• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek aneb Přešel mor, přejde overal!
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    IFKA: to je zajimavy a moc ti ty nove barvy slusi !

ja si vzdy myslela, ze jsem klasicka zima (sněhurka) - ale vyrazny, kriklavy, zarivy, syty tony jsem nikdy moc nemusela ...

AI ted tvrdi :
    🩶 70–80 % léto (spíš Cool Summer)
    ❄️ 20–30 % zima (Cool Winter)

ta cool summer paleta je mi mnohem sympatictejsi, zvlast s vekem :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    WRNQ: ha, já si celý život myslím, že jsem studená zima a chatgpt mi teď řekl, že jsem teplý podzim:)
    tak nevím, co si z toho mám vybrat:)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    WRNQ: mám stejný pocit, dřív jsem byla typ, který v černé fakt vynikal. Teď ji nosím mnohem míň. Navíc mám i dojem, že jak jsem opustila tmavé vlasy, posunula jsem se od "true winter" celkově trochu jinam a víc mi sedí odstíny "cool summer".
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    WRNQ: úplne ti rozumiem a urobil som túto zmenu v januáry tento rok :) už malm v šatníku po novom aj modru, krémovu, zelenú a aj žltu :D
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    RIDDIMSURFER: Díky, to je milý* já sebe tak trochu taky ne, ale řekla jsem si, že to zkusím trochu nabourat. Pak si člověk vezme něco jiného a tři lidi za den ti řeknou, jak to to sluší 😀
    ILLUZE: Však já vůbec netvrdím, že ne;)
    Posledních pár víkendů jsme to řešily s kamarádkou, která byla na barevné typologii...že záleží i na těch odstínech pleti, barvě vlasů, přelivu melíru, volbě šperků a líčení. Je to prostě strašná věda. Každopádně se uklidňuju tím, že holubí šedá je mnohem lepší než ta tvrdá černá a podobně...jenže pak si nechám udělat přeliv, co mi sedí, vlezu dvakrát do bazénu a zas je to v hajzlu. Nic se nemá asi moc přehánět, ale věřím, že lidem, kteří jsou na očích a zjev je pro ně fakt důležitý, ta typologie může mega pomoct.
    OLIII
    OLIII --- ---
    Postupné zvykání pracovního kolektivu na mojí sbírku punčoch, den první, mini-fishnets.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    WRNQ: Hele, mně ta černá fakt sedí. Jenže jak píšeš, s věkem tahle barva podtrhuje tvrdé rysy a uvadající pleť - vlastně se to otočí o 180 stupňů - jak původně hezky podtrhovala Sněhurkovství, najednou z žen často začne dělat tu čarodějnici, hlavně ty tmavovlásky.
    Paradoxně skvěle podtrhuje ty silver, tam do toho jde člověk prostě naplno a z pro někoho “nedostatku” v podobě šedin si postaví novou image vyrovnané a zajímavé ženy.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    WRNQ: ale ved tebe tá čierna sedi skvele :) si ťa ani neviem v inej predstaviť :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: Uf, tak to mě dost uklidnilo.. pár lidí už mi řeklo, že vypadám jak mrtvola 😂
    ..já právě zkoušela i zemité, ale prostě je jasný, že mi nesluší. Mrzíe mě to jenom u olivový-vojenský zelený. V tý vypadám fakt špatně a přitom se mi i jediná z těch no-go barev líbí.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Chtěla jsem tím jen říct, že černou nosí 80% lidí, kteří by ji podle barevném typologie nosit neměli (včetně mě).
    Jen si uvědomuju s pokročilejším věkem, že to prostě nedělá dobrou službu, ty kruhy pod očima prostě jsou víc vidět:)
    A taky existuje mnoho lidí, kterým je barevná typologie upřímně u prdele a taky to je v pořádku.
    MORECUTS
    MORECUTS --- ---
    DEB: ❤️
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: ty si zrovna ten (jeden) typ ktoremu podla tej typologie slusat ma :)

inak ja som tiez soft summer a ciernu nosim a je mi to jedno... akurat mi extremne neslusia akekolvek zemite teple tony a slusi mi ruzova :D si nevyberes no.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KAIAFOX: No však já taky, ale už se lepším:)
    DEB: Závidím:)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    WRNQ: mne slusi perfektne!:)
    IFKA
    IFKA --- ---
    CMLKA: Napřed mi to říkala kamarádka, pak chatgpt. Napřed mi to dlouho přišlo jako blbost, protože to kolidovalo s mými historicky oblíbenými barvami jako vínová, fialová, olivově zelená. Pak jsem tomu dala šanci a začalo mi to davat smysl. Taky se mi teď výrazně snáz hledají kombinace oblečení. Ještě bych chtěla pořešit možnosti siluety, ale většinu dní stejně jedu dost uniformu.
    Taky počkáme na zimu, černé se zříkat nechci :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IFKA: Naprosto chápu :))
    Akorát, že mně to trvalo 35 let 😂

Takže teď slonová kost, bílá, různé odstíny modré…
    NEI
    NEI --- ---
    KAIAFOX: Tobě sluší černá hodně. 🖤
    DEB
    DEB --- ---
    WRNQ: me jo
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    No, tmavá je moje volba. Dost často. :)

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    WRNQ: To je skvělý.. já nosím v podstatě jen tu 🤦