• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: zkus Frantiska :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: jedu! nevim jak, nevim kdy, nevim s kym ale jedu :)
    ..mluvila sem se spoustou lidí, kteří mi slíbili, že budou hrát...ale jak to tak vidim, nikdo si to asi pamatovat nebude po kalbě u Sanky :D ale kdybych sehnala ještě jednu dobrovolnici tak mam GirlsTeam ;)
    WAWE
    WAWE --- ---
    parada... konecne, alespon zcasti, sportovni napln vikendu! :-D
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    takže kdo jede a kdo tvoří týmy??. . [ STREET BALL, NOHEJBALL cup + další sporty / sportsport / 2.7.2011 / Evropa - Říčany u Prahy, SOKOLÁK ]
    a afterparty bude ve vlkovci u mrckovýho stánku;))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    tady opožděná tvorba mistra mekalistra-bass frequency III. http://www.youtube.com/watch?v=Q6KurX334pI
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    konečně na to někdo kápl! ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    RBIKER: v posledni dobe mi prijde ze to tak opravdu je :/
    APPU
    APPU --- ---
    buď optimista Jendo :))
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    SLANECZ: jste v pr.... ... stejně jako my všichni v tomhle státě .)
    MURENA
    MURENA --- ---
    SLANECZ: no to já taky a ještě chvíli mi bude trvat než si zvyknu na jiné místo!
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    WEWA: já taky tápal kde "jsme"?? ://
    WEWA
    WEWA --- ---
    to je bordel...hledám jak ste to tu přejmenovali protože Choceradský senát není na svém místě ve sledovaných diskuzích a ono se nakonec jen -CHá- přesunulo na své místo :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WAWE: težko říct asi ne jsme v EU ne?
    WAWE
    WAWE --- ---
    je tam cestou celni kontrola? :-)
    MURENA
    MURENA --- ---
    60 tisic za lod! To zni jako super vylet jen by nas muselo byt minimalne 100, bo mit sponzora pro hippiky :)
    APPU
    APPU --- ---
    Do Hamburku jedu :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: my pluly po Vltavě... v našem případě by titulek zněl jinak!:D..: "sjetý hippies se sjely na parníku na Vltavě, všichni přežily, krom jednoho okna.."
    ps: mimochodem jsem od posádky zjistil že do hamburku bychom jely 3 dny :D - takže příště??? ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: nastesti nikdo od nas, ale takovej anglan kamarad jednoho znameho ze zaby. Takze penez mel dosti nastesti. Predstava,ze by to byl nekdo z nasich,tak nas vysadi na brehu kdekoliv bychom jsme se zrovna nachazeli. :/
    APPU
    APPU --- ---
    :)))) kdo byl ten šťastnej ?
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: u nas nastesti byl jen problem se spojkou celou dobu jsme jeli na jednicku a zpatecka se musela davat rucne ve strojovne. Ale jinak legranda. Pak nekoho napadlo se honit kolem lodi,omylem prokop okno u damskych zachodu. Zaplatil 3tisice. Tak snad strejda nebude moc zurit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam