• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    To bych tak chtěl komentovat a rozlišovat holky podle barvy nehtů :-D
    Btw super Rybakina!

ROMI
    ROMI --- ---
    Jj tohle je urcite zabavnejsi a vidíš hrát i hvězdy
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ZBYNEK: kdyby chtěli jiné vítěze nedávají jim divokou kartu. celkově to byl opět úspěch. sledovanost i návštěvnost řádově jinde než mix na jiných GS.

najednou všichni držkují na pořadatele a chtějí ten klasický spravedlivý mix......tohle je fotka ze semifinále mixu na AO. těch diváků.....

1
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: tenhle exibicni format uz meli vloni, takze si nemyslim, ze by se ho chteli vzdat. a v zasade si ani nemyslim, ze by je meli mrzet vitezove, vloni vyhrala errani a vavassori.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Muchová s Menšíkem vyhráli mix... Tipnu si, že organizátoři us open chtěli jiné vítěze. Uvidíme jestli tenhle model mixu budou opakovat
    ROMI
    ROMI --- ---
    Kumstat se ted rozjel konecne, vyhral dva challengery a ted uz ctvrtfinale v Praze, vypada uz unavene, ale porad jede. Vypada z nasich nejlip ted tech nadeji, ostatni nejak stagnujou krom Mrvy, ktery taky vyhral minuly tyden a zitra se stretne prave s Kumstatem. Oba by mohli byt za chvilku uz ve 200. I kdyz u Mrvy si rikam, ze bude neco jako Svrcina, to Kumstat by to mohl dotahnout dal.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Já se bál, že se u toho tenisu budu nudit. Finále a nemít komu fandit. Přál jsem to víc Karolíně, ale bylo mi to celkem fuk. Ale musím nakonec říct, že zápas mě fakt bavil, takže holkám určitě palec up.

A při proslovu se přiznám, že mi jako slzička ukápla ❤️
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Pěkná houpačka teda. Kája se udržela bejka na rodeu a ve třetím se ukáže hlava.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: ono je možný že tím trochu navnadila Coco aby se snažila hrát jen na udržení, že pak odpadne, chytrá je na to dost.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Masakr!
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    Hustě Linda.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Super tenis! Jen doufam, ze je Muchova zdravotne ok, ty vyrazy, co hazela kdyz si prohnatavala brisni svaly, nevypadaly uplne fajn. Pri rozhovoru pak sice tvrdila, ze je OK, ale prislo mi to trosku jak nepresvedcivy strategicky mlzeni.
    ROMI
    ROMI --- ---
    trosku to kazily holky na konci, ale super nakonec, ted jeste Noskova
    KEL
    KEL --- ---
    To byly nervy, ale krásnej tenis.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak z půlky hotovo

NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    PAN_SPRCHA: ženský tenis 101