ja ty napisy chapu jako soucast toho 80s utilitarniho designu
a ten retro vibe je taky jeden z duvodu proc jsem je chtel, proste mi to pripomina kdyz jsem byl malej, a hranaty gshocky mi prisly cool
na cistej minimalistickej design mam uplne jiny kousky :)
jinak z praktickyho pohledu mi prijde super nocni radiovy serizeni casu, solar, odolnost kdy se fakt nemusim bat kam s tim jebnu, a pro me idealni nastaveni odpoctu na starty zavodu, v kombinaci s cudlikama ktery se fakt nikdy nezmacknou omylem
smart hodinky zvladaj tohle vsechno taky, asi az na nedostatky v odolnosti, ale vubec mi to nesedlo - moc funkci, notifikace, zere to pozornost
s dotykovejma jsem mel v mokru vzdycky problem nastavit/spustit/lockscreen, obcas to i tak identifikovalo z neceho longpress a odemklo se to, proste bordel. ty nedotykovy s cudlikama jsem si zas opakovane omylem mackal. ted to mam super jednoduchy a funkcni
premejslim nad nakym sport trackerem bez displeje, idealne pres biceps. ted vysel ten garmin.. uvidim jestli si zvyknu na ne/komfort
krome tech klasickejch fitness trackovacich ficur jsem zvedavej na to chytry buzeni ve spravnej moment