MUADDIB:
z textu,z čeho asi???
přesně ,vagón pro ženy je služba, služba navíc do které je tobě ho*** a která tě nemusí zajímat
nesouhlasíš se zákazem kouření v soukromých podnicích, pak nedovoluješ nakládat
někomu libovolně se svýým majetkem.když budu zapřisáhlý nekuřák a budu mít vlastní restauraci můžu si do prčic kuřáky vyhánět kdy chci jak chci a tobě do toho nic není, neb je to moje věc, tebe nikdo nenutí ke mě chodit
žádný princp v tom není a nehledej ho tam je to jen zástupné téma pro pár chytráčků co si své lpění na archetypech a jakože mužství dokazují naprosto iracionálním odmítáním něčeho co je naprosto nedůležité,v podstatě až směšné a zřejmě nebude ani příliš využíváno a o můj bože berou toto jako počátek konce -typický slippery slope jak vyšitý...
blábol typu že stát se ke svým bezúhonným opbčanům musí chovat stejně beru jako typický - tak nějak tě i díky tomuto výroku vidím trošku jako voliče dělnické strany...
stát se musí chovat KE VŠEM OBČANŮM STEJNĚ, NE JEN BEZŮHONNÝM,ŘÍKÁ SE TOMU PRÁVNÍ STÁT A ROVNOST PŘED ZÁKONEM
ale čd jako firma která přepravuje pasažéry může mít ve svým pravidlech co chce,třeba že do vlaku musíš jít s růžovým dudlíkem a ochočenou veverkou-je to jejich věc-tebe s nimi nikdo nenutí cestovat-pochopitelně že cílem je zákazníky přitáhnout nikoliv odradit,což je imho zrovna jeden z goals tohoto opatřerní-právní stát a přepravní řád čd není totéž
ad útoku ad hominem živím se v soukromém sektoru -sklářský průmysl i když nevím k čemu ti ta informace bude