• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru

Házení žábek do vody, zanořování ruky do pytle se zrním, pomalé poklepávání lžičkou na krustu oblíbeného crème brûlée.
    Jaké jsou vaše malé radosti, které vás uklidňují a prosvětlí vám den?
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    muz z ria
    muz z acapulca
    muz z hongkongu
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    EETEE: ❤️
    EETEE
    EETEE --- ---
    Spíš obrovská radost...ve 44 jsem se asi naučila plavat, po celoživotním strachu z vody.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jsem v Albert Hypermarketu, nakupuju přes jejich Albert Scan, kdy si člověk skenuje nákup sám. Ovoce a zelenina se váží standardně až na pokladně, u Scanu si to clověk zváží na té jedné váze k tomu určené a pak načte z displeje QR kód do čtečky. Dám do pytlíku jablka, jdu si to zvážit a u té jediné váhy je pán s cca 13 letým synem. Od pohledu je poznat, že je syn trochu "jiný"

"Tondo pojď, tady se to neváží."

Tonda jakoby ho neslyšel

"Tondo, pojď, vezmi to a jdem, to nám zváží pak."

Tonda zase nic

"Tondo jdem, to bychom museli mít zařízení jako má tady pán." a ukazuje na mě, co mám v ruce tu čtečku.

"Nezlobte se, syn je autista a v Kauflandu, kam chodíme nejčastěji, si člověk musí ovoce a zeleninu zvážit sám a nalepit na pytlík etiketu. Syn to chce udělat stejně, ale tady to nejde."

"To je v pohodě, to se neomlouvejte, úplně Vašemu synovi rozumím, koukejte, něco Vám ukážu" beru jejich pomeranče, pokládám na váhu, nechám pánova syna vybrat z nabídky pomeranče, naskočí obrovský QR "a tady je takové malinké kolečko, to se zmačkne a vyjede etiketa." Syn zmáčknul, s obrovskou radostí sledoval, jak z váhy vyjíždí etiketa a následně ji nalepil na pytlík pomerančů a podal tátovi. Pánovi říkám, že na pokladně jim to stejně zváží znovu, ale že takhle to není nic proti ničemu. A do toho se najednou ozve pánův syn, který doposud neřekl ani slovo: "Tati, příště si vezmeme zařízení jako má pán a budeme to z displeje pípat taky!"

Tak nějak mi to zlepšilo den :)
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Miluju, jak se tak podivně drolí/tříští/láme čerstvé droždí.
    Taková fakt drobná radůstka, ale při každém pečení si to pokaždý užiju :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Včera večer mi muž řekl, že je na mne opravdu pyšný.
    To vše kolem předtím samozřejmě potěšilo, ale tohle bylo nej. A pro mne ve vztazích poprvé.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RANDOM_NIGHT: A ten rolák je růžový. Pink lemonade! Dneska bude dobrý den. :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RANDOM_NIGHT: A teď jsem k tomu oblékla jako spodní vrstvu žluté legíny, které s sebou na pastvinách nemívám, ale muž je úplně náhodně přivezl v domnění, že jsou dcery. Jsem tajně citrónová a ještě to mám napsané za krkem! A víte to jenom vy a já!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Přes žluté tílko jsem si oblékla rolák značky Lemon.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Našla jsem svoje staré Barbie katalogy, udělala z nich pár obrázků, poslala do retro skupiny na Facebook a už několik hodin se bavím vzpomínkami dalších Barbie fanynek. Kdo jakou měl, chtěl, koupil si jako dospělý…
    Dobrá zábava v předvečer 38. narozenin.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    včera si tak jedu po sluncem zalitý magistrále, hraje mi Don't let the sun go down on me, a ve chvíli, kdy George Michael říká "ladies and gentleman, Mr. Elton John!", zvednu hlavu od provozu, a nad letnou vidím duhu v mraku
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Po ceste z koupaliste jsem v aute z mobilu pustila Disney song medley a hadali jsme, ktera pisnicka je z ktereho filmu.
    Jestr dvacet minut jsme pak sedeli pred chalupou a hrali 😀
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    po dlouhé době jsme obnovily kontakt.. a je to pecka.. mám z toho ohromnou radost :)
    N_I
    N_I --- ---
    když potkám dva týpky, jezdí často ve dvou, co spravují metro a jedou někam na další stanici něco spravovat, moc se mi líběj ty pracovníci metra a dumám kam jednou a co budou asi dělat, přijdou mi tam, jako dobrá parta

dětičky ze školky, když jedou na výlet, jak se šinou a u toho vypadají jako štěňata

pohled našeho jezevčíka tondy, když něco potřebuje

brzo mám v plánu té partě co nám uklízí ulici, příjít a říct jim, že jim moc děkuju, že nám to tam dělají hezčí a čistější...vzít jim tam třeba škvarkový placky nebo kus bábovky a kafe
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TOOMIX: přiznám se bez mučení, že jsem klikl na diskuzi zde a odešel a když jsem se vrátil a začal číst to vlákno (které už bylo nascrollované), tak jsem myslel, že jsem v nových internetových humrech (a čekal jsem nějakou čertovinu) a až v půlce čtení mi to začalo být podezřelé...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tohle vlákno

x.com
    https://x.com/FlawsofCouture/status/1798721224924897378

Yes, her name is Nguyen Nguyen. My grade 6 classmate that sat in front of me. She never spoke to anyone. Not even the teacher. I mean, EVER. But she was brilliant & never needed help with anything. We would walk to school together, & even then—not a single word. Then one day…

After school, I stayed behind to pack up my desk—my parents were moving us to Brampton. Everyone had left but she was still at her desk. Not like her but I didn’t think anything of it until she looked at me and said “I’m going to miss you Sasha”.’

That was my first and last time hearing her voice. I think about her often. I’ve searched for her as well, but so many ppl go by the same name. I hope you’re okay girl & I miss you too.

...

Y’all. I found her.

...

So after y’all took this tweet to the moon and beyond…something told me to get back to the drawing board— my FACEBOOK and try again. & after hours of digging…. I thought I found her last night. She responded this morning. And you wouldn’t believe what her career is…

EETEE
    EETEE --- ---
    KAERI: Přijde mi, že ty lípy voní letos extra intenzivně! To je taková krása, že by byl člověk až národně hrdý... (kam se hrabe hokej, ale ty lípy!!!)
    ALEA
    ALEA --- ---
    Kamarádka má potkaní slečny zachráněné z laboratoře, jsou to velmi plachá zvířátka, všechno je děsí a je třeba pracovat na socializaci s lidmi. Ale je krásný pocit, když se mě přestávají bát, tulí se ke mně jako ke zdroji tepla a velmi klidně spí. Mám teď spokojenou podřimující potkanku pod tričkem, jen občas vyleze zkontrolovat, jestli nemám něco dobrého.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    stát na Míráku zrovna když odbíjí celá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam