• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    V sobotu 6. září český výrobce hodinek PRIM, společnost ELTON hodinářská, otevře své brány pro každého, kdo se chce podívat, jak vznikají legendární primky
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    K tomu servisu a tak kolem ...

Pred 14 dny jsem predal sve hodinarske spojce troje hodinky (Prim Sport, ktere potrebovali opravit. Prim Orlik, ktere potrebovali jen seridit a poresit natah, vycistit a tak vubec. A jako posledni BlueSpirit od Prokopa a Broze (jen jakoze esli jsou cajk, esli tikaj dobre a tak.....)

Dnes spojka prijela, rekla si o 3400,- za ty Prim Sport a ty zbyle, ze prej to je gratis. Jakoze Prokop je strasne rad, ze ten jeho skeleton fakt nosim a nemam to nekde jen tak vystavene :DDD

.... a to uz mi udelali podruhe, "ty voe ty to fakt nosis? , fer servis zadara!" :D
    VACA
    VACA --- ---
    JOHN_LENON; NEVILL: parada, ja jsem si to zatim poresil vypilovanim ze staryho minisrpubovacku co byl stejne do vrtule (protoze je z nejakyho blata.)
    Do budoucna bych ale neco lepsiho chtel…
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JOHN_LENON: Ten mám, ale kupoval jsem ho tady:

Nářadí • Příslušenství Bergeon 6767 vystěžejkovač | Řemínky a pásky k hodinkám | StrapShop.cz
    https://www.strapshop.cz/naradi/bergeon-6767-vystezejkovac
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Kdyby sháněl někdo vystěžejkovač, tak tenhle je kvalitní:
    https://www.amazon.de/-/cs/dp/B001IZT8R2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    PEJR: On byl stary pán (otec toho chlapika ktery tam byl posledni dekady) který to zakládal, delal cibule a stare strojky, jeho syn potom ty novejsi a autmaty... ted je to teda asi v haji :(
    PEJR
    PEJR --- ---
    UMIAKI: Podle toho ICa co uz neexistuje pan rocnik 40, takze snad v zaslouzenem duchodu
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    VACA: Koukni na recenze z poslední doby. Všechno negativní a píšou že už tam Wildt není. Jen převzali jméno.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ... ja kdyz potreboval vymenit osicky/reminek ... zaskocil jsem do mistniho hodinarstvi/zlatnictvi a ochotne mi to na pockani vymenili a kdyz jsem chtel platit, tak se ta pani usmala at ji prinesu kapucino :D ...
    VACA
    VACA --- ---
    Abych furt jenom nemrmlal, tak nahodim nedělní wrist

VACA
    VACA --- ---
    VACA: Klidně do pošty ať tu nehlneníme diskuzi OT, jako upřímě, fakt se rád poučim ze svejch přešlapů
    VACA
    VACA --- ---
    PEJR: Když někam přijdu, pozdravím, vyčkám až na mě má dotyčný personál prostor a pak řeknu co potřebuju. Za pozornost poděkuji a při odchodu říkám nashledanou.
    (V nákupácích dokonce i vracím košík na svoje místo;D)

Takže to vypadalo asi takhle: “Dobrý den... Dal by se u vás pořídit takovej ten nástroj na stěžejky abych byl schopnej si měnit pásky v hodinkách?”
    Dál už to znáš, už jsem moc šanci nedostal, ani říct to “naschledanou”

Nevzpomínám kdy naposled jsem zažil něco podobného, takže asi nedokážu určit zda je chyba ve mě.

Že už to hodinářství neprovozuje Jiří Wildt je zásadní informace. Pokud už tam ani hodinky nedělá on.
    (Pravda je, že jsem tam byl třeba po 1,5-2 letech, přecejen nemám tolik hodinek)

—-
    Ot:
    Mohl bych prosím dostat reference kde bojuji za svojí pravdu s projevy autismu? Ať se z toho můžu poučit a třeba pracovat na nápravě. Děkuji.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    VACA: to je hodne velkej ulet, zrovna tento tyden jsem resil u hodinare objednavku dalsiho tagu na hodinky i s objednavkou nastroje a jeste zertoval ze mi daji skoleni abych to nezkurvil :D
    PEJR
    PEJR --- ---
    Tohle ico uz pode vseho nefunguje..

Hodinářství - Jiří Wildt (Praha, Košíře), IČO 40842886, adresa a telefon • Firmy.cz
    https://www.firmy.cz/detail/445238-hodinarstvi-jiri-wildt-praha-kosire.html
    PEJR
    PEJR --- ---
    VACA: Ja teda nevim jak vypadas ani jak se s tebou jedna osobne, ale chvilema umis bejt docela autista bojujici za svoji pravdu. Projdi si posledni rok recenzi, pan Wild uz to podle vseho neprovozuje..

Cesi jsou vyhlaseny tim, ze ve sluzbach rozhodne nejsou vzdycky "nas zakaznik, nas pan", spis naopak. Pani evidentne nechape, ze se dneska si z internetu objednas cokoli na par kliku. Pripadne si rika, proc ji tam s tim opruzujes, kdyz si to muzes objednat..

Navic nevim co od takovy provozovny cekas.. podle fotek i webu to tam stale zije v devadesatkach. To mel proste hodinar monopol na hodinky. Na to, ze se dneska hodinarinu klidne naucis z youtubu pani asi neni zvedava
    VACA
    VACA --- ---
    NEVILL: je to totální úlet, navíc v době kdy jsou čim dál víc běžný pásky a tahy kdy ani žádnej vystěžejkovač nepotřebuješ, protože maj quick release páčku aby to zvládnul vyměnit uplně každej snad i levou rukou... (by mě zajímalo jak pani tyhle výrobce vnímá.)
    ale i kdyby to bylo proti jejímu vnitřnímu přesvědčení, tak přesně jak píše JUNGLER, takhle se fakt s lidma nejedná.

DRAGON: hele já jsem si teď řika,l že bych spíš napsal mejl na jejich kontakt, protože pan Wild osobně je dost fajn člověk a velmi šikovnej hodinář, a tohle by asi měl vědět.
    Ale moc se mi nechce mu tuhle stopu zanechávat na google. (Tady na nyxu to přecejen považuju za trochu užší skupinu lidí, a přiznám se že jsem v ten den měl potřebu to napsat, protože mi to fakt narušilo celej ten den.)
    Akorát že, jestli tahle pani vyřizuje třeba i mejly, tak se to k němu nemusí dostat.
    Možná tam teda zkusim zajít a zjistit kdy tam on bude osobně. A prostě mu to pak sdělit, protože si ho jako hodináře vlastně celkem vážim, a už má docela dlouholetou tradici a dobrý jméno.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    VACA: Hele to je dost ústřel... Takhle by imho normálně soudnej člověk v obchodě nikdy nereagoval. Buď je paní opravdu hovado, nebos ji musel chytit v nějakým hodně nepříjemným životním okamžiku a byla prostě mimo. Nejspíš umrtí v rodině nebo písek ve vagíně.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VACA: Jo, asi si myslí že tam půjdeš pokaždý, když si chceš měnit řemínek. Že se to lidem neprodává, to je zajímavý tvrzení, já ho mám už léta a s tím jak rád měním řemínky a tahy, to jsem je už asi podle logiky téhle paní musel připravit o pár tisíc. Prostě hysterka...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VACA: věřím, že tomuhle by recenze na google rozhodně slušela. Pomůžeš tak vedení Wildt se zbavit problému.
    ESPINOZINO
    ESPINOZINO --- ---
    Hrackarske

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam