• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    MYDRIM: jo, to by mohl byt on...
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    CORNHOLIO: Myslis ten klasicky?.. (Ten ma taky fialovy pasik) Zlty "heavy acid free paper", tvrda cierna (aj ked asi aj inej farby sa vyraba) vezba. Ten mam tiez, aj velky (cca A5), aj A6 este nerozbaleny
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    MYDRIM: tyhle tenky papiry jsou IMHO na kresleni celkem nevhodny, nejlepsi je typ "sketchbook" s modrofialovzm paskem... bohuzel z nejakyho duvodu zrovna tyhle u nas nejsou moc k dostani...
    NILA
    NILA --- ---
    MYDRIM: Ja ho mám, zatiaľ drží veľmi dobre, prežil už pár nepríjemných situácii. Papier je tenký to áno /to ma aj troška sklamalo/ ale napr. taká verzatilka ide uplne v poho zgumovať:)
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    Ma niekto ten zosit tenky vreckovy? Paci sa vam? Vydrzi nieco? Mne prisiel teraz. Neviem, ten papier je mozno prilis tenky - pri skenovani presvita druha strana, ako vidite; prakticky nejde gumovat (ale zas, neskusal som mekke cruzky, pouzivam velmi tvrde tuhy)..

KOTWA
    KOTWA --- ---
    a nektere z nich "puvodnejsi" nez moleskine ;)
    STRATILSOMSA
    STRATILSOMSA --- ---
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    varsava samo
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    BLACKBITCH: No v Czulym Barbarzyncu, ofiko distributor pro polsko
    BLACKBITCH
    BLACKBITCH --- ---
    LALAITHWEN: kde =)) ?
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    chna chnaaa, v psonsku jsou levnejsi:P
    AETHER
    AETHER --- ---
    MAMBA_: jestli je to neco na zpusob moleskine, asi to nebude tam co meli ty prave; ja mimochodem odesla s neporizenou z Luxoru a pak jsem presne ten, co jsem potrebovala, dostala v Domu knihy (Kanzelsberger)
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    Fenris, kebyze sa ti chce, sprav na nastenku prehlad vsetkych Moleskine produktov + ktore z toho sa predavaju v Cechach:)
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    SIGY: tak díky) ... určitě se tam stavim, a když je neuvidim, tak si koupim silnější brýle
    SIGY
    SIGY --- ---
    ISIS: Sshhhhh!
    MAMBA_: Dneska jsem na ně koukal. Uprostřed po pravý straně, jak jsou papíry a podobná verbež.
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    SIGY: a já ho tam právě vůbec neviděla. Moleskine jsou tam vyprodaný a tohle jsem nenašla
    ISIS
    ISIS --- ---
    SIGY: sigy je jeziseeek!
    SIGY
    SIGY --- ---
    MAMBA_: Luxor na václaváku, horní patro.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    ANDRASTE: Zavist! Presne ten spravny odtien zelenej! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam