• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASWEBY - tvorba malorozpoctových, formou bartru, na splatky, spoluučasti na zisku ....atd nabídky, poptavky, napady, ukazk
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOC256: nazvi to stejne , dej to na spravny mista aby se to dalo najit (prtoze treba podle nazvu lidi hledaj diskuze zejo, pak sou kategorie a pak klicova slova) no a ja tendle klub klido zrusim .. :) imho jak to tam jde ?

a co to tady nechat o napadech a kluby propojit a u tebe resit ty programatory ... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUSTAFU_X:
    mi nejde o pruzeni ale proc mit kluby 2x ? Tak jsem cekal ze nekdo rekne OK a klub zavre pro duplicitnost...
    MUSTAFU_X
    MUSTAFU_X --- ---
    KOC256: tak hlavne neprud ;]] peace, calm and respect
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZABIAS:

"no kazdopadne tady by to nemelo bejt jen o programatorich ale i vsem ostatnim co k webovemu projektu patri. meli by se tady na tyto projekty davat dohromady lide , dyt jeden to cele nemuze udelat sam good :) a levne a rychle :D .."

Presne k tomu jsem zalozil ten klub "Dobrovolne programatorske ...". A je zatim ticho po pesine. Mozna ne uplne stastne nazvane ale samozrejme ze tam jde i o grafiku, pribeh, algoritmy (treba u tech webovych game). Jen to mozna neni stastne nazvane...

ale porad tvrdim ze to duplikuje...
    MUSTAFU_X
    MUSTAFU_X --- ---
    jako podle nazvu to urcite neni duplicitni :)

k tomu memu projektu - kdyby se to nekomu libilo tak, ze by chtel vybarterovat reklamu, tak budu rad :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MUSTAFU_X: no zajimavy to by ozna slo i aplikovat na ten muj :D. .. poslu ti ho IM
    MUSTAFU_X
    MUSTAFU_X --- ---
    ja myslim ze neni duplicitni :)))

rovnou tu mam jeden projekt:

Travellers` Journal
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    KOC256: no mrknu na ne ale abych rekl pravdu tak sem tyto diskuze zkratka nenasel ... at sem hledal jak se dalo takze holt to maj blbe udelany zpravci klubu ...

spoluprace asi urco neni duplicitni . a to druhe mozna. no kazdopadne tady by to nemelo bejt jen o programatorich ale i vsem ostatnim co k webovemu projektu patri. meli by se tady na tyto projekty davat dohromady lide , dyt jeden to cele nemuze udelat sam good :) a levne a rychle :D ..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    neni to zbytecne duplicitni klub?

[ Dobrovolné programátorské projekty (webové hry a další) ]
    [ Programatorska spoluprace - spoluprace na projektech, nabidky prace ]

Tak nejak se mi zda ze se posledni dobou s temi duplikaty roztrhl pytel!
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    VIRUS31: nojo ty chytraku ...
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    hlavne ty mantyneli!!
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    no uvidime jak se to tu rozjde jeste tomu musim nejak poradne vymyslet mantyneli, reklamu, amotivaci :D ...

takze zacnu asi zahlavim snad najdu casek :)

CODEAS
    CODEAS --- ---
    Díky za tento klub, mám v hlavě nějaké projekty, sám bych je nezrealizoval (nedostatečné zkušenosti, znalost, čas). takže určitě budu poptávat webdevelopery (hlavně php)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam