ELIZHANNAH: spis to znamena jen to ze tyhle smiseny typy uz nebylo v silach popsat ... v extremech je jasno .. a tak 80%+ se da docela dobre zaradit ... ale u tech smisenych je podle me problem ten ze uz se nespecifikuje v cem je to a v cem ono ... pre muze byt druhej clovek s 50% necim .. a muze to mit uplne naopak a v onech konkretnich vecech fungovat zcela jinak ... presto ze prumerne bude napr. z poloviny myslici a z poloviny citici ... a pak ty dany kombinace jeste muzou vytvaret uplne jiny vzorce chovani ....... tim myslim napr. ... ja sem jasne P, nevnimam cas, sem bordelar ... na druhou stranu moje J stranka do toho zasahuje tak ze kdyz potrebuju na necem velkem pracovat tak to nedokazu bez toho abych nejdriv neuklidil celej pokoj, neudelal poradek v PC a nedal vsechno do poradku, mam proste blok ... cistej P by se o tohle nestaral :) .. a to je podle me situace kdy uz se neco blbe popisuje .... pre muzete mit nekoho se stejnym pomerem P a J .. a muze to u nej fungovat uplne jinak ... mam kamose XXFX .. a je to clovek docela komplikovanej, ale na druhou stranu hodne vsestranej resp. podle me ma takovej clovek vetsi sanci lip vychazet s vetsim vzorkem lidi a vic lidi obecne chapat (coz on je v popularite a poctu pratel extremni pripad) ... ale treba to moc nesouvisi ... tezko rict :) jen me dohady