MILAZAJICEK:
Neviděl bych to tak černě protože jsem po spojení v očekávání kapitální zábavy ála Prim Plukovník zabrousil na e-shop . No a zaujaly mě ca 4 kusy z čehož 3 tuším z Frýdecké kuchyně - tedy kromě Orlíku Bronz Pilot Dual Time, Dakar a Tritia 26 . "Pilotky " s Dakarem jsou tedy za mě někde na hranici trošku eh...lopaty a možná i kolotoče ale tohle si publikum za mě zaručeně našlo i najde, původní PRIM ostatně taky nebyl žádná extra posh záležitost.
Orlík neni moc o čem (kromě ceny tedy :) a Tritia by vyloženě stály za hřích. Navíc 2 výrobci pod stejnou značkou nedávali v ČR smysl v IMHO naprosto žádným ohledu . Vývoj bych viděl asi tak že Prim Manufacture časem zeštíhlí (stejně jako čínská produkce v MPM obalu) a budou se snažit o širší záběr dostupnější produkce s Příběhem a Tradicí s Prim M. pro náročné . Plus třeba lacinější Orlíky se strojky Made in China podle českejch specifikací atd. atd.
Proč ne - za mě (JPP že dotovaný) Elton potřeboval vrátit nohama na zem a Frýdek zase trošku vytáhnout nahoru navíc ta paní z Frýdku vypadá že tah na bránu rozhodně má. S tím za mě trošku snobsky působícím pánem z Eltonu co v tématickém podcastu poněkud působil dojmem že mu spadly hračky do bot by se mohli vhodně doplnit :)