• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ... Já jsem asi na prahu čtyřicítky konečně vobjevila svoji identitu:D dost mě sere, že nemám koule a/nebo zaměstnání takové, abych v post-apo kostýmech a mejkapech mohla chodit častějc :))

STRAZCEMAJAKU
    STRAZCEMAJAKU --- ---
    Dneska puntíky. Máme tu pouť.

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    odpoledne v kostýmu na egyptský tanec bambouti :)

HERKULES
    HERKULES --- ---
    dnešní vohoz na fešáka

HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    vohoz na vcerejsek

VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    LORAIN: to je moc hezká kombinace.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    LORAIN: tak ti děkuji, asi potřebuji červené botky :)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    NEI: bude to na louce, většinu dne budu mít na rukou 10kg dcerku, podpatky nedám a tahle délka si myslím, na mých nohou bude bez podpatků špatně.
    NEI
    NEI --- ---
    VOIKUKKA: Nevím proč mi tam nějak nesedí ta délka.
    Na svatbu bych si pod ně asi vzala něco jako

LORAIN
    LORAIN --- ---
    Jednou jsem měla stylem podobné šaty, protože nevěsta si přála být nezastíněná.
    Doplnila jsem to oranžovým šátkem přes ramena a oranžovými botami. A bylo to ok. Ty bys mohla volit tu zelenou. Buď jemnou k zesvětlení outfitu a nebo výraznou zářivější a být víc kůl.

VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    VOIKUKKA: ještě jsem vyhrabala pásek od jiných šatů, který by snad šel, když ho povolím, abych v něm mohla dýchat.

VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    IFKA: svatba bude z kraje září a máme to prý ladit do zelené. Já světlé oblečení prakticky nenosím, přijdu strašně bledá. Šedou, růžovou a béžovou vůbec nedávám, jsem v tom jak šedá myš. Občas jsem si nechala něco ušít od Páralové, ale teď máme výdaje jinde a nechce se mi moc utrácet, po dvou porodech mám nějaké myla navíc a v šatech co mám ve skříni jsem jak buřt, kromě těhlech.
    IFKA
    IFKA --- ---
    VOIKUKKA: Vzít si to můžeš, neurazí to. Kdybys chtěla o krok dál, na letní svatbu se hodí světlý barvy, klasicky jednobarevný pastelový, s trochou citu i decentní květy nebo jemná abstrakce. Pokud nemáš ráda šaty, šla bych do palazzo kalhot, k tomu široký crop top, přišlo by mi to na tobě vyloženě hezký. Lehký materiály, len, madeira, jemný světlý barvy.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    VOIKUKKA: Uplne v pohode
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    VOIKUKKA: tolik jsem si zvykla na pracovní hadry, že se ve většině šatů necítím dobře.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Dá se to vzít na svatbu bratra? Pokud ano, poradili byste prosím jaký vršek, když by byla zima? Šaty jsem šila sama, jako těhotenské na jinou svatbu, kterou jsem absolvovala v 9 měsíci. Snažím se koupit něco rozumného, ale zatím se mi nedaří nic sehnat. Protože posledních par let mám na sobě převážně “montérky” :(

IFKA
    IFKA --- ---
    Den v Praze, noc v Bratislavě.
    Mazala jsem kapesníčky na zemi a umazala si kus kabelky, ještě nejsem na AI připravená :D

VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    GENEVIEVE:
    jéé, já mám podobný, zrovna včera jsem je měla
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Na udílení ceny rektora jako doprovod.

JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    RADUZZKA: odkud je ten vršek prosím, děkuji?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam