• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    Nedělní chill outfitek

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Po dlouhé době jsem si vzala tyhle šaty ve stylu Stevie Nicks a přežila díky nim rodinnou oslavu. :)

REEFER
    REEFER --- ---
    KEMENTARI: ano, je to sashiko. :) ne kazdy to pozna. jsi dobra.

NAGASAWA: dohledal jsem si ho a to srovnani mi lichoti, teda. krutej styl ma.

NEI: super. to je klub pro mne, broze jsou hrozne moje vec. vlastnorucni i cizi. vzdycky jsem mel neco v klope. pokusim ti to tam moc netapetovat, ale bude to pak na par let prispevku...

SOLEI: pasek z latky by mohl byt super. navrhl jsem par chokeru s jednoduchyma + - + - (boro styl) a vypadalo to lovely. limecek s jemnym detailem zni moc fajn - jen si nejsem jistej jak to vsit do uz hotovyho limecku... to je risk.

DRABICZ: neudelas nic. cesky trh je maly. jak pise MADIETTA, sel bych urcite na etsy a specificky na nemecky. a ja jsem si mezitim vysnil k narozeninam horcicovy ascot se zlutou boro vysivkou a nemuzu ho ted sundat...

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Na raut jako doprovod muže.

WRNQ
    WRNQ --- ---
    Strike a pose

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Konecne pres deset stupnu, takze jen triko a bunda.

1KA
    1KA --- ---
    IFKA
    IFKA --- ---
    Divadlo. Šaty pod kolena, dole černý vysoký boty těsně pod lemem.

REEFER
    REEFER --- ---
    Zkusim odcinit tapetovaci sebe reklamu vohozem z minulyho tydne. Tahle vec se jmenuje Jabot, vazne by me bavilo, kdyby zpatky nahradila motylky a kravaty a ja se zivil navrhovanim personalizovanych brozi podle osobnosti a nalady nositelky/nositele...

REEFER
    REEFER --- ---
    zkousim, kolik toho unese prazska ulice a myslim, ze mam ted nejsirsi kalhoty ve meste.

HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    IFKA
    IFKA --- ---
    Jarní outfit. Mobil se rozhodl, že bych k němu měla mít oranžový obličej.

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Byla jsem upozornena, ze uz to bylo zas dvanact dni, tak se omlouvam.

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Vstávání za tmy a když všichni spí je vždycky tricky. Takže dneska na pohodu košile okradena muži a džíny.

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Velmi netypicky v bílém triku.

VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    taky narozeninová, aneb jak by řekl Koudy "životpopadesátce":))

LILITHIA
    LILITHIA --- ---
    Dneska mi narozeninovou oslavu krásně rozsvítily tyhle nové košilové šaty. Miluju je.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Vohoz na patek, ladim vyraz s kabelkou.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    EMAET
    EMAET --- ---
    Dlouho nebyly žádný flitry!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam