• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Fakin hell bejt kripl .)) nerepre sukně s laclem (zato oblíbenej kus pro dny “mámvoteklývšechno”). Jo a potřebuju stojací zrcadlo pro hezký outfit fotky!

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NEI: to bude věkem. S odhalenými rameny je mi větší zima než v tričku, i když mám přes to svetr. :)
    NEI
    NEI --- ---
    MAR_TINA: Můžeš si přes to vzít svetr. :)
    Stejně teď všichni chodíme v 50 vrstvách jako matrjošky. Předpokládala jsem, že tam, kde Alexis pracuje, je teplo, protože má tričko s krátkým rukávem.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Já bych nechala barvu trika určitě, protože v kombinaci s tou hnědou to skvěle funguje. Triko dovnitř sukně by podtrhlo tu krásnou siluetu přesýpacích hodin - doladila bych páskem ve světle hnědé barvě (taková ta rezavě hnědá). Určitě by to chtělo dovyvážit něčím nahoru: měkký vlněný přehoz, šál přes ramena - ideálně pletenina s jasnou texturou. Wearing vs styling.
    Líbí se mi ale moc ta barevná kombinace- je to hezká modrá a ta sukně mě baví.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BERRUNA: zastrčené jsem to právě měla dopoledne, proto je i trochu pokrčené, ale prostě jak sedím celý den v kanclu za stolem, tak je mi to pak nepohodlné.

NEI: asi na léto dobrý, ale do současného počasí si spíš nechám něco, co má krytá ramena. V kanclu občas nosím přes triko i svetr.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ALEXIS: tj zkus to fakt zastrčit. Uvidíš, že to nepřidá vůbec nic ;) ta sukně má parádní barvu, k té půjde kombinovat více věcí ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: tílko a vlněná sukně, to chceš, když tvoje ramena zůstanou na Kanárech, zatímco zadek dojel do zasněžené Prahy.
    NEI
    NEI --- ---
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NEI: kalhoty a tílka nenosím prakticky vůbec, když nepočítám legíny a občasné tílko na cvičení, ale když někde narazím na top se širokými ramínky, tak ho třeba zkusím. Zatím mi to vždy v kombinaci s hrudním objemem připadalo vulgární nebo mělo moc tenká ramínka, ze kterých čouhala podprda.
    NEI
    NEI --- ---
    ALEXIS: Ta akce vypadá dobře, díky za tip! :)
    Vzala bych si k tomu džíny, nebo prostě kalhoty a přišlo by to ok, k té sukni to fakt nesedí.
    To triko je takový sportovní střih.
    Umím si představit černé bavlněné tílko s širokými ramínky a zakasané do sukně, to by ti slušelo moc.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MART1NKA: ono jak píše Alexis. Pro některé je to způsob komunikace. Kolegyně také nosí trička z polských akcí a pro vědce je to celkem téma k ""pozeptani se"". Jednou jsem si na sebe vzala.misto šatů mikinu z Berhsky s potiskem klikihaku a kočkou.....no a ptali se mě jestli se učím japonsky. 😆
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MART1NKA: V pohodě, já to beru, jen jaksi na mých kozách vypadá cokoliv s knoflíky dost vulgárně nebo je to nepohodlné nebo mi to přidává asi tak dvacet kilo. 🤷🏻‍♀️
    Takže nosím spíš elastická trička, která jsou mi pohodlná, jelikož v práci nemusím reprezentovat, akorát sedím osm hodin denně za stolem.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ALEXIS: na té fotce ti to moc sluší a to tričko je roztomilé 🙂
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALEXIS: ja neviem no... nosim podobne veci do gymu, na zahradu alebo na houby do lesa atd... s leginami, dzinami. tam mi to do oci nebije. ale s peknou vlnenou suknou si dam peknu halenku :) tot vse :).
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MART1NKA: to je název akce, kterou organizuju a ráda propaguju :D
    A ani, vlastním i trička z lepší bavlny bez obrázku, jen je to prostě nuda.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALEXIS: ako jasne :) ale kypre zeny (v tom najlepsom slova zmysle) a trika s obrazkami rybicek a reklamnym napisom...

LUSINDA: nemusi byt cerne :) moze k tomu byt hezka jednofarebna bluzka ci triko z lepsej bavlny co sa tolko nemacka.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MART1NKA: taky mě to v první chvíli přišlo....ale.kdyz k takové sukni das černé triko..... tak si přidáš nedobrovolně min. 10 let. Takhle si těch 10 uberes. Nějakým způsobem se mi to líbí.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MADIETTA: je mi to strašně nepohodlné, ale občas to dělám, no.

MART1NKA: njn, trička s obrázky nosím dlouhodobě, protože mě baví, ale schválně udělám jindy fotku z (pro mě) nudné kombinace s neobrázkovým. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALEXIS: mne teda to triko pride ako triko na spanie/doma a stylom sa vobec k tej sukni nehodi.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ALEXIS: tričko zastrčit, prosím prosím smutně koukám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam