• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    DEB
    DEB --- ---
    a kolik bund mate s trasnema :)))

UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    DEB: jeden, černej. na pohřby svatby a do divadla, takže tak jednou za rok. ten bude do smrti.
    pak mám jednu zimní bundu ještě z časů ježdění. černou. na delší výlety, když je fakt zima. takže tak třikrát za rok. ta bude do smrti.
    jednu softshellku. černou. ta se celkem točí a nastupuje, když prší víc, než mikina snese. tady tuším ještě nutnost dalšího nákupu před smrtí, ale třeba překvapí.
    a jednu vestu. to byl dárek, takže je rozjuchaná, tmavě olivová. když náhodou mrzne moc na jen na mikinu. ta jestli vydrží, to nevím, ale obnovovat už nehodlám.
    no a mikiny, spoustu mikin. tři. černý. jednu do civilizace, jednu pracovní a jednu náhradní....

oděvní průmysl by se beze mne položil nahned :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    DEB: 3. Dva zimni, jeden jaro/podzim. Ja jsem anti-hoarder a mych 5 bund k tomu (z toho jedna na lyze a jedna na dlouhe pochody/vitr na plazi na podzim) me lehce znervoznuje.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    DEB: 2 kabáty, jeden hubertus, jeden baloňák a dvě peleríny
    KRKA
    KRKA --- ---
    DEB: No, záleží jaká je zima :)) některé jsou lehčí, na dnešek a některé pod nulu :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NICOLLETTE: Ja teda mimino nemam, ale 95% obleceni nakupuju online, z mych kabatu 4 ze 4 byly koupeny na netu (camel - Lindex, sedy - Zoot, bordo - Asos, kremovy - Mango).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Dekuju vsem za mila slova :)! Prekvapili jste, jste uzasni <3
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    NICOLLETTE: ten můj jeden jedinej kabát je právě kabát původně určený na nošení mimin. Ale holt miluju ho a tak jen občas odpovídám na zvídavé otázky proč mám zip na zádech.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    NICOLLETTE: jenom alibismus :D
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DEB: nech mi moje výmluvy! Bez výmluv bych tu už dávno nebyla!
    WISTARIE
    WISTARIE --- ---
    MOODYCAT: Já bych hlasovala pro tu černobílou uprostřed dole.

Kabátů vlastním pět. :-)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Nemam mimino, kabatu mam tolik, ze se to sem stydim napsat a ani jeden jsem nekoupila fyzicky v obchode. NICOLLETTE: potrebujes Zalando a Vinted! :))
    DEB
    DEB --- ---
    NICOLLETTE: nevymlouvej se, kamoska s miminem si koupila zimni kabat par dni zpet :))
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Panebože kabát. To už je zase zima? Aktuálně nevlastním ani jeden.
    To zase budu chodit ve věcech z Nepálu, jako nějaká podivná postavička, co se minula časoprostorem. Ale s miminem se fakt blbe nakupuje oblečení.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: zimní 3, plus 2 podzimní trenčkoty. Pak ještě jednu bundu na zimní sporty.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MOODYCAT: Taky bych chtěla poprosit o častější sdílení! I když teda, za mě ne každej den, strašně moc mě baví ta koláž a vidět takhle vedle sebe, jak v každým tom vohozu máš jinej vibe, a přitom všechny skvělý a všechny ti ohromně slušej a sednou:)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Osm.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    DEB: ani jeden
    DEB
    DEB --- ---
    GIRAFFKA: KRKA ti nejakej da, ma jich dost :)))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MOODYCAT: neni,ale ja socka mam jeden cernej obnosenej a jeden nouzovej lowcost bilej. Nemuzu sehnat ani kabat, co bych potrebovala aspon jeden, natoz nejakej navic pro radost:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam