• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    DEB
    DEB --- ---
    DRABICZ: tyvole ja si vubec nepamatuju co jsem mela na sobe u maturity
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ale formální oblečení na zkoušku je v pořádku.
    Nemoci mít batoh je mimo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: já jsem si za stížnosti tak trochu zopakovala semestr, teda jen ten jeho předmět :D
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    OCTOPUSS: Já v tom vidím jistou reciprocitu. Lektor se s tebou podělil o své výzkumy a znalosti v daném oboru/předmětu a oplátkou chce, aby ti při dokazování nabytých znalostí nekoukala sláma z bot. Je to fér, a všichni na tuto skutečnost byli upozorněni hned první přednášku. Stížnosti byly, nicméně nebyly v rozporu s řádem/vnitřními předpisy dle zákona o vysokých školách. Vzpomeňme si, kdo jak šel k matuře - formální závěrečná zkouška jako jinak formální závěrečná zkouška. A kdo jsem já, abych to soudil. Trika a kraťasy bych vyhodil taky :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    FOOTFAN:
    DRABICZ: Blbý je, že nikoho určitě vůbec nenapadlo, že by si na to stěžoval na vedení, protože by tu zkoušku nejspíš už neudělali nikdy, co? :( Ale WTF, jak velkej namyšlenej kokot takovej učitel musí být, aby vymyslel, že může někoho objektivně bezdůvodně vyhodit, resp. nepustit ke zkoušce?
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    WRNQ: Diky :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FOOTFAN: jo a k tomu jsme na fakultě neměli šatnu a nikoho nezajímalo, že cesta trvá dvě hodiny na 3 přestupy a kus pěšky a ceůý den nemáš jen tu jednu zkoušku. Jiná fakulta, jiný ožrala, stejný problém.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    DRABICZ: My jsme měli na ČVUT na FELu vyučujícího, který vyhazovat, pokud člověk přišel na zkoušku s batohem. Bizarní bylo, že on sám byl velice často tak ožralý, že měl problém držet se na nohou.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ZLOKOCKA: Nemám, dávám foto z eshopu. Jsou trochu neforemný, ale kdyby chtěl někdo uklidit prsa, tak ideál:)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    WRNQ: Měli jsme na VŠ jednu docentku, která dbala na etiketu - přeci jen ročníková zkouška je formální událost (na ty semestrální to toliko nevyžadovala). A ta vás zastavila u dveří a pokud jste splňovali etiketu, mohli jste vstoupit a běžel pokus zkoušky. Pokud nikoli (včetně otevřené špičky u dam, například), tak vás gestem vykázala (ale zkouška nezapočala). A tak jsem k ní šel ve skotském. Zprvu nevěděla, nicméně přijala mne a pokus započal. Tím, že jsem byl ten den první tak na čas nehleděla a byl jsem u ní hodinu. 10 minut na potítku, 15 zkouška a zbytek jsme řešili skotskou civilní a vojenskou etiketu. Po hodině jsem vylezl, abych vpustil dalšího a ty bledé tváře dalších zkoušených s blekotáním "tvl hodinu! za kolik máš?" do smrti nezapomenu :D :D :D
    Nicméně pokud někdo přišel v džínách nebo tričku, automaticky měl propadlý pokus neb to brala jako urážku (už nevím čeho, možná vysokého školství obecně?).
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    To by šlo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Lepsi
    DEB
    DEB --- ---
    divadlo dnes

ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    WRNQ: To je pěkný leopard! Nemáš nějakou fotku, kde je vidět celý?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    WRNQ: já pro to tedy pochopení nemám a zkoušek na střední škole jsem to každýmu, kdo přišel v teplákách na postupové souhrné zkoušky, tak jsem mu to zkritizovala. Na známku to tedy vliv nemělo, ale o tom, že na zkoušku se neleze v teplákách by vědět měli.

HAR4NT: ano, jeden náš profesor lingvistiky chodí do školy zásadně v kiltu a dlouhých vlněných podkolenkách, velice stylově.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    WRNQ: tak ono vubec nohavice jsou tak vulgarni! Osobne preferuji prosivanou suknici a vrsek tela pomalovany krvi nepratel a jejich pratel.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    VDFLAT: Ne, zkoušku z tepláků zrovna nedělali.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    WRNQ: Poslalas je domů se čtyřkou, ať přijdou příště?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Dneska na zkoušky dovalili v teplákách tři ... Jako mám pro to pochopení, ale někdy se to nehodí.
    NEI
    NEI --- ---
    Nosit tepláky jako běžný outfit? Etiketa říká ne!
    https://www.prozeny.cz/clanek/krasa-a-moda-modni-radce-kam-nosit-teplaky-96169

Tepláky jsou hit. Do práce i na rande klidně, do společnosti ale neprojdou - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/onadnes/moda/teplaky-moda-trend-tydny-mody-teplakova-souprava.A240321_105220_modni-trendy_syk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam