COMODORRE: To zní jako výzva skoro s tím kapitálem pro ně !
Ano , trhlina asi trhliny má , ale po 2x shlédnutí v kině ve mě i tak poté ta práce filmařů a hlavně ruchařů ! ve filmu nechává naskočit husí kůži . Nutno říct z minulosti , že češi a slováci taktéž , uměli dělat emotivní , ponurou atmosféru filmu a tady se navíc fakt krásně projevuje i slovenská povaha u herců a dokresluje to .
Slovenský kasovní trhák určitě , takže pro zemi původu jen dobře .
Ostatně dle fikce vytvořit takovýto kult už v knize či nakonec ve filmu , je zajímavé . Strašně moc filmů s tématikou horroru , mysterioznem ( ano dneska se to občas míchá do sebe tyto žánry , jakoby čistokrevný horror se nějak přeměnil ) , vzniklo na základě jakýchsi historických předsudků či jak to nazvat ? Nevysvětlitelné věci , náboženská témata a tak dále .
P.S. : Sleduju docela dost filmů , i horrorů v premiérách a baví mě i moderní pojetí filmů , stejně jako staré klasiky a kultovní snímky .
P.S. 2 : Jeden známej , co dělal několikrát i komparzistu ve filmu , mi říká na trailer k Trhlině " ty jo , to vypadá jak americkej film skoro . na to bych šel do kina" . A já mu na to jen odvětil " jo , takhle se to přece dneska točí "