• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LELI: Ma to nejaky WR? A ten pasek je proprietarni, nebo tam jde dat cokoliv na stezejky?
    LELI
    LELI --- ---
    AMSTERDAM: pisu nahore, sviti, nepisu nic o ciferniku :-)
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    LELI: trvalo mi asi dvacet vterin to svetylko na tom cifereniku najit.
    LELI
    LELI --- ---
    AMSTERDAM: rozsviti to tu led diodu nahore asi na dve vteriny

KOGAKU
    KOGAKU --- ---
    Nouzové zastavení času. :-D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    AMSTERDAM: rozne LED lampicku abys rychleji vybil baterku :D
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    XMEDA:
    LELI:
    co dela na Parkside hodinkach to tlacitko?
    LELI
    LELI --- ---
    XMEDA: Vsechny 3 barvy a cerveny 2x :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    A Parkside hodinky uz mate? :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Premyslim jestli ma smysl si poridit garmin fenix s inreach, kdyz jsou v cely rade zemi kde bych je potencialne doufal pouzit vlastne nelegalni (Indie, Cina, Vietnam atd). Na bezny provoz v cr je mi to celkem k nicemu. Co myslite?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FALL: aha aha! :O diky!
    FALL
    FALL --- ---
    BOBESH: používám rádiové řízení u všech Citizen a Seiko quartzek, co mám. Je to opravdu náladové. Musíš je nechat někde s výhledem na oblohu a než se signál zachytí a dobře sesynchronizuje, trvá to 20-60 vteřin, v extrémech i déle. Je to fajn u přesných strojků, protože se to spustí v noci samo a jednou za X dní se zadaří, i když je máš válet u postele a dohromady to drží +- pár vteřin celý rok, každý den. Ale rozhodně to není jako BT, kde můžeš dělat s hodinkami cokoliv a synchronizace zafunguje na pozadí během dvou vteřin.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOGAKU: prave, ze vubec! :)) jen nejaka momentalni uchylka, ktera snad prejde.)
    u toho radio band sem cekal, ze kdyz je jeden z vysilacu nekde v nemecku, ze s tim v cr nebude problem :O
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem teda momentalne uchylnej prave na to, aby mi sly presne na vterinu, takze mam BT zaply a na mobilu nonstop na pozadi casio apku :D tak si rikam ze to radio serizeni bude lepcejsi a vono to nejak extra zere tu baterku? a kdyz je to tough solar, tak jakoze misto ja nevim 10 let to vydrzi 8? :o
    FALL
    FALL --- ---
    MALEK: i když teda ty zapuštěná kovová tlačítka jsou mor, proč to furt dělají. Ach jo. To je další malý důvod, proš mám ty dvoustovky...
    FALL
    FALL --- ---
    MALEK: bingo, a zatím jsem je nesehnal ani přes Sakurawatches ani další shopy, kde nakupuju JDM varianty. Tak měním výpověď, korunuju GW-BX5600-1 a samozřejmě hned vypínám Bluetooth, aby mě KOGAKU alespoň za něco pochválil (když mi strhne body za solár). Kdo chce skoro nenošené GBD-200 se super slevou, ať mi napíše do pošty:)))
    MALEK
    MALEK --- ---
    FALL: valid points :) oni už je udělali GW-BX5600-1 by mohli být, to co hledáš akorát teda v česku se zatím ofiko neprodávají. Možná až dojde za 20 let na výměnu baterky u mých 5610, tak je vyměním :D
    https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.GW-BX5600-1/

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja koukal po tehle, ale nakonec si myslim na ty gwm5610u :) ikdyz mip displej by se mi taky libil!
    https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.GW-BX5600-1/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam