• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    JONY
    JONY --- ---
    MALKE: pěkné, jen ta snaha mít líčení dokonale sladěné s barvou pásku mi přijde přeci jen trošku příliš
    EDERA
    EDERA --- ---
    MIST: Já mám dojem, že se tím doporučovaným střihem šatů snažíš vylepšit nikoliv postavu, kterou Madietta ve skutečnosti má, ale úplně jinou iluzorní postavu, kterou se jí těmi kritizovanými šaty povedlo vytvořit. Na té by to možná fungovalo, ačkoliv ani tím si nejsem jistá. Podle mě je fishtail střih šatů, který přitáhne pozornost k břichu - a to je partie, kterou má málokterá ženská po dvou těhotenstvích zrovna k předvádění.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MALKE: hezké, jediné a to nejdůležitější co tu všichni řeší je to, že šaty tohoto typu přidávají na obvodu přes zadek a to Madiete i tobě.
    Já jsem M zahlédla. Je to půvabná paní s hezkou postavou a ty šaty ji opravdu nelichoti , ale zdaleka to nevypadá tak zlé tak vyplývá z kritik.
    MALKE
    MALKE --- ---
    MADIETTA: jen říkám, že problém nespočívá v řasení, a konstatuju, že fishtail je opravdu, opravdu nedobrý nápad... Věřte mi, já tam byla... :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MALKE: koulí na nožičkách označila MIST mě, ne tebe. ;-)
    MALKE
    MALKE --- ---
    MIST: Tak já to teda řeknu: fishtail v podobné délce jsem si kdysi pořídila. Ne že by to byl úplně nejhorší nápad, co jsem kdy měla, ale za dobrý by ho věru označil málokdo. Oproti tomu když má člověk jako já postavu typu mrkev (větší prsa, pas spíš nic než moc a zadek žádnej), udělá široká sukně mnohem lepší službu, neboť zadek co? Zadek není vidět. Jasně, v tutu budu vypadat jako magor,, protože v tutu každý (*koho jsem dosud viděla), kdo nemá padesát kilo i s postelí a klíčema, vypadá jako magor, ale normální padesátkový střih - a tam je ta sukně nařasená taky - vypadá mnohem líp než to, co jsi sem hodila. Protože a) to srovná nevyváženost, b) to neobtáhne každý špek jako ten tvůj model, alébrž je to nejméně pod pasem aspoň částečně skryje.

    Tohle prostě NENÍ koule. Můžeme se bavit o tom, že jsou to šaty nevhodné pro ženu ve středních letech, můžeme se bavit o tom, že ženy s tlustýma rukama by měly nosit rukávy, můžeme se bavit o mnoha věcech, ale koule je naprosto jiný geometrický útvar.

    MIST
    MIST --- ---
    ILLUZE: ruzove saty jsem sem prskla kvuli strihu a ne barve. Vyvinutejsi hrudnik je problem vzdycky a proto je lepsi aspon trochu prodlouzit telo a zvyraznit pas. To narasena sukne v pase neudela, ta vyvola akorat celkovy dojem koule.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: najs!..a uplest z nich manasky pro deti z detskejch domovu..dobrej napad :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    QWITI: uprava jiz usiteho je ten naprstek
    QWITI
    QWITI --- ---
    ETERNITY: tak to mě zajímá za tu cenu i v Ově, chci kontakt
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NIGHTFURY:
    tohle je na kabaty, obleky, kosile http://www.abitotre.cz/
    na saty a domaci textil chodim sem http://naprstek.proweb.cz/
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ETERNITY: Kontakt prosím! (Umí saka a obleky, nebo i sukně a šaty?)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLONDYNKA: tak zrovna Paralovou moc nechapu, ale to je asi vec vkusu kazdeho jednotlivce.
    Siti na zakazku jsem vzdy povazovala za luxus urceny na zvlastni prilezitosti, ale asi to po vcerejsku prehodnotim. Sla jsem si pro kompletne presite, zdanlive nepouzitelne saty, a pani si nauctovala 150,-. Uvazovala jsem, jestli ji k tomu nedonest i flasku vina a bombonieru, mne by se za ty prachy nechtela ani kratit delka, navic menit sirku, rukavy a vsivat zip...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MART1NKA: Nemam pani, ale pana, navic v Ostrave. Vysledky jsou ale perfektni a ceny severske, takze se vyplati sjet tam trikrat SAckem a je hotovo.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    JAKE_UP: mam to podobne s oblekem. Musi byt sity na zakazku a i tak se u toho krejci vzdy zapoti. Jak nemas konfekcni velikost, tak se strih musi upravovat za pochodu a kdyz ma vysledek vypadat nejak a ne jinak, je to o zkusenostech a ladeni a to opravdu jen tak nejaky krejci nezvladne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja by som chcela pani, čo mi ušije dámsky oblek alebo aspoň sako na zakázku. Ak máte tip, sem s ním.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: jestli potrebujes zasit fusky nebo knoflik tak to bez problemu zvladnu...a jinak tu byl na nyxu tusim klub nejakejch lidi jako ze nekdo je truhlar..nekdo je instalater apod..a tusim ze tam byli i lidi co umej sit...zkus pohledat :))
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Od pani co sije na zakazku mi dokonce i sedi kalhoty. Tak to teda velka gratulace.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLONDYNKA: myslim, ze vsechny ocenime tip, KDE ze se tedy ty nabirane saty s pasem v pase daji sehnat. Rozpocet me neomezuje.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MIST: Madiettiny šaty se mi v tomto konkrétním případě nelíbí. Prostě to není můj styl. Stejně jako u Malke ale oceňuji krásné nohy. U Malke jsem navíc viděla šaty i s obličejem a opravdu jí to sluší.

    Ale popravdě řečeno - ani ve svém kmetském věku nemám potřebu "být za dámu". Buď se chci cítit pohodlně, nebo víc přitažlivě, nebo prostě dodržím v míře pro mne únosné požadovaný dress code.
    Buď někdo šmrnc má nebo ne. Být za něco, co mu není vlastní, se nevyplácí.

    P.S.
    Tvé outfity bych přiřadila k typům - paní, co se ve svých 60-70 letech hledá a to růžové či lososové - "čtyřicítka, co tlačí moc na pilu".
    Mimochodem - pokud máš u tohoto střihu vyvinutější hrudník a pas od 70 cm nahoru, udělá to z postavy krabici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam