• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE

Celým světem prolétá jak lavina, móda luxusních kapesních zápisníků, vycházející z fracouzské tradiční výroby.
    rozbalit záhlaví
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    RAEL: uka fotky svych vyrobku...
    RAEL
    RAEL --- ---
    Skicáky si dělám vlastní, ale právě jsme si koupila moleskin diář na příští rok...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    kde je kupujete?(a za kolik) ja sem je videl akorat v luxoru a prislo mi to hrozne drahy
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To sou kecy v kleci porad dokola :))) bych neresila, hazejte fotky
    (jinac ja jsem si poridila DIAR :))
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    OMG! A záleží na tom, jestli je něco "trendy" nebo neni? Když se vám to líbí, tak to používejte, ne?
    Jak může bejt to, že je nějaká věc oblíbená, jejím mínusem? Proč vám vadí, že někdo používá moleskiny jako pózu, pokud vy to taky neděláte?
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    SUN_VU_KUNG: ano, jedine minus prijemneho bloku (protoze nic vic to opravdu neni) je v tom, ze je tak nechutne trendy.
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    SUN_VU_KUNG: to je svata pravda:)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CORNHOLIO: já věřím, ale když jsem byl před rokem v Boesnerovi, tak tam je podobných skicáků několik palet.. prostě mi to přijde trochu jako taková póza, že moleskine mají i lidi, co neumí nakreslit ani židli, jen proto, že to je IN :)
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    SUN_VU_KUNG: no, me ted celkem sere jak se to prezentuje jako uzasne trendy zalezitost, ale moleskine je fakt jeden z nejpraktictejsich sketchbooku... aspon teda ten jeden "sketchbook", co se u nas z nejakyho duvodu zas tak casto neprodava:) Na noseni s sebou idealni - tvrdy papir, ktery snese tuzku i fixy, kulate rohy, takze se v tasce neznici tak rychle, a gumicka, takze se pri noseni ty stranky o sebe netrou tak moc a i tuzka tam zustane relativne zachovana...
    Ja ho pouzivam uz asi tri roky:)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    moleskine je jen póza :) Ale co dnes není, takže pokud dává radost, proč ne :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KURJE: Tohle nefacha

Jinac ja jsem si taky poridila, ale prinese az Jezisek :)))
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    SIGY: j otamtad sem si vypujcil zahlavi :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KURJE
    KURJE --- ---
    jedna z mnoha prohlidek
    http://cz.youtube.com/watch?v=34NH_Vl2ry0&feature=PlayList&p=24A83943FC6DFF55&index=0&playnext=1

sam jsem si ho nedavno poridil, ale jeste je prazdnej :)
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    a ete neco..
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    zahlavi dodelam casem :)
    rikal sem si ze by mole. zaslouzil mensi klubik :) moh by bej zamerenej na lidi co v nem tvorej, jelikoz jsem zjistil ze jich je fakt dost, jako napr.:

http://www.behance.net/Gallery/Moleksine-sketchbooks/133871
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam