já sice nevěřím, že národ (náš) kde je 3/4 lidí přizdisráčů, buzerantů a komoušů, by povstal, když by se začal stát srát nějak radikálně do rodin, ale podobný případ by, pokud by se stal mně osobně způsobil minimálně nějaký menší masakr.
Problémem je, myslím, postupná a pozvolná infiltrace státní kontroly nad rodinou... postupně, po malých kousíčcích (i když například zákon o vykázání je teda kus jak hovado) se naše legislativa připravuje na to, aby ilegalizovala výchovu dítěte v tradiční rodině, kde matka s otcem (MUŽ A ŽENA) vychovávali své dítě k sebereflexi, úctě, odpovědnosti, slušnosti, samostatnosti, ohleduplnosti a v duchu svobodných demokratických hodnot.
Postupem času nám hrozí, že z rodin se stanou pouze jakési organisační buňky, kde individualismus bude hrubě potlačen, stejně tak jako míra rozhodování u každého jednotlivce už v útlém věku.
Možná jsem jenom doom sayer a možná plácám kraviny, ale ve světle těchto a podobných zpráv a ve světle skutečnosti, že v nedávné minulosti mi nějaká prašivá ukrajinka, neumějící ani pořádně můj rodný jazyk, bez jakékoli známky racionality navrhuje zákaz fyzických trestů pod hrozbou trestního stíhání, mně to prostě takové příjde... :/