• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    COUDAK: U analog+digital kombinaci EFA110D, ktery mam uz asi 25? let jsem menil CR2016 trikrat. Prvni tam uz byla kdovi jak dlouho v obchode a furt jsem si s tim tehdy blikal a neco stopoval v labu. Ta druha byla nejakej noname lowcost, co jsem mel zrovna po ruce kdyz prvni klekla a i tak prezila asi 7-8 let. Treti jsem dal tusim Energizer a ted je tam cca 6-7 let.

Tyhle ciste rucickovy EF125 maji CR2012.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    XMEDA: musím podotknout, že ta 10 letá baterie mi vydržela jít 13 let a pak jsem ty hodinky poslal dál. A to jsem docela využíval stopky za svého času a mládí.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KALIBAN: Casio nedela obsolete technologie .)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    XMEDA: to sou automaty jo? husty za ty prachy
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STEPNI_VLK: Jen tak pro zajimavost mu ukaz tyhle [XMEDA @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze] a pridej, ze je 9-10 let nemusi natahovat ani kazdych par dni nastavovat, snesou krom umyti ruk i plavani a stoji cca tretinu. :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    STEPNI_VLK: pekny cisty, to jsou presne hodinky podle myho gusta musim rict
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Jen tak pro info. Táta si nakonec vybral hned ty první z několika, které jsem mu vybral já (1x Orient a 3x Citizen, plus 1x Seiko, ale už za vyšší cenu, než chtěl), a sice Orient Contemporary. Akorát si teda řekl o černý cifr namísto bílého s tím, že se mu bude odečítat lépe. Vycházejí na 5590 Kč.

STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    87HIGHFLYER: Diky, vyhlizim spis neco mensiho, velikosti tech mid diveru... uvidin co tam bude a necham se prekvapit.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    GLOBETROTTER: Jak za starých dobrých časů, dal jsem je v listopadu na běžný servis a ješte nejsou hotové. :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    JOHN_LENON: Tvl.to je jak za komára v Mototechně :-)
    #kecy
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tak za první den se u bechyneho na tyhle hodinky zapsalo 20 lidi.

Maji přijít tak jedny až dvoje ročně, pokud to bude stejné jak s růžovýma. 😂
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SUBTITLES017: tusim specialtimepiece mel jedny ruzovy za cca 210 ale i to je nonsense za tudory, ty modry sou fajn za retail bych je vzal ale ne ze na to budu dva roky cekat a hrat hru na historii
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SUBTITLES017: Je.

Zase takovej řev to naživo neni.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KOUDY: Tady bych byl fakt skeptik. Ty růžovky jsem v Čechách viděl jen jedny a to byl fakt nekdo, kdo na ně snad čekal půl druhého roku.

Tyhle tiffany (proste je to tif blue, sorry not sorry) budou mít odliv ještě větší.

Btw. I na bb58 se čekalo na začátku víc jak půl roku. A to nejsou zdaleka jediný. Monochrome loňský taky musíš tak měsíc počkat, pokud nemáš kliku a někdo si je odmítne převzít.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SIRIUS: ja koukal po těch růžových, ale když jsem viděl tu cenu na chrono, tak jsem se na to vysral.. asi jich bylo fakt málo, nebo nevim.. 250 je nesmysl
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    STEPNI_VLK: Tech Seiko 5 modelu je spousta, ja mam nejaky total basic flieger. Asi bych sel touhle cestou
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: v nabidce ne skladem, tady mas vpravo dole to magicke dostupne: https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-pelagos-fxd-chrono-m25807kn-0001/
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KOUDY: jo, je to saskarna uz moc velka na muj vkus kor kdyz vidis jak padaj ceny na sekundaru i u rolexek, tak todle je smesny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam