• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HUMANBEINGHorrorové filmy
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    GULDUR: Me se Innkeepers velmi libili. Kvalitni ducharina
    NALLE
    NALLE --- ---
    TEOCZE: ja furt vaham. navic jsem nekde cet, ze to s klasickou spanelskou ducharinou nema moc spolecneho.
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    Tak včera jsem vyrazila na Mama a můžu s čistým svědomím doporučit :-) Trochu mě ale zklamal konec, zbytečně nataženej a moc překombinovanej, ale 72% co to má na csfd.cz si určitě zaslouží :-) http://www.csfd.cz/film/307086-mama/
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    jinak o víkendu jsem zkouknul Innkeepers - z mého subjektivního pohledu - nebrat..totální volovina téměř bez atmosféry. Ani se mi nechce věřit, že to točil ten samý režisér jako House of the Devil. Ústřední dvojice nesympatická až běda, atmosféra velmi velmi postupná a finále bez zásadního zvratu nebo zjištění. Srovnání se Shining nebo 1408 to nesnese ani omylem.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    pozvanka na kvalitni horor:)))

    Evil Dead (2013) - Red Band Trailer #2 (HD) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BHDJm1D2ELw

    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    TEOCZE: ha, tak to vypadá pěkně, dobrej trailer. A Wan zatim v žánru vždycky byl zárukou kvality, tak doufám, že ještě neni na sestupný dráze.

    V kinech až v srpnu.
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    Conjuring, The (2013) | Videa | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/298275-conjuring-the/videa/?type=1

    Tak na tohle se opravdu těším! Doufám, že všechny strašidelné scény nedali znovu do traileru, protože ten mě opravdu přesvědčil, že by to vůbec nemuselo být zlé :-) Režie: James Wan (Saw, Insidious,...) :-).
    KARAMELOVA_OVCE
    KARAMELOVA_OVCE --- ---
    CHOBOT: Tak jsem ho dokoukala a musím říct, že za mě dobrý - celkem neotřelý námět, otevřený konec (bude dvojka?) a takové to mrazení v zádech, způsobené vědomím, že se to v podstatě může stát - žádní nereální bubáci, žádný psychopatický maniak, ale kombinace matičky Přírody a vlády, která dle libost vyje*ává s prostým lidem. Žádné extra lekačky, žádná hrůza, která by mi nedovolila jít v noci na wc, žádný šílený strach, ale takové to mrazení a znepokojení, které plíživě zaleze pod kůži. U mě spokojenost, 6/10 a doporučuji ;-). A relativně krátká stopáž tomu jedině přispívá, je to prostě tak akorát.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    KARAMELOVA_OVCE: jop a mě se to líbilo. Pro tenhle hc dokumentární styl mam slabost, ale neni to tak, že by ses u toho bal - spíš to vyvolává pocit znepokojení.
    KARAMELOVA_OVCE
    KARAMELOVA_OVCE --- ---
    Na současné poměry docela krátký The Bay, viděl někdo?
    Bay, The (2012) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/286612-bay-the/
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Tak jsem konečně viděla Martyrs. Nejbrutálnější horror všech dob je snad vtip, na každý pád - Laugier je hodně dobrý po formální, zejména obrazové, stránce. Kamera, střih, zvuk - na jedničku. Ale ten scénář! První část funguje, sice jsem nad účelově dementním chováním hrdinek kroutila hlavou, leč dobrá, alespoň to mělo spád. Ovšem část druhá, mno...poslední půlhodina a zejména závěr mi prostě přijdou dost nezvládnuté, nemohu si pomoci.
    Já nevím, že si na to psaní někoho nenajme. Všechny tři jeho filmy, které jsem viděla (kromě Martyrs ještě Saint Ange a Tall Man) trpěly ne zrovna dobrým scénářem a hodně olol koncem, přičemž provedení dávalo jasně najevo, že by z toho mohlo být něco lepšího.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    DRE: no hlavne je zcela nekorektni a snicim se nesere...coz se o novejch hororech obcas rict neda...
    DRE
    DRE --- ---
    KLATIC: jj, vůbec tohle osmdesátkové italské gore, giallo (ot, sorry) je tak nějak čím starší, tím lepší, jakoby přibývajícími léty vyzrálejší...:)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    velice pozitivne me prekvapila italska svezi osumdesatkova gore klasika....

    Démoni / Dèmoni (1985) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/472-demoni/
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    Případ číslo 39 / Case 39 (2009) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/226038-pripad-cislo-39/
    Tohle mě dost mile překvapilo, celkem napínavé pokoukání :-)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    velice prijemne prekvapeni od realitniho maklere....a konec dojem z filmu jeste vylepsil :o)

    Dům v kraji hrůzy / Terror Tract (2000) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/96924-dum-v-kraji-hruzy/
    BORG
    BORG --- ---
    GULDUR: Jo.. No uvidíme kdy a jestli někdo přijde s něčim průlomovym v tomhle podžánru.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Včera jsem se teda nakonec donutil a pustil si Sinistera. Téměř do třičtvrtě filmu naprostá paráda. Pěkně pomalu se to táhlo a atmoška byla čím dál víc tíživá. Ale wtf. ten konec? Být to hororovej thriller s reálným vrahem, nebráním se plnému hodnocení. Ale tohle byla vážně pěkná pitomost. Nechápu o co se ti tvůrci v dnešní době snaží. Přitom by úplně stačil jednoduchý námět místo téhle zamotané slátaniny a nemusela z toho vzniknout taková kokotina. Ale za atmošku palec nahoru. O tom žádná.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BORG: ale jo, to si zase nemyslím....v posedlostech je zatím vyčerpán pouze jeden aspekt, a to posedlost křesťanské dívky. Je spousta dalších náboženství, které mají službu exorcismu a navíc se posedlost může týkat nejen lidí všeho možného věku a postavení, včetně náboženských činitelů, ale i skupin lidí, nebo dokonce zvířat...takže neotřelosti se meze nekladou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam