• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    VAMPIREGIRL: Tak Caffetero schvaluji :)
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    TEREZZZKA: no, pokud budu chtít "kvalitní kávu", tak půjdu do El Caffetero, třeba. Sem jdu pro "chutný kafe". Ostatně kafe je to jediný, co v celým Mc´koncernu jím :-D
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    BLEVAJZZ: vážně? :)
    a jde se doleva ;)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    METALLIAN: nejlepší cesta není z dejvické ale z hradčanské.. jen přejdeš silnici a koleje.a dáš se doprava ulicí Pod Kaštany. nemůžeš minout;-)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    AHASVER: jo a před potrvá je oplocená zahrádka k domku s židlema a je to takový docela nenápadný na rohu
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    METALLIAN: záleží, kam trefíš :) líp se tam podle mě jde z hradčanský, kde stačí sejít jeden a půl bloku přes koleje směrem dolů do dejvic pelléovou a pak vlevo kousíček ulicí pod kaštany a pak hned doprava...
    z dejvický je to asi nejjednodušší najít na kulaťáku ulici čs. armády (vede na východ a je to jedna z těch hlavních) a tou jít až do tý doby, než po pravý straně bude ulice srbská. v tý je potrvá
    METALLIAN
    METALLIAN --- ---
    Pěkný den přeji, neví někdo, jak se dostanu z metra na Dejvické ke kavárně Potrvá. V mapách se moc nevyznám, tak mi zase tak neporadila.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    VAMPIREGIRL: Když do něčeho přidáš mlíko, led a spoustu cukru a umělý příchutě (asi si nebudem nalhávat, že je to karamel :) ), tak je jasný, že Ti to bude chutnat. Ale jinak o dobrý kávě se fakt mluvit nedá, na to, jak moc ji jako kvalitní prezentují.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    VAMPIREGIRL: Ale je to hlavně o tom co má kdo rád a co komu chutná a o to jde :-)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    VAMPIREGIRL: Nic proti Mc Cosi nemám, relativně často se tam stravuju (asi do toho dávají herák :-) Ale káva mi tam opravdu nejede. Pravda, že sladká ledová káva se asi nedá tolik zkazit jako espresso.
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    BLACK_ONYX: nadáváš z principu, že to je Mc Cosi, případně máš chuťový buňky totálně na nic :-D protože to jejich karamelový frappé bylo lepší než jakýkoli frappé, co jsem kdy kde měla :-D
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    VAMPIREGIRL: Take jsem jedno navstivil a hrozny teda. Skoro stejne hrozny jako co prodavaji v mekaci.
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    Normálně, nikdy bych nečekala, že mě uchvátí něco, co je součástí Mc Donald's frančízy - kavárna Mc Café v Mekáči u Mladé Boleslavi (vedle je Hypernova). Měla jsem tam karamelové frappé a Latte Macchiato a obojí fakt labůžo, jsem unešená. U Prahy je prý ještě jedna v Průhonicích a otvírat se bude v rámci nějakýho Meka někde v centru. Doufám, že brzo!!! Doporučuju.
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    Brnensky Tungsram se dostal do pruvodce Lonely Planet! .o)
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    mozna uz jsem to psala, ale neustale jsem unesena...

    CAFE FARA Klentnice - pro ty, kteri si chteji udelat vylet v okoli Mikulova, Pavlova a Novych Mlynu, je to vazne narez a nesmite si to nechat ujit!!
    Domaci dortiky, domaci vyborna michana kava a vsechno je tam neuveritelne dobry..ceny jsou tam jak ve meste (na to, ze je to na vesnici), ale to prostredi je neuveritelny! styl ala provance.. Kavarna je otevrena neco pres rok, na zimu zaviraji a vylet tam pro me je neco jako ocitnout se v pohadce .o)

    rekonstrukce fary byla dokonce i v nejakym archi casaku.. .o) mozna je to i na archiwebu..
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    BLACK_ONYX: aha, jsem ai slepa :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    Kavárna Friends Coffee House
    http://ilovecoffee.cz/
    asi celkem nove otevrena kavarna v palackeho ulici.
    trosku fastfood styl (objednate si u vchodu u pultiku, obsluha nechodi), ale kava moc dobra a kdyz celou kavarnu projdete az dozadu, jsou tam dve fakt moc pekny a prijemny mistnosti ala obyvak :)
    k jidlu delaji nejake sendvice, maji dortiky (cheescake vypadal lakave, ale odolala jsem), plus celkem obstojny vyber argentinskych a jihoafrickych vin (rozlivane vychzi trosku draze).
    kava moc dobra.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    ACIDQA: vypaleny kotatko - mařákova (hradcanska)
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    Příjemně mě překvapila kavárna Coffeshop Company v Outlet Areně ve štěrboholích - a především jejich Chai Latté (se sirupem ze zeleného čaje). Dala jsem si dvě za sebou a orgasmus chuťových buněk. Hodně pěny a ne moc vysoká teplota - přesně tak, jak mám latté ráda. Fakt doporučuju.
    KYSELINA
    KYSELINA --- ---
    hmm, k té překapávané kávě - dost dobrá je v krásných ztrátách ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam