně a zodpovědně a pak se najde jedna, která vidí jako úhlavní problém svého pracovního působení prosvitající kalhotky a je to zas všechno v hájí.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Jste na Moody vošklivý. ;-) Náhodou chápu zcela - taky nerada řeším zbytečnosti způsobené lemplovitostí něčeho jiného. Nebavilo by mě myslet na barvu spoďárů jenom proto, že kalhoty, které jsem si sama nevybrala, jsou průsvitné. Ano, je to problém řešitelné, ano, lze přijmout postoj, ve kterém to z nějakých dalších důvodů uvidím jako výhodu, ale primárně je tam fakt, že musím myslet na něco, na co bych myslet nemusela, kdyby něco jiného fungovalo líp :-D Coby člověk roztržitý se též snažím takové věci ve svém vlastním provozu minimalizovat... :-))
    AIJA
    AIJA --- ---
    KOUDY:
    Ty puntíky jsou asi na kterýmkoliv chlapovi prudce infantilní:-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    podle brna soudit chyba
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    BERUSKA_CA: doufas marne ;)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    GEISHA: tak jiste, pacienti jsou jen dekorace, publikum... (Ja porad naivne doufam, ze se nejedna o lekarku.)
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    NANTHEI: wow, ty vlasyy:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GEISHA: tak ja jsem de facto navstevnik, takze erar nefasuju:)
    1KA
    1KA --- ---
    GEISHA: jsi zlá.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GEISHA: :D hele, ja se naprasim, at v tom neni chudera sama - sla jsem na ukazkovou operaci - vecer predtim vanocni vecirek, rano lehce panika, neco jsem na sebe navlikla, pak saty, propinaci svetr. Hlavne vypadat slusne, ze jo...mno, akorat nam dali na sal ty jednorazove modre prusvitne mundury a ja jsem byla rudejsi nez to pradlo co prosvitalo...jsem chtela na sebe narvat ty mundury dva. Celou dobu jsem stala ve vzdalenosti 4m od stolu a tvarila se - pod rouskou - ja tady vubec, ale vubec nejsem :) stane se, ze....)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SARAJ: treba po nem neco chce :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BERUSKA_CA: Taky si říkám:) kamarád ma kolegyni -za rok a půl neví co dotyčná dělá, ale ví, že každý den přijde v něčem co jí odhalí kus těla:-)holka šikovná!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SARAJ: onkologicti pacienti si prece trochu te radosti zaslouzi :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mam to tady ráda:))Problémy Moody nejvíc! 10-12 služby odmaká v hot prádle, kolegové jsou jistě rádi. Pacosove mají vzrůšo.Přijde domů jako fresh rose a ready to go! Těším se na další sondu do složitého života mladé lékařky:)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NANTHEI: Jj, s blond vlasama to muze zas vypadat jinak, mne se prave na te fotce moc libi barva kabatu, saly a vlasu dohromday :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam