• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    to sou slataniny, zadny pravidla ohledne tahu k obleku nejsou, kazdej to ma jinak nekdo zima=kuze, leto=kov, na nekoho je kov zbytecne tezkej /ja/. Tezko na oblekovy vintazky cpat kov. Psat sem co kdo videl u ceskejch manazerskejch vohnoutu, ktery maj vetsinou rolexky z bulharska nebo tuctovy omegy a stylu asi tolik jako kacer donald je uz uplne mimo.
    KAZAAM_32
    KAZAAM_32 --- ---
    jinak sorry za velikost předešlého postu...



    KAZAAM_32
    KAZAAM_32 --- ---
    KOUDY: proč tam dáváš takovýho blbouna? Ani ty hodinky nejdou vidět...tak se nestyď, postni sem třeba tohle :-)

    Jinak já nosím k obleku taky hodinky s kovovým tahem..



    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    KOUDY: jestli to spíš nebude o lenostipohodlnosti, s kovem nemusíš řešit barvu obleku/bot/pásku (nebo ti stačí jen jedny hodinky)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: vsak uz sem psal niz ze sem to cetl v nejaky business/gentlemansky etikete...jaky boty k cemu...jaky manzetovy knoflicky k cemu apod a o hodinkach to tam bylo taky...I ja osobne se teda v 90% setkavam s kravatakama ktery maj hodinky s kovovym tahem..Nejcastejc omegy..fakt na malokom sem videl ze by mel oblek s kravatou a na ruce hodinky s hnedym/cernym paskem..
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: ja s tebou proste nemuzu souhlasit... nevim z ceho tak soudis.. nicmene zrovna takovejhle typek v business obleku by moh mit na ruce celkem cokoliv zda se mi :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ale jakmile mas neco takovyho..tak jedine kovovej pasek..


    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: tam to prave bylo deleny no..jakmile mas nejakej casual oblek bez kravaty apod..tak kozenej pasek..


    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ale ono je to asi tim, ze ty IWC chrono jsou proste uzasne hodinky a hodi se prakticky ke vsemu at to mas na kuzi nebo na gume..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DAVIDOWITCH: taky sem byl toho nazoru, az do ty doby, co sem si koupil ty Acka IWC na gume a opravdu musim rict, ze je to velmi velmi vkusne, ja ti to snad nafotim na ruce s kosili a sakem :) uplne sem byl sam prekvapen, jak to pusobi elegantne :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KOUDY: Kdybys to nasel znova, tak hod linkem. Ja to mam zafixovany ze k obleku jedine kuze.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: ty jo, ja sem presne opacnyho nazoru... k obleku do spolecnosti, jedine na kuzi...
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    KOUDY: džentlmen se hlavně nechová povýšenecky a že je džentlmen se pozná na jeho chování ne co má na sobě.

    jinak co se týče toho kovovýho tahu a obleku, tak mám dojem, že jeho výhodou je to, že lze kombinovat jak s černejma tak s hnedejma botama a doplnkama a nedostaneš se do situace, kde máš například vše černý a hnedej pásek k hodinkám.....

    jinak moc jsem po světě nebyl, ale co mám dojem, tak různý národové maj různý mody co se týče hodinek a třeba ve francii nikdo lepší kovovej tah nemá...jinde je to zase moda...
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    JOPS: Jak Rolexy nemusim, tak prave ty spodni mi prijdou jako moc pekne retro.
    RENDALF: Wow!
    KOUDY: Ani mne se tedy, musim rici, nelibi. Sorry. (BTW ty cerne fejky KALIBAN uz pusobi uplne jinak. Treba je to fotkou, ale imho ne.)
    KOUDY: Tak proti tomuhle jsou ty TAGy super :D
    KOUDY: Vida ;o)
    KOUDY: Ano.
    KOUDY: Ne

    (Normalne nekomentuju kazdy obrazek a jen +/-suju, ale kdyz uz jsem se vyjadril k tem Rolexkam, vyuzivam prostoru tohoto postu ;o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SHAMAN99: ja prave nekde cetl takovy ty zasady gentlemanskyho outfitu...od manzetovejch knoflicku az po to ze jakmile mas oblek s kravtou tak bys mel mit kovovej tah...a kuze se hodi spis k takovejm tem vecem pro volnej cas..:)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    GREGI: to myslis vazne? tah na mejch hodinkach stoji 20-30 litru a je to na nem videt, proste na tahu poznas jeho cenu, kdyz vidim tah z breitlingu nebo rolexu, tak vidis na zpracovani toho kovu, ze to neni lacinny a navic kovovej tah je drazsi nez nejaka krokodyli nebo hadi kuze...

    STEPNI_VLK: chlap ma mit siroky ramena, velky pero a drahy hodinky...

    KOUDY: nehodej se k obleku spis vic hodinky na kuzi? kovovej tah je takovej hodne univerzalni...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    STEPNI_VLK: Uplne nevim proc tak idiotsky reagujes. Byly doby kdy kazdy spravny chlap nosil klobouk nebo jezdil na koni a nevim proc by mi nejaka holka mela zrat to ze mam k obleku hodinky s kovovym reminkem...Asi zijes v nejakem svem svete plnem fantazii a kuriozit...Navic sem u toho napsal "myslim"..coz znamena ze to je muj nazor..ze kazdej chlap by mel mit alespon jedny hodinky s kovovym tahem a jedny hodinky s hnedym kozenym tahem..ty si mej klidne celej zivot jedny hodinky po dedovi z dob sherlocka holmese..je mi to nejak jedno.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KOUDY: Něco mi říká, že byly doby, kdy každému správnému chlapovi stačili k obleku hodinky na řetízku, popř. s koženým tahem. Všichni už dávno víme, že jsi jeden z mála správňáků (nejen) na NYXu, ale tyhle "pravdy" si nech pro svoji přítelkyni či jiné buchty, které ti to budou žrát..
    GREGI
    GREGI --- ---
    jinak nevite nekdo co je to za model? nejak to nemuzu dohledat... jen je mi divny ze jak predni tak zadni sklo vypada plastove... ale na fejky to taky nevypada
    GREGI
    GREGI --- ---
    dokonce swiss:)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam