• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HUMANBEINGHorrorové filmy
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    prave ten chaos jak uz tady nekdo zminoval se mi libil.poradne nikdo nevi co ze se to deje..da se rict ze jsou od zacatku uplne v hajzlu a furt se to zhorsuje :))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    me teda void vyrazne neoslovil - cely to bylo hrozne neucesany a chaoticky, obluda ve finale, ale i ta z pocatku filmu hodne lacina - vlastne jedina scena, ktera se mi hodne zamlouvala byla otvirani brany. Na druhou stranu jsou mnohem horsi kousky za vic penez:)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    osobně by mne zajímalo pokračování. Končí to lákavě
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    The Void zhlédnut včera a za sebe bych řekl, že nejde o vykrádačku 8 filmů, spíš inspiraci 8 filmama, ale ostatně totéž se dá říci o výborném House of the Devil. V zásadě hezká pocta videopůjčovnovým hitům spíše béčkovější produkce, ale dobře natočená i s dobrou pointou. Vzpomněl jsem si na Ressurected i na původní Lovecraftův kus, byl tam Prince of Darkness, Dead Pit, možná trochu Horizont Události, lehce Hellraiser a další přísady, no a nebýt pár zbytečných scén (nahánění mrtvolama či vyhřezlým plizákem, který byl jinak docela hezky výtvarně zpracovaný), mohlo to být ještě o třídu lepší. Takhle na sobotní večer na pohodu, ale do poličky kultovních Lovecraftových adaptací s The Beyond, In The Mouth of Madness nebo právě Ressurected to asi nedoputuje...
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Mě naopak odkazy potěšily, hlavně ten konec kde je z toho úplně cítit The Beyond je kouzelnej.
    A přesně, celý film působí chaoticky, kde kromě několika poznámek v podstatě nikdo nic neví co a proč se to děje, i hlavní záporňák je jen figurka jako ostatní. A velké plus je, za to, že tam nikdo nevytáhl Necroteleconomicon!
    COMODORRE
    COMODORRE --- ---
    SATOO: To je mi samozrejme jasny, ze se najdou taci, kterym se to nelibi, ale povim ti - argument vykradeno 8 filmu, je opravdu smutnej. Jako tenhle argument muzes aplikovat skoro na kterejkoliv film az na par vyjimek - vsechno uz tu nakym zpusobem bylo, dokonce i to, co ti pripada originalni, uz nekde bylo nejspis pouzity/napsany, aniz bys o tom vubec vedel. V tomhle filmu se to proste dost podoba mejm predstavam o kultu cthulhu a vecem, ktery se okolo nej dejou, to ze se to v mych predstavach (pri cteni Lovecrafta) docela dost podobalo tomu, co jsem tady videl, je pro me jedine vyhra a jebu na to, ze se to podoba vecem z jinejch filmu.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    COMODORRE: diky..vy ni ka ji ci!
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Pád do tmy (2005) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0435625/

    I když jsem od toho zas tolik nečekal a premisa byla už podle traileru jasná, byl jsem příjemně překvapen jednak hereckým výkonem těch holek (jako chlapovi se mi to líbilo dvojnásob) a taky celkovou dynamikou děje. Hodně potěšující jednohubka.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    COMODORRE: díky za tip, tohle mam rád :)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    HEERO: kazdej vidi horor v jinym straseni, pro nekoho to mohlo byt strasidelny. takze proc by ne?


    JOUSEPHINA: diky, ja bych si asi nevzpomnela, me te film moc neuchvatil.
    M0R
    M0R --- ---
    GAZY: takhle to zni jak Jumanji :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    JOUSEPHINA: uplnej horor :-) :-) :-)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    GAZY: v tom bazenu byl pak i mrtvej kun starsi dcery a ten, co jim tam chodil ten dum spravovat, vlastne vyvrazdil svoji predchozi rodinu?
    GAZY
    GAZY --- ---
    Hledam jmeno jednoho filmu hororoviho, jediny co si pamatuju je že se jedna rodina polekala hada v bazenu a pak měli hadů plnej dům .. myslim docela znamej film, neví někdo pls ?
    COMODORRE
    COMODORRE --- ---
    http://www.csfd.cz/film/53181-nicota
    hell yea! miluju lovecrafta a toto ma z nej dobrou davku inspirace!
    BEN_WITCH
    BEN_WITCH --- ---
    MADIETTA:Novy Pennywise je neskutecne HOT. Do kina beru pro istotu rucnik, keby doslo k ejakulaci :)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    DELLAMORTE: Oh, fakt, ze na toto jsem zapomnel. Tilda bude dobra carodejnice, tak snad se to nezvrtne tak moc.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Suspiria je první díl trilogie Three Mothers; Suspiria, Inferno a Mother of Tears. Ty jména mi nic neříkají a jestli se do toho nacpou Američani, tak z toho zas bude rodinné drama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam