• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Chobotničky jsou doma 🖖🤜🤛

EMDEE
    EMDEE --- ---
    Pridam taky kousek ze sve skromne zacinajici minisbirky. Neznicitelnej pracant, barevna variace dostupna jen v GB (uz dlouho ne) a JAP.

MADCAT
    MADCAT --- ---
    BREJKIS: Takový to bledě modrý cosi na 32. minutě - to je nějakej odlesk?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    BREJKIS: Skvělá volba. Kdybych neměl doma přeplněno, už si pro ně k Ondrovi zajdu.
    ASLAN
    ASLAN --- ---
    BREJKIS: A spokojenost? Taky jsem tam na ně koukal a dost vážně nad nima uvažuji, dost mě dostal ten minimalismus a už dlouho chci něco z Glashutte 😅
    BREJKIS
    BREJKIS --- ---
    Micro mi dává zabrat každým rokem.. už jsou doma :D

MULISAK
    MULISAK --- ---
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    něco málo do mé skromné sbírky:

nějaké info zde:
    カメラの八百富|PENTAX ペンタックス Q10 デビューキャンペーン第二弾!! Q10ウォッチ(時計)がもれなくもらえる - 中古カメラご一行様(by八百富写真機店)...
    https://www.yaotomi.co.jp/blog/used/2012/12/pentax-q10-q10.html
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    RUTHER: Tank à Guichets jsou pěkné. Škoda že je to limitovaná edice a s cenou za kterou by byl barák. 😆
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    87HIGHFLYER: v prdeli uz je každej pořádnej chlap ma

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    RUTHER: to je hodně dobrý. Další místo by mohlo bejt temeno hlavy nebo prdel, tam si člověk taky nevidí.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    The latest trend in watches might surprise you
    Set in a sleek, lacquered rectangular casing and adorned with 20 baguette-cut yellow beryls — set in gold, to match the opulent golden chain from which it dangles — Chanel’s latest launch looks like a lipstick at first sight. But there’s more to it. With a click, the lipstick case opens to reveal a watch dial at its center.
    Nejnovější trend v hodinkách vás může překvapit
    Nejnovější produkt od Chanelu, zasazený do elegantního lakovaného obdélníkového pouzdra a ozdobený 20 žlutými beryly s bagetovým brusem – zasazenými do zlata, které ladí s opulentním zlatým řetízkem, na kterém visí – vypadá na první pohled jako rtěnka. Ale je v tom víc. Po cvaknutí se pouzdro na rtěnku otevře a uprostřed se objeví ciferník hodinek.

https://edition.cnn.com/2025/04/17/style/watches-wonders-unusual-trend
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Ahoj! Jdu si pro radu a prokonzultovat co se strojkem kterej je ve špatný kondici.
    Nemáte někdo zkušenosti - tip a dobrej zdroj na koupi novýho strojku SEIKO NH35a/36, případně kde NE a a co si dát pozor. Přijde mi nerentabilní nechat opravovat 7s26a kterej je v hodinkách teď a nedrží rezervu. Díky.
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    ELPASO: Ano jak říkáš, Speedmaster Professional jsou vždycky s manuálním kalibrem. Hesalit nebo safir. Nicméně existují pak další verze Speedmastru, které už automatické jsou (a jakože je jich hodně).
    A v rámci historie byly první Speedmaster - manuální. Pak byly Speedmaster MkII, taky manuální. A až pak přišly Speedmaster Mk III, které jsou automaty.
    Hesalitky vs safír se liší v tom, že safír má hezčí strojek a má kovovou brzdu (hesalit má brzdu z plastu/silikonu). Jinak jsou to stejné hodinky.
    Každopádně já jsem za hesalit :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    Zdar panove,

jdu sem pro radu, proto z toho zacinam byt trosku zmatenej :) speedmaster professional 310.30.42.50.01.001 (moon watch).

byl jsem zkouset neco u Dusaka a bavili jsme se o nich a pan vysvetloval toto:

- puvodni moonwatche meli hesalit a pouze manualni natah protoze to bylo jedine reseni co na mesici "prezije/funguje" za me 310.30.42.50.01.001

- pak udelala omega revizi, ktera ma safirove sklicko a zada jsou bud pevna nebo saffire-sandwich a o tech pan tvrdil, ze maj automaticky natah :) 310.30.42.50.01.002 nove nebo 311.30.42.30.01.006 starsi kalibr

podekoval jsem, prislo mi to rozumne... nicmene at hledam jak hledam, tak saffire-sandwich automat nenachazim... soucasny kalib 3861 nebo dříve 1861/861 je manual nahat.

takze mi prijde, ze me pan Omega balamutil a automaty proste neexistujou.

thx!
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    CUNESK8: Ale nakonec asi musím hledat dál :/

https://malwaretips.com/blogs/loveideaet-click/
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    CUNESK8: Neuvěřitelný. Moje Google fu se stydí. Hledal jsem to jak debil a nenašel. Díky moc.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    JUNGLER: tak jeste jednou, snad uz jsou to ty spravne. :)
    6349549 - Online Store
    https://loveideaet.click/product_details/6349549.html
    MULISAK
    MULISAK --- ---
    CERMINEK: ta značka hodinek Malm mě celkem zaujala (jiné modely než je na fotce,....naopak pro mě nezajímavou značku Robot jsem obešel obloukem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam