• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    XMEDA: jo takhle aha. Kazdopadne ta datumovka,u mejch, je fakt o kousicek soupla nahoru.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    VEEHELL: Nemyslel jsem presnost vyroby, ale ze ten blok na trojce je kvuli ni mensi. Ma byt stejnej jako na 9. Kdyby ten vyrez na datum soupli mezi 4/5, tak to tam pekne sedne.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    XMEDA: mas recht, datumovka je fakt lehce, fakt lehce mimo. Na prvni pohled nepostrehnutelne, pri druhem uz je to videt. Ja to preziju, ale chapu, ze OCD jedinci tohle nemuzou dat ikdyby to bylo ve sleve ci zadara. :D
    RODWY
    RODWY --- ---
    Asi bylo potreba trochu eliminovat krizi:)

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KALIBAN: jasně. no. Mám alespoň veselou historku :) Třeba až včera mi došlo Swiss made :)
    Ale na mou obhajobu - dělám mimo jiné starožitnosti a blešáky nabízí podobné nákupy několikrát do roka - takže možné to je :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KANAREK1: mam 20let fejky paneraiu z thajska, ktery maji mechanickej strojek s ukazatelem rezervy natahu... staly asi litr a prislo mi to dobrej napad...
    a porad jdou, n uplne megamoc presne, ale jdou :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Hojte, dotaz laika. Vyblesakoval jsem hodinky A. Lange … Jednou bych je rad, tak se vypnulo kritické myšlení a celou hodinu a půl jsem vlastnil luxusní hodinky a pak vše zkontroloval a už jsem měl fejky :)

Celkem mě překvapilo, že se zdá, že je tam mechanický strojek tlačítka fungují a ciferník je hezký.
    Kolem strojku je plastový kroužek, který vyplňuje místo.
    Vlastně by mě zajímalo, zda je to nějaká lepší kopie nebo se to po pár dnech zničí nebo čas budou ukazovat nesmyslně.
    Uměl by mi k nim prosím někdo něco říct?
    Moc díky.

THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    SIRIUS: Tohle chapu a nerikal bych tomu nutne problem : ) pro omegy krome apollo programu tihnu kvuli 007 a ty bondovsky hodinky - teda az na pulsary imho... - jsou hezkej set s rozpetim.

'Pýrs Brosmen' byl prvni Bond kteryho jsem jako malej registrovat a to bylo v dobe kdy nastoupila omega se svejma blue dial quartz 300m, ta omega uz mi pak zustala samospadem.

Tldr - mit rolexy ala Connery doba/style neni zly. Kdyz nekdo potrebuje postupku, tak holt potrebuje postupku kolego.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    THEODORIK: problem je ze ja mam rad vsechny znacky od seika po patekky, takze logicky rolex by mi taky zapadnul, navic do te bondovske postupky ty nodate suby sedely pekne ;-)
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    TWISTRABBIT: No 30 a víc let exponovanou součástku oproti uplně nový rozeznáš snadno :) .... barva luminiscence a její (ne) funkčnost, oxidacec - rez, odstín černý a vyšisovaný nápisy... najdu doma ty díly a vyfotim ti je ;)
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    STILL_PRIMITIVE: hele a jestli je to aftermarket, to se naučíš poznávat jak? Nějaká videa?
    THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    SIRIUS: Jestli neco rika summer & sea tak je to blue dial diver : ) taky chci sehnat blueNwhite striped nato strap.

Jinak pokorne priznam ze cokoli s cenovkou ala rolexy ktere subjektive povazuju za visualne hezky (GMT, submariner) je pro me prvotne cenove mimo.

I tyhle omegy co jsou moje prvni drahy hodinky jsou zánovní.

Potom - asi je tezky to napsat aby to nevyznelo divne az snobsky - ale treba rolex jako brand me nechava naopak uplne chladnym, nic mi to nerika/nelaka a to nemam pochyby o kvalite.

Omega je neco s cim se nebudu citit divne mit je na ruce kdyz je nekdo zmerci, u rolexu bych tenhle pocit mel. Myslim ze jeste jedny domu casem poridim
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    THEODORIK: tohle je velka vyhoda omegy ze jednak sire modelu je velika, ale hlavne zadny saskarny jako u rolexu s cekackou - todle sem kupoval u dealera, objednali me ty dalsi pasky a na vse jeste byla nejaka cenovka, takze velka pohoda, este ted uvazuju ze dokoupim dalsi kaucuk z tech limitek - https://www.omegawatches.com/omega-two-piece-strap-seamaster-diver-300m-white-rubber-strap-032z019020w protoze to bude taky pekny letni kombo ;-)
    THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    SIRIUS: Pohádka na N tou kolego a vskutku pravda, v tehle relaci je to hodne siroke a hluboke more.

Mno budu se tesit a preju at to dopadne!
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    TWISTRABBIT: Ja to vždy mám takle nějak, kupuju většinou starší hodinky a to k tomu patří asi :)
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    STILL_PRIMITIVE: tak to je docela anabáze....
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    TWISTRABBIT: Koupil na Aukru z CZ, měly bejt v pořádku ale nebyly... ještěje prodávajicí "vylepšil" aftremarketovym ciferníkem a ručičkama. Vyžádal jsem si i ty původni co byly hodně jetý a poslal hodinářna kontrolu a přetěsnit, zjistil že jsou uplně vylítaný a musí se udělat komplet generálka.. mezitim jsem koupil na Ebayi další ciferníky a ručičky a nechal doposkládat.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    STILL_PRIMITIVE: a jak si je sháněl, koupil si v horšim stavu na netu a pak je dával dohromady?
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    THEODORIK: uvidime, pruser je za jak ty ceny dostavaji zase realitu tak tech moznosti zajimavejch je hromada ;D Ja si loni koupil klasicky divery, takze by me todle sedlo do postupky, ale uvidi se co nakonec padne.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam