• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Ozivil jsem Accutrony co mi lezej doma, nemel by nekdo zajem? Nenosim je, ani je nemam vystaveny, je jich u me skoda. Pokud vim plne funkcni, kosmeticky v pohode. Hezky hrajou :-)
    S nejakym peknym dobovejsim reminkem by udelaly paradu...

Model Bulova 2181 "TV Case"

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Tohle se jim IMHO dost povedlo '
    OCEANUS | CASIO
    https://www.casio.com/jp/watches/oceanus/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ROBOTON: fakt že jo, podobá je velká, dík mrknu na tu.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    DRAGON: Jak tudor ranger..

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DRAGON: to by se ti mohlo líbit něco od Laco:) nebo obecně flieger ciferník
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DRAGON: Líbí se mi ten pasek, takový si musím pořídit k Fortis Flieger
    KOGAKU
    KOGAKU --- ---
    Já bych zrušil i ty "dopolední" číslice, pětiminutové rysky protáhl k okraji ciferníku,
    rafičky raději obdélníkové, korunku dal na druhou hodinu, a samozřejmě zvolil
    černou variantu pouzdra. Ideální hodinky neexistují, vždy se něco nepatřičného najde... :-D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a uplne idealne pro me, minimalistickyho magora, by to bylo takhle :D takovy bych si okamzite koupil :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem schvalne zkusil narychlo udelat bez toho a pak mi prijdou uplne bozi :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    nahodim hodinky z vedlejsiho klubu:

a zeptam se: vadi tam nekomu ty cislice 13 - 24? ja sem nikdy nepochopil, proc to tam davaj. bez toho by byly skvele minimalisticky, co si o tech odpolednich cislicich na hodinkach myslite vy?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KOGAKU: Akorát by bylo lepší, kdyby to bylo nějak nastavovatelné a ne mít permanentně jen tyto 3 zóny.
    KOGAKU
    KOGAKU --- ---
    TriTime - bezva nápad! :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    A tohle znate?

Long Nguyễn Thanh | Tri Time - Design by Bettina Schreyner quartz watch. Please check details of watch on my website or DM me : www.longfinewatch.com #TriTime... | Instagram
    https://www.instagram.com/p/DFOvpw4ymKm/?
    DAANJE
    DAANJE --- ---
    jen pro info stále mám na prodej tyto orienty a šel jsem s cenou dolů
    [hodinky Orient Neo Classic Sports]
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    COUDAK: U analog+digital kombinaci EFA110D, ktery mam uz asi 25? let jsem menil CR2016 trikrat. Prvni tam uz byla kdovi jak dlouho v obchode a furt jsem si s tim tehdy blikal a neco stopoval v labu. Ta druha byla nejakej noname lowcost, co jsem mel zrovna po ruce kdyz prvni klekla a i tak prezila asi 7-8 let. Treti jsem dal tusim Energizer a ted je tam cca 6-7 let.

Tyhle ciste rucickovy EF125 maji CR2012.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    XMEDA: musím podotknout, že ta 10 letá baterie mi vydržela jít 13 let a pak jsem ty hodinky poslal dál. A to jsem docela využíval stopky za svého času a mládí.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KALIBAN: Casio nedela obsolete technologie .)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    XMEDA: to sou automaty jo? husty za ty prachy
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    STEPNI_VLK: Jen tak pro zajimavost mu ukaz tyhle [XMEDA @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze] a pridej, ze je 9-10 let nemusi natahovat ani kazdych par dni nastavovat, snesou krom umyti ruk i plavani a stoji cca tretinu. :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    STEPNI_VLK: pekny cisty, to jsou presne hodinky podle myho gusta musim rict
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam