• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PETGRIDUS: tak jsem kolibku zas vzal na milost http://www.placky.net/cafekolibka/ zmenili se tam myslim provozni a vypada to vic k svetu
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    CARIBOO: Zrovna sedím právě v biooku na letný, kde je pro rozvalení se v gauči ideální prostředí.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    DILDOO007: vyplati se tam z kruhace kousek popojet :) http://www.cafegirafe.cz/
    CARIBOO
    CARIBOO --- ---
    Neporadili byste prosím v Praze (pokud možno někde v /poblíž centra) kavárnu s gaučema a křesílkama, kde se člověk může tak příjemně rozvalit? Díky!
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    MOIRAIN: Ale maj tam geniální polívku!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DILDOO007: slušné je Potrvá u Hradčanské, ale dorty jsem tam nikdy neviděla
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    Nějaká úžasná kavárna s dobrejma dortma v okolí kruháku/Bubenče?Díkes.........(duplicitní post z DNB dejvice ,Praha 6 smáznu hned večer jak vyzjistím,sry)
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    OBCANKAA: Jde o to ze i jakoukoli kvalitni surovinu, dokazi neumelci premenit v neco nepitelneho... Budes asi devce na mliko!!(:A tak to ma bejt..(:
    OBCANKAA
    OBCANKAA --- ---
    OPTIKUS: Dělají tam illy, mně chutnalo....navíc dávají hodně mléka vedle, takže já teda spokojenost, ale jasně, illy nechutná každému.
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    OBCANKAA: Otazka je, jestli je taky dobry..(:
    OBCANKAA
    OBCANKAA --- ---
    Hledala jsem dneska nějakou kavárnu poblíž Palachova náměstí a narazila jsem na http://www.mistralcafe.cz/cs/clanky/kontakt Pro mně skvělý objev, wifi, centrum, kafe není nějak přehnaně drahý, příjemné prostředí....:)
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    IKARIE: Samozřejmě je to primárně bar, ale je otevřenej už od desíti ráno a proto může dopoledne a odpoledne fungovat jako plnohodnotná kavárna. Myslim že svou úrovní převyšuje spoustu pražskejch kaváren. Žiju na pomezí holešovic a letný rok a ještě sem nenašel lepší místo, kde bych si mohl na chvíli sednout, nebo se několik hodin učit.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    FRUITS: jako kavarna mi to teda neprijde, spis bar, ale co tam rozhodne stoji za zminku je bajecny nakladany hermelin.
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    AMOPRA: Řekl bych, že v Balkóně v holešovicích dělaj dobrý snídaně, nikdy sem jí nejed, ale občas jí s chutí sleduju.

    Jinak v holešovicích doporučuju kavárnu a bar v kině Bio oko, kafe maj sic vergnano, ale snažej se jak to de, i o změnu. Velkej prostor, nekuřáckej a kuřáckej, dopoledne a odpoledne je vždy kde sednout. Nikdo vás neomlátí, když tam budete sedět několik hodin nad jednim kafem. Krom toho točená malinovka, spoustu jinýho pití, kohoutková, k jídlu spousta domácích koláčů. Taky kultura..
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    AMOPRA: já osobně nikdy nepohrdnu café imperiál co se týče snídaně.. :-)
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    TEREZZZKA: já sem v Kávě-Kávě skoro tři roky pracovala a i když sem měla spousta výhrad, tak zas jako "největší dno" mi to teda nepřišlo. alespoň ne pro zákazníky. měli jsme docela dost stálejch lidí, co chodili skoro denně. fakt je, že majitelé nebyli k zaměstnancům úplně přátelský a dost lidí s nima mělo problém, ale často prostě kvůli tomu, že nevydejchali jejich čecho-kanadskou nafrněnost. nevim, jak tam kafe chutná teď, dýl než rok jsem ho neměla, ale co si pamatuju, tak špatný nebylo. brali sme ho od čerstvý kávy, co praží v holešovicích pár týdnů před zpracováním a jak dělat správně mlíko nás cepovali furt, takže pěna taky nebyla špatná. ceny ale příšerný, pro studenty nee. nadávali sme na to, ne že ne, ale mělo to i svý kvality. no tož tak :)
    XENA
    XENA --- ---
    prosím pěkně, poradíte mi kavárnu s prostorem, kde by se dalo tančit, myšleno udělat vystoupení a kde by o to stáli třeba? děkuji
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---

    TEREZZZKA: Super, díky moc.. vyzkouším všechny. :-)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    AMOPRA: Bude to znít trapně, ale u nás ;) Cafe Lounge, Malá Strana :) No a pak samozřejmě taky Al Cafetero, Vinohrady a Můj šálek kávy, Karlín. Úplně zlá a cenově výhodná byla i snídaně v Kaabě, též Vinohrady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam