• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKGames on facebook - co hrajete a jak Vam to jde?
    H4NIS
    H4NIS --- ---
    WOJTISHEK: mafie uz me neba, ted lovim mysi ;)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    WOJTISHEK: jj mafie je naka podelana... najednou nemam v praci co delat:D
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    taky vam tak dneska pada mafia? a co ty navrhy? nikdo nic?
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    MYJKA: lovis mysi, kazdou ctvrthodinu (a nepotrebujes k tomu zadny dalsi lidi nabirat, jako do jinych her) V pripade tve nepritomnosti hra lovi po cely den sama ;) Kupujes si ruzny pasticky, syry, presouvas z lokace do lokace, vyrabis nejruznejsi veci, proste sranda ;)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Tak parani, o vikendu budu mit konecne trosku casu, tak bych mohl udelat nejakou nastenku a napada mne, ze bychom tam mohli umistit:
    1.) tabulku, kdo co hraje a jak mu to jde
    2.) ke kazde hre, co hrajete nejaky lehky popis, o cem ta ktera hra je
    3.) pripadne nejake rady, kde co ve ktere hre clovek najde

pripadne dalsim navrhum se nebranim, tudiz bych tento tyden do ctvrtku rad prijimal vase navrhy, co a jak (prece jenom nemam tolik casu hrat na FB veskere hry :D), navrhy co na nastenku a tak, ve ctvrtek v 11:00 bych vytvoril z navrhu anketku a sami si vyberem, co na home vlastne vytvorime :) a pres vikendu bych to aplikoval :)

pokud budete mit navrh, prosim o napsani formule "NAVRH_HOME" do vaseho prispevku, abych si to mohl pripadne vyfiltrovat :)

prozatim diky za pozornost :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    o co ide v mousehunt? :)
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    přes 80k
    LUBEECZEK
    LUBEECZEK --- ---
    kolik jste viděli zatim nejvíc skóre u geo challenge ?
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    ALESH: 41k a ještě kousek k tomu...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KEEP_SMILE: To iste ako svet len o europe a bonusovka je ze mas nazov statu a vyberas mesta ktore sa v tom state nachadzaju.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    ALESH: radši mlčim...:o)
    ALESH
    ALESH --- ---
    jaky mate score v geochallenge? :) jase porad nemuzu prehoupnout pres 30000 .)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    prosím kde je na facebooku Texas holdem poker?
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    MYJKA: no tak to neni tak hrozny....o)) a jaky to je ta verze?? To samy jako svetova ale jenom evropska nebo jak??
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KEEP_SMILE: nejakych 5USD myslim. Alebo 4. A je to celkom fajn. Uz sa tesim ked vyjde ta dalsia. Dufam ze to bude v cene :D
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    MYJKA: ahaa a kolik za to vlastně chtěj??:o) ale tak aspoň to máš už dopředu teda no...horši by bylokdybys to nechtěla...:o)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KEEP_SMILE: jop omylom :) som sa na to mrkla do paypal a neuvedomila si ze tam mam zadanu kartu (dlho som ho nepouzivala), klikla na buy now a ono sa to uz nespytalo na to ci som si naozaj ista :D ale ja som si to aj tak chcela casom kupit :)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    MYJKA: omylem koupila??:oD na to vim ze jsem klikla a chtelo to po mne ucet nebo co tak jsem to nechala byt...ta svetova verze mi staci....o)
    TORUG
    TORUG --- ---
    cau, hrajete nekdo bowling? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam