• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MILAZAJICEK: Nektery jsou cirkus, nektery normalni hodinky s japonskym seriovym strojkem. S tim nejak zasadni problem nemam, v Casiich taky nemam mechanickou volovinu a su rad, ze to mesic drzi cas na par vterin a nekolik let to bezi bez vymeny baterky.

Ted maji moznost si skladat i nejaky inhouse automaty apod.

Jinak me spis zarazelo, ze CSG do toho Eltonu neinvestovalo, viz videa z vyroby a aktivity na urovni sedesatych let.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    To se zcela jistě dočkáme Primek za rozumnou cenu. Otázka co za tu cenu dostaneme. Nový majitel mel docela dost příležitosti zákazníky přesvědčit o kvalitách jejich hodinek a fakt ze většina lidí je koupi omylem to jen potvrzuje.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    XMEDA: Teda nevím jak to rozdýchají v Eltonu, ale třeba se dočkáme Primek za nějakou rozumnější cenu...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MA747: No tak treba konecne to neefektivni rucni sudlani v Eltonu zmodernizuji a dockame se nejakych levnejsich. A zaroven budou moct delat vlastni strojky i pro ty MPMka.
    MA747
    MA747 --- ---
    Po dvaceti letech sporů. Zbrojař Strnad prodal Prim Elton konkurenci - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-po-dvaceti-letech-sporu-zbrojar-strnad-prodal-prim-elton-konkurenci-40524717
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Chtěl bych dát na servis a možná opravu svoje Damaska, je v nich ETA, neměli byste tip na nějaké osvědčené hodinářství?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Protože mi ty moje Seika už asi nikdo neopraví, nevíte někdo o nějakých Seiko 7002-7000 které jsou funkční a mají vodotěsnost na prodej? Díky za info.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Jako obrovský fanoušek filmu Napoleon Dynamite momentálně sním o hodinkách Casio W-71.
    HAWKINS_
    HAWKINS_ --- ---
    VACA: kdyztak mrkni na Aliexpress, cinani tam toho maji co se tyce ruznych hodinkarskych toolu plno (treba).
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    V sobotu 6. září český výrobce hodinek PRIM, společnost ELTON hodinářská, otevře své brány pro každého, kdo se chce podívat, jak vznikají legendární primky
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    K tomu servisu a tak kolem ...

Pred 14 dny jsem predal sve hodinarske spojce troje hodinky (Prim Sport, ktere potrebovali opravit. Prim Orlik, ktere potrebovali jen seridit a poresit natah, vycistit a tak vubec. A jako posledni BlueSpirit od Prokopa a Broze (jen jakoze esli jsou cajk, esli tikaj dobre a tak.....)

Dnes spojka prijela, rekla si o 3400,- za ty Prim Sport a ty zbyle, ze prej to je gratis. Jakoze Prokop je strasne rad, ze ten jeho skeleton fakt nosim a nemam to nekde jen tak vystavene :DDD

.... a to uz mi udelali podruhe, "ty voe ty to fakt nosis? , fer servis zadara!" :D
    VACA
    VACA --- ---
    JOHN_LENON; NEVILL: parada, ja jsem si to zatim poresil vypilovanim ze staryho minisrpubovacku co byl stejne do vrtule (protoze je z nejakyho blata.)
    Do budoucna bych ale neco lepsiho chtel…
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JOHN_LENON: Ten mám, ale kupoval jsem ho tady:

Nářadí • Příslušenství Bergeon 6767 vystěžejkovač | Řemínky a pásky k hodinkám | StrapShop.cz
    https://www.strapshop.cz/naradi/bergeon-6767-vystezejkovac
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Kdyby sháněl někdo vystěžejkovač, tak tenhle je kvalitní:
    https://www.amazon.de/-/cs/dp/B001IZT8R2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    PEJR: On byl stary pán (otec toho chlapika ktery tam byl posledni dekady) který to zakládal, delal cibule a stare strojky, jeho syn potom ty novejsi a autmaty... ted je to teda asi v haji :(
    PEJR
    PEJR --- ---
    UMIAKI: Podle toho ICa co uz neexistuje pan rocnik 40, takze snad v zaslouzenem duchodu
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    VACA: Koukni na recenze z poslední doby. Všechno negativní a píšou že už tam Wildt není. Jen převzali jméno.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ... ja kdyz potreboval vymenit osicky/reminek ... zaskocil jsem do mistniho hodinarstvi/zlatnictvi a ochotne mi to na pockani vymenili a kdyz jsem chtel platit, tak se ta pani usmala at ji prinesu kapucino :D ...
    VACA
    VACA --- ---
    Abych furt jenom nemrmlal, tak nahodim nedělní wrist

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam