• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISMOLESKINE

Celým světem prolétá jak lavina, móda luxusních kapesních zápisníků, vycházející z fracouzské tradiční výroby.
    rozbalit záhlaví
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    KAROLINA182: no zatím to bude jen eshop, kamenný obchůdek mám s jiným zaměřením, ale tento se zabývá diáři, organizací času a sebevzděláváním obecně, ale ještě stránky dodělávám http://stihnuto.cz vypadá to, že Moleskiny z anglie budou nejlevnější a nejschůdnější cesta, zkouším ještě přímo výrobce, ale na to už moc nesázím, pochybuju že bych jim ze začátku mohl dělat zajímavější odběry.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    CLOVICEK: neprozradíš milovníkům moleskinů, co jiného v obchůdku budeš mít a kde jej najdeme? :)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    IIIMAGIAG: díky za vyčerpávající info a rychlou pomoc. Snad se podaří zařídit nějaká spolupráce, díky
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    CLOVICEK: oficialne fra.cz ale podle toho co mi rikal muj knihkupec je s nima spoluprace dost katastrofalni (dokazali mu dodat stojan napodzim, a pak uz zadny dodavky). Vzhledem k cenam by se ti mozna vyplatilo to kupovat maloobchodne na bookdepository.co.uk (postovny zdarma) a porad mit nejakou marzi proti oficialnim ceskym cenam.
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    Ahoj, máte někdo tip na nějakého dodavatele Moleskinů do ČR? Rád bych je zařadil do nabídky svého nově vznikajícího obchůdku, každá rad vítána, děkuji :)
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    MYDRIM: zožrala som to!
    super kresby
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    Pro nakup Moleskine doporucuji http://www.bookdepository.com/search?searchTerm=moleskine&search=search
    - postovne zdarma

Minuly tyden v pondeli jsem objednal velky ctvereckovany moleskine, ktery je u nas nesehnatelny, a dnes dorazil.
    PHOB
    PHOB --- ---
    LEON_CHAMEAU: tuhle zelenou mam tez raad :) a nejen ja urcite :)

jinak kravinky z moleskinu...
    aneb koralina vsude kolem...

dalsi kraviny u me :)
    [ phob's things ]
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Dnes som narazila na tento zapisnik. Ako by povedal Chris Tucker, je super zeleny!

ARWEY STORE — Arwey Notebook Set #1
    http://www.arweystore.com/product/arwey-notebook-set-1
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    slevy nebudou, moleskine sou u nas hrozne levny totiz :))))))
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    prosim vas, jsou uz slevy na moleskiny ve fra? nebo kdy vlastne budou?
    NILA
    NILA --- ---
    WILLOW: ak sa flaky od cesta na banánový chleba a šťava z čočky rátajú ako patina, jasné!:)
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    NILA: to teprv dostane tu spravnou patinu
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    NILA: O to, to bude autentičtější .) Tak jako tak, všechno vařím z hlavy a těch pár desítek receptů co vařím mám v hlavě pořád. Koupil jsem si ho jen abych si do něj mohl psát více či méně pro radost, než z děravé hlavy
    NILA
    NILA --- ---
    JUNIOR: počkaj, keď prvý krát ten recipe diary obleješ pri výrobe niečoho doň zapísaného!:)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    KAROLINA182: Já to mám do Fra asi 750 km.. Původně jsem to chtěl objednat z netu jako vždy, ale moje zvědavost nakonec překonala lenost tak jsem se byl podívat u nás v Luzernu v kamenné prodejně. Nedovedl jsem si to prostě představit.

Upřímně mi ten formát moc nesedí. Ani ten akvarelovej papír. Takže jsem si zakoupil jako každý rok (už čtvrtý) klasický vertical week diary a neodolal jsem a zakoupil i Recipe Journal. Je mi jasný, že jsem trochu zainteresovanej. Byla to láska na první pohled.. Ale když ho miluješ, není co řešit .)
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    WILLOW: no to je tedy nádhera
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    parba na silvestra to musi bejt.. ja na ni jeste stihl nacmarat do moleskinu novorocni obrazek :)

AETHER
    AETHER --- ---
    Nevite prosim, kde maji skladem tenhle diar: http://www.fra.cz/cz/katalog/detail-knihy/?idproduct=349 ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam