• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SIRIUS: jasny, chapu.. tak se zapis a uvidis, třeba budeš mít štěstí.. mimo AD můžeš koupit kdykoli, že jo..
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SUBTITLES017: jo tam ja myslel problem ve stylu fake ale potazmo i to srani okolo s domluvou nejakeho overeni. forum prave sleduji a vidim kolik tech nabidek je i jak ceny padaji, tak sem trochu doufam ze dostanou u AD trochu rozum ale moc to nevypada :D ja si ted koupil seamastery takze by mi nevadilo treba rok pockat na dalsi update, ale tady ta hra ze nevime, zavolame, je dost o hovne no ;-(
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SIRIUS: čekuj chronomag, nebo ověřené prodejce na chrono24.. jdou tam koupit "nový" a záruka Rolex platí i kdyby nedejbože nějaký problém byl.. když najdeš na chronomagu v ČR, předání a kontrola někde u AD je dneska samozřejmostí.. takže jestli nejsou schopni říct nic ohledně dodání, tak bych se zapisováním čas neztrácel :)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SUBTITLES017: hele cas vubec nechteli rict, rekli ze datejusty sou do roka, sea dwellery na kery sem se dival driv ze prej chodi do tri mesicu, ale expy ze nevi. pritom ty se na chronomagu i jinde prodavaji prakticky za retail, takze tam se neda cekat ze by se clovek pral s nejakou armadou fliperu o flek. Akorat ja mam rad ty veci novy kdy nemusim resit jestli tam neni nejakej problem
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SIRIUS: kupoval jsem na chronomagu a Suby taky neplanuji koupit u AD.. ty cekaci lhuty jsou šílený.. mozná ty expy II nejsou tak žádaný, tak by to nemuselo být tak strašný, ale jinak 2-3 roky (bez záruky) fakt čekat nehodlám.. stejně Rolex za ty 2-3 roky zdraží i u AD, tak přeplatit rovnou na sekundárním trhu vyjde prakticky nastejno.. navíc fakt nerad čekám, a když něco hodně chci, tak to chci hned :D zeptej se jak to s těma expama vidí oni, za to nic nedáš.. jestli ti řeknou, že to bude třeba 6-12 měsíců, nespěcháš na to, tak se to asi vyplatí a můžeš něco ušetřit
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SUBTITLES017: kupoval si u dealera? minulej tyden jsem se byl zrovna na expy II divat u bechyneho a premyslim jestli se na ne ma smysl napsat nebo koupit na sekundaru
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    HAWKINS_: To já mám naopak :) Digi mám akorát GBD-200, které jsem si koupil kvůli krokoměru a skvělýmu MIP displayi.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    pořad baví… i když vim, ze me ty Submarinery jednou stejně neminou :))

HAWKINS_
    HAWKINS_ --- ---
    HONZEEN: nice :) Ja jsem taky dost G-Shockovej, i kdyz spis preferuju ciste digitalni.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Chtěl jsem nějaký letní hodinky a miluju Casioaky. Volba byla jasná :)

XMEDA
    XMEDA --- ---
    DRAGON: Jak dopadl zbytek?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    na druhou atranu, slitnul sem v nich z motorky na sterku, cekal sem ze budou úplně na sracky, za mne dobrý
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mineralni sklo, holt to nema vlastnosti safiru
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Kdyz se clovek letmo podiva po aukrech, tak jsou tam tyhle Festiny fest doskrabany vsechny, co jsou noseny. To bude hodne mekky matros.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AZIM: dekuji, zajdu se tam zeptat
    AZIM
    AZIM --- ---
    DRAGON: zkusil bych koscom, maji solidni servis, v prazskem hodinarstvi jsem dostal neoriginalni sklo do primek a moje si nechali ... blba zkusenost a neveril bych jim uz
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Myslíte, že tohle někdo dokáže v Praze zabrousit/vyčistit? Safír tuším. Není to tak hrozný, jak to vypadá, makro mobilu je hodně detailní. V reálu to jsou vlascovité škrábance povrchové..

MIKLO
    MIKLO --- ---
    Ahoj. Nechcete někdo automaty Timex Waterbury, limitka pro Hodinkee? Cena 2700,- (původní cena necelých 300 usd). Hodinky jsou v zánovním stavu, jen vyzkoušené a chvíli doma ponošené, na dýnku je ještě folie, z toho důvodu jsem je ani nefotil. Velikost 40mm, 13mm na výšku. Kompletní balení (Obal, papírová krabice, pevná krabice). Moc se mi líbily, ale naživo to nějak necinklo.

Waterbury HODINKEE Limited Edition – HODINKEE Shop
    https://shop.hodinkee.com/products/waterbury-hodinkee-limited-edition

Můžu poslat zásilkovnou po platbě předem nebo osobní převzetí na Praze - Západ.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    Potrebuju poradit:

potreboval bych replacement, aftertmarket bracelet na moje Zodiac Red Dot.

Hodinky nejsou uplne moc bezny, jako treba Seiko, takze eBay nema stary kusy "na dily".

Muzu na to dat universalni tah od Uncle Straps podle roztece nozek a prumeru pouzdra? Nebo to hodinar neumi upravit a je potreba mit tah opravdu na miru...

ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Ozivil jsem Accutrony co mi lezej doma, nemel by nekdo zajem? Nenosim je, ani je nemam vystaveny, je jich u me skoda. Pokud vim plne funkcni, kosmeticky v pohode. Hezky hrajou :-)
    S nejakym peknym dobovejsim reminkem by udelaly paradu...

Model Bulova 2181 "TV Case"

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam